Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenka24...

czy ktoras ma tez ochote poplakac?

Polecane posty

Znależć sobie faceta na jedną noc, to nie jest jakaś wielka sztuka, tylko, ze nie kręcą mnie takie historie. Chciałabym miec kogos przy sobie na stałę, miec do kogo zadzwonić, żeby odebrał telefon. Miec do kogo napisać, żeby odpisał jak znajdzie chwilę czasu. A mój telefon milczy jak zaklęty dziś calutki dzień :(:(:(

Gość ulenka24...
ja tez tak mam jak widze te dziewczny to az zal mi tych facetow za ich gust ta dziewczyna mojego brata tez zadna pieknosc:O ale wydaje sie sympatyczna zobaczymy wiesz i ta dziewczyna tego mojego faceta:O za nawet opisywac i nie mowie tego przez zlosc serio mala wlosy w pionie i styl ubioru dziecka co on w niej widzi? wiem ze liczy sie tez wnetrze ale bez przesady wizualnie tez tzreba jakos wygladac ja sie spodziewalam jakiejs super laski bo za nimkazda latala a tu takie cos a zreszta co mnie to obchodzi...nie zmienia to wcale faktu ze jestem sama...moze ja brzydka jestem? moze glupia moze za wysoka moze za malo sie usmiecham cholera wie:O

Gość ulenka24...
nie mam pracy nie mam faceta niedlugo z uczelni tez wylece zajebiscie od razu mi lepiej z usmiechem w nowy Rok 😭

Ja może nie wyglądam jak miss świata, ale myślę, że wszystko ze mną ok. Może troche zdjęłabym trochę tu i tam, ale ogólnie jest dobrze. Parę tygodni temu kolega umówił mnie ze swoim kolegą. On sam, ja sama, pomyślał, że to dobry pomysł. Poszłam. Po co, to nie wiem do dziś. Jak go zobaczyłam, to nie wiedziałam, gdzie mam spierdalać i stanęłam jak wryta. Okropny był. Wiem, że liczy sie wnętrze, ale nikt mi nie wmówi, że wygląd się nie liczy. Ale podobno w tym wszystkim chodzi o "to coś". Tylko gdzie ja to mam, do jasnej cholery...

no to ulenka :) ja też nie mam pracy ja też nie mam faceta mój samochód nadaje sie do blacharza i lakiernika nie mam do kogo gęby otworzyć nie mam zadnych nowych postanowień na ten nowy rok, pewnie wcale nie lepszy nowy rok :(

Gość ulenka24...
ja juz nie weim gdzie sie dopatrywac przyczyny kiedys nawet wyslalam 3 osobom z caffe swoja fotke aby stw czy ze mna wizualnie any ok:D sil mi juz na to brakuje z checia przespalabym cale zycie rano nawet nie chce mi sie wstac

Gość ulenka24...
moj bedzie tez pewnie beznadziejny a co niby sie zmieni? nagle bedzie cudownie zakocham sie dostane super prace uda mi sie zamienic mieszkaniejzu w to watpie zwyczajnie nie mam sily juz na nadzieje i wiare w lepsze jutro nawet dobrze ze bede sama w sylwestra schleje sie jakswinai i pojde spac:(....

mi się nie chce wstać, bo tak naprawdę to nie mam po co... cieszę się, że kolejny dzień się skończył, ale boję się tego następnego, bo wiem, że wcale nie będzie lepszy. Gorzej. Jeste przekonana, że niczym się nie będzie różnił od dzisiejszego. Nawet czasem nie wiem jaki jest dzień tygodnia, bo wszystkie dni są takie same...

Gość ulenka24...
zreszta moje serce nie jest jzuz dolne aby kogos znowu pokochac..

Gość ulenka24...
u mnie tez tak jest i wiesz co? moje zycie to nie zycie to WEGETACJA zastanawiam sie po co ja zyje? zabieram tylko powietrze niepotrzebie nic mi sie nie uklada kiedys nawet zaczelam pozytywnie mysleci zaczelo sie wszystko awalic wiec stw ze to nie masensu i lepiej sie nie ludzic zludzenia i zawiedzione nadzieje bola najbardziej

A moje chyba wciąż jest spragnione miłości, dlatego jest tak naiwne i tak łatwo je zranić. Tak bardzo chce, żeby ktoś je pokochał, że wszedzie szuka okazji, żeby znaleźć drugie serce dla siebie. Dlatego teraz jest mi tak źle. Twoje też jest do tego zdolne, wąpię żebys miała serce z kamienia. Nie miałabys ochoty płakać.

Gość ulenka24...
z jednej strony mam tak jak Ty a z d rugiej unikam boje sie i chyba nie zaufam juz nikomu baje sie tylko tego ze nie jestem juzz dolna kogos tak mocno pokochac dla mnie to niemozliwe

ja kiedyś wzięłam głęboki oddech i powiedziałam sobie: "no to teraz od nowa!" Stwierdziłam, że żaden facet mnie nie zrani, jak będzie chciał odejśc ode mnie to niech idze w cholerę. Na parę dni podziałało. Potem znowu szlag trafił to moje szczęśliwe życie.

