Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecyjka

BŁAGAM POMOZCIE!!!!

Polecane posty

Gość lukrecyjka

Ile uda mi sie maksymalnie schudnac do sylwestra??jeszcze troche czasu zostalo. Chcialabym jakies 5 kg myslicie ze to mozliwe???glodowki odpadaja:( waze 57/160

Gość lukrecyjka
nikt nic nie poradzi???:(:(

ile możesz, to zależy od Ciebie i wysiłku, jaki w to włożysz. ale 5 kilo nie zgubisz na pewno... chyba, że utniesz sobie rękę;) głodówką oczyszczającą możesz stracić jakieś 2 kilo, ale to ubytek zatrzymanej w organiźmie wody.

Gość Cop W Cop
Trza było myśleć jak sie zarło ze bandziok urośnie. Tak to już jest

Gość lukrecyjka
a ile moge schudnac stosujac diete 1000kcal i cwiczac codziennie godzine(aerobic pilates joga tbc)

pilates i yoga to ćwiczenia relaksacyjne. trudno mi uwierzyć, że od tego się chudnie. wzmacnia i rozciąga mięśnie, owszem, ale chudnie...? Lukrecyjka... a skąd my mamy wiedzieć, ile Ty schudniesz? Ćwicz, to się przekonasz. Jeśli i tak chcesz schudnąć, to raczej nie powinno mieć znaczenia, ile zrzucisz do sylwestra... Grunt, że stracisz na wadze, prawda?

Gość lukrecyjka
kiedys cwiczylam pilates i bardzo ladnie dziala na brzuch:)niestety zaprzepascilam efekty..dzieki za rady. ogolnie jestem zalamana:(

od dołowania się nikt jeszcze nie schudł. więc może lepiej nie trać czasu i po prostu weź się do roboty.

Gość lukrecyjka
tylko jak to zrobic...łatwo powiedziec trudniej zrobic

trudno co najwyżej zacząć. dalej już idzie gładko. do chudnięcia- aeroby: aerobic, stepper, orbiterek, bieżnia, rower. możesz też pływać. odżywiaj się zdrowo, żadnych śmieci nie jedz. i pij dużo niegazowanej wody i niesłodzonych herbatek owocowych, herbatę czerwoną. i nie zrażaj się, jak na początku nie zauważysz zmian. to musi potrwać. łatwo się tylko tyje, niestety. i zważ się pierwszy raz po tygodniu albo lepiej dwóch.

Gość Nie ma sprawy
Shao_Lin - chyba nie do końca wiesz co mówisz, głodówka oczyszczająca to nie ubytek wody i nie tylko 2 kg , ale to inna sprawa, gdyz założycielka topicu mówi wyraźnie - bez głodówek. Lukrecyjko - stosując diete 1000 kalorii + naprawde solidne ćwiczenia i to codziennie - możesz spokojnie stracić 1 - 1,5 kg na tydzień. Tylko pamietaj - a raczej zapomnij o obżarstwie świątcznym !!! Powodzenia :)

Gość lukrecyjka
dziekuje bardzo:)

Gość lukrecyjka
Tylko jak przetrwac swieta bez jedzenia jak wszystko takie pyszne:(ciezko ciezko

Nie ma sprawy a wiedz, że wiem, co mówię. żeby była jasność- ja mówiłam o głodówce max trzydniowej, bo dłuższe uważam za głupotę. i w tym czasie raczej trudno zrzucić sadło. organizm będzie lżejszy, bo wydali z siebie przetrawione resztki i usunie zatrzymaną w tkankach wodę. a że mówi-bez głodówek, to wyobraź sobie, zauważyłam. a co do Twojego 1,5 kilo- bezpieczne tempo to max kilogram tygodniowo;)

Gość lukrecyjka
dziewczyny powiedzcie jakie macie sposoby na przetrwanie swiat?wiem ze latwo sie mowi poprostu "nie jedz tyle" nie obzeraj sie itp. U mnie na swieta jest strasznie duzo roznego jedzenia i jak to zrobic zeby siedzac przy stole poprosty nie jesc??jak odpowiadac na wieczne pytania dziecko czemu nie ejsz?na diecie ejstes? itp itd

