Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_2706_15

Boję się, że to może być ciąża..

Polecane posty

Gość Marta_2706_15

Witam Serdecznie wszystkich czyletników forum . Mam pytanie. Dwa dni temu ja i mój chłopak uprawialiśmy seks. Nie używam tabletek antykoncepcyjnych. Stosujemy prezerwatywy. Pod koniec stosuku... tzn. w momencie kiedy mój chłopak czuł że już dochodzi.. wyszedł ze Mnie.. zrobił to dość gwałtownie (szybko) kiedy to robił, prezerwatywa zsunęła się i została we Mnie. Nie poczułam. Zorientowałam się kiedy poszłam do toalety. Mój chłopak mówi, że nie miał wytrysku na Mnie (do Mnie) . Zauważyłam spermę na pościeli. Ale strasznie się przestraszyłam, że coś jest nie tak. Czy jeżeli prezerwatywa została we Mnie (wyjęłam ją) to jest możliwość, że zajdę w ciążę? Chłopak miał wytrysk na pościel, ale czy jest możliwe że coś było już w prezerwatywie.. ? On mówi że nie, ale ja się okopmnie boję. Ahaa mój chłopak zawsze przed stosunkiem myje .. no myje GO. Nie mogę zajść w ciąże ; ( .. BŁAAAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.. Prosiłabym żeby udzieliły mi pomocy osoby doświadczone lub jakiś specjalista. Denerwuje się już od dwóch dni.. zwariuje.. jestem kłębkiem nerwów.

Masz jeszcze czas zeby wziąsc postinor lub escapelle (od stosunku nie minęły 72godziny) ;)

Gość sowamądragłowa
Witam, rozumiem twoje obawy. Każdy kobieta (dziewczyna) która nie chce jeszcze mieć dzidzi, zachowywałaby się w twojej sytuacji podobnie. Oczywiście w prezerwatywie napewno był płyn który wypływa z penisa podczas stosunku, a w nim znajduje się pewna ilość plemników, ale nie jest ich aż tak dużo jak w spermie z wytrysku. Uważam że zajście w ciąże w takiej sytuacji jest bardzo małoprawdopodobne, ale nie równe 0.

Gość alfabetagama
no wlasnie biegem po postinor!

Gość monteooo
no tak to jest jak dzieci sex uprawiaja hahahhaha

Gość zarazwracamaco
postinor!!!!!!!!!!!!!!!!!zmykaj!

Gość odwykowa
po co. przeciez i tal w ciazy nie bedzie, nie przejmuj sie.

Gość errtee
policz który był to dzień cyklu i jeśli były to dni płodne to biegiem do apteki po postinor. jesli to nie były dni płodne to daj sobie spokój:)

Gość Marta_2706_15
Ale ja nie zapisywałam sobie tych dni i teraz nie mogę policzyc dni płodnych i nie płodnych.. a te tabletki są na receptę prawda? Ja nie mam swojego lekarza.. i w ogóle.. ; (

Gość dffdf
to trza bylo sie za seks nie brać, ech jak mnie takie dzieci denerwują

Gość dffdf
a kiedy masz miec okres? i czy masz regularne?

Gość Marta_2706_15
No ja mam zwykle pod koniec miesiąća i w miarę regularnie. I proszę Mnie nie karcić.. już od dawna uprawiamy seks.. to pierwsza taka sytuacja.. ;(

Gość dffdf
kiedy mialas ostatnio okres?

Gość Marta_2706_15
Jakoś leciusieńko ponad tydzień temu. Tydzień i troche

Gość Aneckaaaaa
o Boże! Ty masz 15 lat ?

To idz do prywatnego ginekologa, niech Ci wypisze recepte i po porblemie.

Gość Marta_2706_15
No nie obliczę sobie dokładnie.. to mi nic nie da.. nie wiem za nic w świecie kiedy dokładnie.. to tak na oko tylko wiem.. ;/ ;(

Gość dffdf
oj co sobie nie obliczysz. wpisz kiedy dostalas ostatnio okres, i co ile go dostajesz średnio, co 28?

Gość kokokokok
Martusiu czy to 15 to twój wiek? jesli tak to może rzeczywiście możeszmieć jeszcze problem z regularnościa ale jesli nie to jak można nie wiedziec kiedy sie miało ostania miesiaczke?

Gość zvxbcn
Ale powiedz, czy prezerwatywa cała została w tobie, czy tylko jej koniec? Bo jesli jej koniec to myślę, ze nie powinnas sie obawiać, ale jesli cała, to mogło się z niej cos wylać wgłąb Ciebie, o ile cos tam w ogóle było, ale tego nikt nie wie

Gość Martusia_2706_15
No była cała ale nie głęboko, bo ja nawt ni poczułam i jak poszłam do łazienki, wysiusiałam się i jak się wycierałam to ona od razu wyszła.. była blisko .

Gość Annnnn.
to chłopak Ci nie powiedział że gumka została w Tobie?! Wyjęlibyście ją od razu i nie byłoby takiego problemu jaki jest... Jeżeli nie możesz być w ciąży to albo zabezpieczaj się skuteczniej i róbcie to uważniej albo licz się z tym że możesz wpaść.

Gość lcd
no ale jak wyszedł z ciebie to nie zauważyliście, ze nie ma gumki? kompleeetnie tego nie rozumiem

Gość Marta_2706_15
Ok.. wiem, że to dziwnie wyszło.. ale to pierwsza taka sytuacja.. już nie wiem co mam robić.. na innym forum zjechali Mnie od góry do dołu.. a ja chciałam tylko porady.. Jeżeli ktoś by się tu jeszcze znalazł wyrozumiały i doświadczony to niech pisze.. czekam z niecierpliwością.. sprawdzam to forum kilka razy dziennie.. ;(

Hmm... to nie obserwujesz swego cyklu? Chociażby po to by wiedzieć czy wszystko z Tobą ok? Musisz być bardzo młodą osobą :/

Gość Marta_2706_15
Ostatnio okres miałam 23.11.08 do 29.11.08 (prawie dokładne daty) bo jestem pewna tak na 99 % . A przed tem jeszcze przed tym okresem... to OKOŁO 25\26.10.08 do 1/2.11.08. Tego nie jestem pewna..

Gość kraksaaaaaa
czyli to były twoje dni płodne

Pobawiłam się programem i wyliczył on takie coś (nie ma gwarancji 100%, ze zrobił to dobrze): dni płodne miałaś jakoś od 3 do 7 grudnia. Więc jeżeli współżyliście 9 to już powinno być po tych dniach. a bardziej prawdopodobne jest zajście w ciąże gdy współżyje sie przed dniami płodnymi (żywotność plemników itp). Poza tym jeśli nie skończył w Tobie to prawdopodobieństwo ciąży jest znikome... Nie zamartwiaj sie na próżno, szkoda nerwów ;)

Gość kraksaaaaaa
no tak ale wychodzi że ma 29dniowe cykle, ostatni okres 23.11 teraz sobie oblicz. miała płodne od 3-11 grudnia