Gość ulenka24...
mnie kazdy facet zranil oszukal albo kopnal w dupe aha albo zakochal sie ten ktorego uczuc nie odwzajemnialam nic innego dobrego szczesliwego mnie niespotkalo:(

Gość ulenka24...
nie chce aby moje zycie tak wygladalo a z drugiej strony te zludzenia ze bedzie lepiej sa najgorsze czlowiek czeka a tu gowno nic nie wychodzi i w dodatku wali sie to co jest ok

Nie wiem, czy ktoś mam to nasze szczęście podprowadził czy musimy podwójnie na nie zapracować? Podobno nie można mieć wszystkiego, a co z tymi co nie mają nic?

Gość ulenka24...
alez ja nic nie mam:(widac jestem tak beznadziejna ze na nic nie zasluzylam:( moja samoocena jest ponizej zero i na dodatek zblizaja sie swieta i znowu beda te rozmowy...czemu ja sama ze powinnam szukac itd a mnie kazda taka rozmowa strasznie boli i przynosi przykrosc bo dosyc ze sama to wszyscy wokolo wytykaja:(

Sama napisałaś, że zakochuja się w Tobie ci, których uczuć nie odwzajemniałaś. Moze poprostu trzeba czekać, czekać... Niech zakochuje się w Tobie kto chce, może w końcu sie trafi ktoś, kogo będziesz Ty chciała. Zabrzmiało super, żebym tylko ja sama w to uwierzyła...

Gość ulenka24...
jak mawial moj dziadek pies czekal i zdechl ile mozna czekac? ja juz nie mam sily nie chce byc sama zaczne calowac poduszke w nocy z tej rozpaczy!:O ci ktorych ja cche sie nie zakochuja we mnie:(

Byłam dziś z mamą rano na zakupach. Spotkałam kolegę. Pytał dlaczego ja w domu a nie w pracy. Płakac mi się chciało, bo ja od paru tygodni bezrobotna, a zostawiłam tam fajnych ludzi, za którymi tęsknię :( zrobiło mi sie cholernie źle na samym srodku miasta. Kolejną szpile wbiła moja mama, pytając, czy ten kolega jest sam, bo on taki przystojny to mogłabym się zakręcić... Szlag mnie trafił. Jak rozbiłam auto i z laweta przyjechał R., to tez ise pytała czy ma żonę. Każdy mnie swata na wszystkie strony, a nikt nie wie, że cholernie boli. Te ciągłe pytania dlaczego ja sama. I znowu na siwęta (które to już z kolei) będę słuchać życzeń, zeby sobie w końcu kogos znalazła. A dziadek pewnie znowu wypali, że on by chciał sie jeszcze na weselu pobawić... Niedoczekanie jego... :(:(

Gość ulenka24...
a myslalam ze to tylko u mnie ja bede sluchac ze brat mlodszy i sobie w 3 mc znalazl i prace i dziewczyne a ja? znow te zyczenia ( mam tak samo) znow pytania taty ze on juz w moim wieku mial 2 dzieci a ja? boze a te slowa mnie tak bola bo ja bym tak chciala a nic z tego

Gość ulenka24...
noo ja tez czuje sie jakbym miala 100lat i to co najlepsze juz za mna i nic dobrego mniee nie spotka kiedys nawet ktosmi powiedzial ze kupi mi wibrator w prezencie bo ja sama 😭 zajebiscie dobijcie lezacego

przecież nie jesteśmy same, bo tak chcemy, tylko tak to życie za nas wybrało... ktoś na górze dziwnie te karty rozdaje, moje są ciągle tak przerażająco białe :(

Gość ulenka24...
niesprawiedliwe to wszystko

Gość ulenka24...
za co ja tak cierpie?

Biorę swojego misia spod szafy i idę się położyć. Może wyobraźnia podziała ;) Poleżę sobie obok "kogoś" :) Zajrzę jutro napewno, zobaczyć czy Tobie może jest lepiej. Może reszta koleżanek też jutro sie pokaże :)

Gość ulenka24...
no ja tez juz ide jutro tez zajrze DOBRANOC 🌼 ja bede macac i calowac koldre:O misia nie mam ale mam biedronke jako poduszke heh

Gość ulenka24...
witam ponownie ja dzis nie czuje sie lepiej znow mi zle zreszt to nic nowego poza tym amm dola i caly dziern chodze i pizamie

Gość studentka2008
znam fajnych facetow ktorzy nie wyjezdzaja z akademika bo nie maja dokad. pracuja do ostatniego dnia świat i potem w sylwka. beda witac nowy rok sami w pokoju. pewnie cos wymysla ala poki co nie maja z kim sie bawic. czemu ludzie tak sie mijaja. gdyby takie dziewczyny jak wy stanely im na drodze pewnie cos by z tego bylo na dluzej. a tak to klapa na calej dlugosci.