Gość lukrecyjka
Wigilie ejszcze jakos przetrwam ale w 1 i drugi dzien swiat bede u babki a pozniej u rodzinki mojego narzeczonego a tam slowo dieta nie istnieje:( nikt tego nie zrozumie:(jak wybrnac z takiej sytuacji?

pytaniami się nie przejmuj. nie masz ochoty, to nie jesz. co do przetrwania: ja nigdy nie objadam się w trakcie, często nie ruszam nawet kawałka ciasta, dopiero "po" wspominam, że chętnie to czy tamto bym wszamała... ale co do przetrwania- zastanów się, czy chcesz zjeść, bo naprawdę masz na to ochotę czy po prostu jesz, bo jest i później nie będzie. do tego trzeba silnej woli, niestety, ale tego wewnętrznego obżartucha można pokonać.

powiedz, że najadłaś się w domu i Cię brzuch boli. albo spróbuj podjadać choć owoce. nie będą mogli powiedzieć, że nie ruszyłaś nic. a na słodkie- przesłodziłaś się i na razie nie chcesz...

Gość lukrecyjka
Marze o swietach po spedzeniu ktorych nie ebde czula sie jak napakowana swinia..bardzo spodobalo mi sie stwierdzenie "wewnętrznego obżartucha można pokonać."bo myslalam ze nie ma juz dla mnie nadziei

nadzieja jest. i nawet dobrze Ci to wróży. żyj ta nadzieją, to może mniej zjesz;) a tak na serio mówiąc- jak się będziesz czuła, to zależy od Ciebie. po prostu nie daj się tyranizować. jesz, kiedy chcesz i przede wszystkim kiedy tego potrzebujesz. nie łudź się, że nie ruszysz nic, bo to pewnie nie przejdzie, ale zastanów się trzy razy, zanim położysz sobie coś na talerzyk. " Czy to na pewno to, na co mam ochotę? A może ja jednak nie chcę słodkiego, a po prostu mi się nudzi? Albo to dlatego, że mama je, to i ja sobie zszamam... Albo jestem na serio głodna i potrzebuję czegoś konkretnego?" A jeśli weźmiesz ciacho, to się nim delektuj, długo i powoli. i choćby nie wiem, jak Cię korciło, nie sięgaj po drugi.

Gość Nie ma sprawy
Shao_Lin - czy ktoś Ci zrobił krzywdę, że masz w sobie tyle jadu ? Nie możesz odpowiadać normalnie, tylko z pretensjami i agresją ? A w odpowiedzi - głodówka oczyszczająca oznacza oczyszczenie, a więc nie tylko utratę wody, lecz złogów zalegających w jelitach. Kto powiedział, że zgubi sadło ? Utrata wagi 1,5 kg nie jest zdrowa, oczywiście bezpieczne tempo to max. 1 kg - moja odpowiedź - to stwierdzenie, gdyż na diecie 1000 kalorii i przy intensywnych ćwiczeniach można spokojnie tyle stracić, już nawet nie dodawałam, że co poniektórzy mogą nawet więcej - jeśli startują z wyższej wagi. Lukrecyjko - święta świętami ale najważniejszy zdrowy rozsądek, jedz każda z potraw, na którą masz ochotę, tylko nie nakładaj o d razu kopiastego talerza - łyżka na skosztowaniei najlepiej bez pieczywa, nad ciastami to sie też zastanów, co lepsze - udany Sylwester, czy kolejne kilosy do zrzucenia :P

Nie ma sprawy "czy ktoś Ci zrobił krzywdę, że masz w sobie tyle jadu ?" a wyjaśnij mi, proszę, w którym miejscu ten jad wysączyłam, bo czytam, czytam i nie wiem, o co chodzi... może to Ty jesteś przewrażliwiona, a nie ja jadowita? Co do złogów: Przepraszam, o złogach nie napisałam, fakt, mój błąd. Umknęło mi. Niestety, pisząc gubię niektóre rzeczy, szczególnie, że piszę wolno, bo na mnie współlokatorka syczy, że ona śpi, a ja jej klawą hałasuję... Więc staram się pisać ciszej, a przez to spada tempo... I zapominam... W porządku?