Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenka24...

czy ktoras ma tez ochote poplakac?

Polecane posty

Gość ulenka24...

😭 moje zycie jest beznadziejne 😭

Gość aledlaczego

Ja właśnie przed chwilką skończyłam płakać... I wiecie co, od tej chwili mam wszystko gdzieś... Ciekawe tylko kiedy znów przyjdzie kryzys :( A czemu Wy płaczecie?

Gość ulenka24...
1. facet mnie olal dla innej 😭 2. nie mam pracy 😭 3. jestem sama i nic nie zapowiada sie ze sie zmieni 😭 4. ogarnal mnie bezsens wszystkiego rano anwet nie mam ochoty sie podniesc 😭 5. wkurzaja mnie wszyscy wokolo ...przede wszystkim ci szczesliwi 😭 6. w sobote mam kolo i nie mam sily sie uczyc a to juz 2 termin 😭 7. brakuje mi milosci czulosci przytulenia sie a nie mam do kogo i chyba nigdy nie bede miec 😭 zycie nie ma dla mnie juz sensu siedz eod 2 dni i rycze musze byc beznadziejna skoro tak mi sie nic ie uklada

Gość ulenka24...
Pozytywne myslenie mi nie pomaga nie mam do tego sily bo i tak sie wszystko wali

Gość dlugosc dzwieku samotnosci...
ech.. jak ja bym chciala miec tylko takie problemy..

Gość ulenka24...
kazdy ma swoje wiem ale to nie zmienia faktu ze czuje sie jak "smiec" w dodatku nic nie warty

ja tez :( 1.masakra w szkole :( 2.chłopak mnie olał 3.nie mam takich przyjaciól od serca ( przyjaciólka mnie zdradziła) 4.Ludzie traktują mnie jak chore zjawisko:( 5.jestem brzydka i gruba :( 6.Trace wiare.. 7.trace ambicje 8.trace honor.. 9...trace jakiekolwiek zachamowania 10.jestem przybita 11.zaczełam opijac sie ...przeklinac...i jeszcze pewnie zaprzestane chodzenia do szkoly.. 12.czuje sie sama..skazana na siebie..moge licxzyc tak naprawde tylko na sama siebie i tu sprawdza sie powiedzenie : UMIESZ LICZYC?-LICZ NA SIEBIE TWOJE SZCZESCIE INNYCH JEB** :( 13.aha i kilka prob samobojczych za mną ..mało ?:( jak dla mnie to znacznie za duzo..nie nadązam..mam dosc ..ja wysiadam :(

Gość mmmmmmmmmmmmmm
tez sobie placze. od wczoraj. bylam u ginekologa i okazalo sie ze mam jakiegos guza w jajniku. w rozpoznaniu mam po lacinie guz przydatkow lewych i dostalam skierowanie na dalsze badania. jestem zalamana. mam 25 lat nie mam jeszcze dzieci i nie wyobrazam sobie ze moge ich nie miec. boje sie ze to cos strasznego i ze czeka mnie dlugie trudne i bolesne leczenie ktore da mi zycie ale odbierze szanse na dzieci. nie moge sie pozbierac

witam dziewczęta a ja teraz siedzę na łóżku i wyje do księżyca, powody identyczne jak u ulenki24, z tym, że punkt 6 bym wyrzuciła. Mam dośc ciągłej walki o lepsze dzisiaj, dlaczego poprostu nie może być dobrze? Czuję sie bezradna i mam wrażenie, że jakbym się nie starała to i tak wszystko weźmie w łeb...

Gość ulenka24...
ja mam to samo w dodatku przez facet znow wraca mi kryzys myslalam ze sie wyleczylam ze po 8 mcjest juz ok a tu? znow nie jem wymiotuje znow chyba zaczne brac leki uspokajajace bo niestety wszystko mi wraca i co najgorsze nie tyje a u mnie to zle:( aha i przypomnialas mi ja tez nie mam znajomych kolezanka znalazla dobra prace i juz ma mnie w dupie tez klne jestem nerwowa i zla na wszystkich w dodatku wkurza mnie moja rodziank ktora jakby nie zauwaza ze cosjest nie tak tylko ciagle pytaja co ci jest czemus taka nerwowa nie krzycz bo sasiedzi uslysza -itd itd uwazam ze moje zycie do smierci bedzie takie beznadziejne nikogo nie spotkam i tak sama umre:(

