Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaaaaa

odwiedziny tesciowej ZARAZ po porodzie-co wy na to

Polecane posty

Gość hehedobre
moze jeszcze w zyle sobie daje...

Gość ooooooooooooo
a po porodzie namawiała mnie na wódkę.Ona tak robiła,a później karmiła cycem by jej dzieci spały w nocy

Gość nie chce mi sie czytac
oooooooooooo kto sieje wiatr ten zbiera burze. Kinia nie napisala ze jej maz jezdzi po matce a raczej po matke ,wiec chyba taka zla nie jest. Nie mieszaj osiolkowi we lbie i na topiku . Prosba! I nie mow o kims starszym pogardliwie ,bo z biegiem dni nam niestety nie ubywa ..:O

Gość kiniaaaaaaa
:D tak a jak się opije to orgie odchodzą, ile smiechu z tego, nie lubie z tego powodu tam nocować. masz rację trzeba ja popędzić i nadejdzie ten dzień , tylko że ja chyba będę sie musiała opić chyba :) no zobaczę, ale nie dam się.

Gość ooooooooooooo
ni żartuj sobie.Jednym słowem ,to patologia w piękne szatki odziana.Nikt z rodzeństwa teściowej jej nie zaprasza i nie utrzymuje kontaktów( a jest ich sześcioro)

Gość kiniaaaaaaa
hehedobre widzę że ty masz super teściów więc się ciesz! nie znasz niektórych domów i co tam sie potrafi dziać więc zamilcz, sa takie co piją a potem karmią i sie cieszą że śpią, boziu straszne:(

No jakies 3 strony temu napisalam ze to marna prowokacja :O

Gość hehedobre
w domu mojego meza byl alkohol,ale on nigdy nie mowil tak o swoich rodzicach a tym bardziej ja

Nie Ty kiniu bedziesz decydowac o tym kiedy zamilkne . Jasne ? Po co wiec w taka patologie lazlas?

Gość kiniaaaaaaa
to nie jest prowokacja! myślisz że mnie to bawi!ja sie tu nie bawię kochana, to jest poważna sprawa. naszczęscie ona juz niemoże zajść w ciążę bo jakieś 4 lata temu marzyła o dziecku!!!!!koszmar, domyślam się żeby pozwała wszystkich o alimenty na dziecko albo ono poszło do domu małego dziecka. to nie żart!ona jest chora

Pytam jeszcze raz ! Po wlazilas w takie bloto ? Skoro wiedzialas wczesniej.

Autorka ma trochę racji. Z drugiej srtony: strach być teściową. Jak powinna zachować się idealna teściowa, aby zebrać same pochwały? Moja, kiedy zawstydzona próbowałam karmić, stawała przede mną i wpatrując się pytała stale: jednym piersiem karmisz? :o:o:o:o:o

Gość kiniaaaaaaa
ja tam u nich nie siedze, mąż zwiał im prędzej od nich. on nie pije nie pali jest dobry dla mnie zakochałam sie-proste po uszy nim poznałam jego starych, jest pracowity zaradny, bo wie ze nikt mu nic nieda i z nieba nie skapnie. on chce zyc inaczej i ja mu to dałam. moja rodzina przyjeła go całym sercem i bardzo lubi, zawsze służy pomocą. moja mama go bardzo lubi i nie docina mu nigdy, ugotuje cos smacznego zaniesie mu. bo wie że lubi. tu ma dom, dziecko w drodze. mnie jest przykro że mam takich teściów, ja do nich z otwartym sercem, teściu jeszcze obleci ale tesciowa na początku miła chciała żebyśmy z nimi mieszkali i sie dokładali do ich finansów, jak zobaczyła że nic z tego to z pazurskami na mnie zaczeły sie obelgi, fochy, docinki, kontrole niespodziewane bez pukania, szantaże, lamenty że nie ma kasy, czasem w złosci czasem w rozpaczy do nas. różnie było. teraz wydzwania i udaje miłą, jak coś chce. obłuda i wrednota.

a o co chodzi z tym dokładaniem sie do ich finansów? tzn ze nic z tego? to znaczy ze ty nie chciałaś z nimi mieszkac czy nie chciałas sie dokładac?

Gość kiniaaaaaaa
cięzko być teściową i te co się tu oburzają są raczej mamami synów, nastawcie się że nie będzie lekko, moge tylko dać wam radę-nie wtrącajcie się, nie usilujcie niszczyć synowych słowami bo one kochają waszych synów i uciekną byle a dala od was i tyle!nie przytrzymacie ich. bo często teściowe zaczynają walkę którą i tam przegrywają, i pozostaje złość

Gość tam nic nie widac.............
jak mozna karrmic przy tesciowej????????????????

Gość kiniaaaaaaa
my nie chcięlismy z nimi mieszkać, tam się nawet nie da oddychać normalnie bo wszędzie dym z papierosów nawet nie zważali jak przyjechałam w ciązy ze kopcą

Gość kiniaaaaaaa
może ona karmiła a ta wlazła jej do pokoju, moja by tak zrobiła

Gość kiniaaaaaaa
ja tylko przy mężu bede karmic

kiniu jestem całą sobą po twojej stronie, jednak ten tekst ze tylko przy mężu bedziesz karmić strasznie mnie rozbawił:)

no i widać że ejszcze nie masz dzidziusia, ale pragne cie uprzedzić że zapewne bedziesz miała okazje karmić nawet przy panu edku cieciu z osiedla:)

Gość kiniaaaaaaa
aha :)

madonna szanuj sie :/ jak ja nienawidze jak kobiety przy mnie cyca wywalaja cyca i karmiá,, a moj tata to wychodzil z siebie jak kuzynka cycka przy stale wyciagla, moje cyce moja sprawa nie innym to ogladac a jak nie to sa odpowiednie chusty i nic nikomu do czy karmie jednym czy dwoma na raz.

i przemianuj swoje piersi z okreslenia biust na bufet:) A teściowej ci współczuje niesamowicie. Moim zdaniem to co ona wczynia kwalifikuje ją do wystąpienia w programie uwaga.

najwidoczniej ty i twój ojciec macie spory kłopot ze sobą. Jak dziecko ryczy to mi nie w głowie szukanie chusty czy ustronnego miejsca. Zresztą widać ze z jakiejs wiochy jestes skoro to dla ciebie takie dziwne.

tak piersi - bufet, sukienka - podomka, pantofle - zadeptane kapcie - nowa fryzura - wiecznie waki na wosach i obo wiazkowo odrosty, super rady dajesz :(

a) nie jestem z wiochy b) leczyc sie nie musze, to ja lecze innych c) szanowac siebie i otoczenie nalezy zawsze

idz lekcje poodrabiaj dziecko. To że ty łazisz w dresach szelestach i masz trwałą na grzywce nie znaczy ze tak wyglądają inne kobiety. A twoje poglądy są tak zacofane i prowincjonalne jak ty sama.