Gość ulenka24...
mmmmmmmmmmmmmm bedzie dobrze 🌼

Gość ulenka24...
ostatnio przez niego tak sie doprowadzilam tzn swoj organizm do jak to pow mi lekarz\" calkowitego wycienczenia organizmu\" bez zastrzykow sie nie obylo a teraz objawy wracaja i boje sie ze przez tego chama znow bede musiala sie leczyc a on ma mnie w dupiei sie swietnie bawi ze swoja cizia:(:(

A ja się rozstałam z nim po raz milionowy chyba :O Obraził się o byle co i zgrywa teraz twardziela, a ja już mam tego dość i wcale nie chce by się odzywał. Nikt mnie nie będzie tak traktował, ale nie wiem zarazem jak to przeżyję, bo strasznie mi zależało... :(

8 miesięcy? No to jeszcze nie tak źle, w końcu zapomnisz i zaczniesz normalnie żyć, chociaż muszę Ci powiedzieć, że ja nie zapomniałam przez 3 lata i do siebie wróciliśmy, ale wciąż coś jest nie tak, jak być powinno... mmmmmmmmmmmm => musisz wierzyć, że będzie dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki

ja wiem, że pewnie zaraz będziemy sie pocieszać, ale same powiedzcie, że to nie jest łatwo zrobic krok do przodu? Ja nieraz sama wiem, że pakuje sie w coś co nie ma najmniejszych szans, ale brne w to dalej, głupia ja... A potem płacze sama sobie winna...

Gość ulenka24...
il ja mam sie meczyc jescze za jakie grzechy mnie to spotkalo za co? nie jem wymiotuje nie spie leki zastrzyki i wszystko mi wraca :( a on ma mnie w dupie...okazalo sie ze ma dziewczyne super:( zastanawiam sie co ja zlego zrobilam ze zawsze mam kurwa pod gorke?😭

Gość ulenka24...
zawsze trafiam na chamow juz chyba zawsze bede sama tylko jak to zaakceptowac?:(

Gość taksobie
nie mam partnera na studniowke i tak jakos zadnego na horyzocie nie ma takze no...

Gość Mam ochotę popłakać
I płaczę. Jest mi dziś koszmarnie źle. Wszystko mi się sypie.

Gość ulenka24...
w tym problem ze nc nie zrobilam zawsze staram sie byc mila uprzejma szzcera dla kazdego i dostaje po dupie:( co mam zrobic? zmienic sie w wredna suke bez uczuc? ja dlugo bede jesczze przez tego debila cierpiec? co gorszego moge przez niego przezyc niz to co przezywam? mam sie uzaleznic od lekow i zastrzykow? Boze nie pojmuje tego:( czasmai sie zast po co ja zyje jaki jest sens i tak te 8 mc ostatnie to nie zycie tylko "wegetacja"

Dziewczyny, rozumiem Was naprawde bardzo dobrze, nie raz mialam tak samo, teraz tez nie jest najlepiej. Ale moze warto sprobowac starych sposobow? chwila dla siebie, kapiel, dobry drink, maseczka... to, ze przez chwilke olejecie rodzinke walaca w drzwi, facetow ktorzy maja Was w d*, badz tez w inny sposob Wam dokopuja, szkole czy studia, gdzie wciaz wymagaja od Was zebyscie byly na chodzie i w swietnym stanie do wpieprzania wiedzy, moze wam naprawde sporo dac. taka chwila egoizmu czasem sie przydaje, pozwala spojrzec z nieco innej perspektywy. teraz zaczne gadac jak moja lekko nawiedzona (ale kochana) szefowa po tysiacu motywujacych szkoleniach: JESTESCIE ZAJEBISTE. i to, ze niektorzy (czytaj: faceci) nie widza tego lub o tym zapominaja nie jest wazne. jesli Wy sobie o tym przypomnicie, to i Oni to zauwaza. pozdrawiam. a jesli ktoras chce sie wygadac to: gg 10295102

ja juz kiedyś postanowiłam, ze będę twarda i wredna, że jak to ja ja będę ranić innych to bedzie mi lżej. I co? Lipa. Nie potrafię. Udaje tylko czasem przed innymi, że trudno mnie zranić i jak z kolejnym facetam mi nie wychodzi, to mówię "nie ten to następny". A tak naprawdę to w środku boli jak cholera, że znowu cos było nie tak, że znowu musze szukac i czekac na tego następnego, czy ja mam cos z deklem nie tak? Ja sama juz nie wiem.