Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

porozmawiajmy o szacunku

Polecane posty

yeez -> no ten drugi tekst brzmi zdecydowanie lepiej i właśnie niczego nie narzuca i nie wymusza:) Szacun :D

a ja uważam ze szacunek nalezy sie każdej z Nas. I takie stwierdzenie ''nie szanuje wszystkich ale was lubie''wzbudza juz we mnie irytacje. jesli mam wybierać wole szacunek od lubienia ale nie mam zamiaru umoralniać :)

Gość
Komu należy się szacunek?

słowiczka Komu należy się szacunek? Każdemu. Pod warunkiem, że nie zasłużył na jego utratę. :) My tu od rana o tym.

Sami nie irytuj się bo moje poglądy tego nie warte:D:D:D:D:D:D:D Poza tym jak mam darzyć szacunkiem kobietę,która np w mojej subiektywnej ocenie nie zachowuje się jak kobieta tylko jak ostatni chamski facet? Wszak kobieta kojarzy mi się z delikatnością,wyczuciem itp ,a nie z rynsztokiem wylewającym się z ust:O

Gość
Oczywiście,że tak, nieraz byłam obrażana, ale mnie też czasami ponosiło, za bardzo się przejmuję się niesprawiedliwością w świecie, nie lubię konfliktów, taka jestem.

xyzed--wybacz ale włączyła mi sie feministyczna lampka ostrzegawcza;) ech tak sobie pomyslałam ze na forum wystarczy zmienic nick i szacunek odzyskany 🌼

Sami spoko masz taki pogląd i ja go szanuję :) Poza tym nie obraziłaś mnie,nie rzuciłaś obelgą ,wyzwiskiem ani innym rynsztokowym tekstem :D :classic_cool:

Iksik jak to nie?napadłam Cie kiedyś na jakims topie i zwyzywałam od imitacji faceta:O broniłam złotego chyba wtedy ok jesteś fajnym facetem dyskutujcie dalej fajnie was sie czyta

ja też przejmuję się niesprawiedliwością, ale nie boję się konfliktów o ile wejście w spór ma do czegoś dobrego, mądrego doprowadzić i o ile to spór na argument, ma w sobie rozsądek lub o ten rozsądek walcze.

Sami możliwe :D Spoko bo i ja czasami mam takie wrażenie :D:D:D:D:D a to ,że są i że nie lubię facetów typu Złoty utwierdza mnie tylko w przekonaniu,iż nie jest ze mną aż tak źle:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość
Jest taka Jimena, która obraża wszystkich ludzi na topikach. Nie ma wniej pokory, skruchy, tolerancji, bardzo smutne ,że tacy są ludzie. Uważa się za uczciwą katoliczkę, a tak nie jest.

no właśnie słowiczka z takimi osobami jak opisałaś nie wchodzę w dyskusję bo szanuję swoj czas

Sami pamiętasz kiedyś taki topik o dziewczynie co miała depresje ja Jej chciałem pomóc Ty wtedy tez byłaś pod nickiem Sami ja nie wiedziałem i troszkę na Ciebie nakrzyczałem :) przepraszam 🌻

Oooo !!!! i złociutki się pojawił :D:D:D:D:D:D:D Co podryw się nie udał,a imperiuś w cztery litery kopnęła? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Oczywiście to było pytanie RETORYCZNE :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Sami i powiedz mi ,że mam takie coś darzyć szacunkiem? :D:D:D:D:D tu nawet litości szkoda:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość
Nie wdaję się, ale to tak nic nie pomaga, różnie to bywa.

xyzed- jesteś bardzo roześmiany chłopiec oczywiście- z całym szacunkiem do ciebie- żeby choć trochę było na temat:P

Gość Ju......
Dla mnie, jak kogoś szanuję, staram się być szczera z tą osobą i dbac o jej dobro. Czasami jednak to się wyklucza, wtedy wybieram to, co wydaje mi się właściwsze. Szacunek do samego siebie zaś to według mnie postępowanie zgodnie z sobą, własnym sumieniem. Szacunek wobec innych to też pozwolenie im na powyższe. Ma to też spory związek z wybaczaniem. Czy szanucunek uważam za przypisany automatycznie każdemu człowiekowi? Tak, aczkolwiek jedynie z powodu, że sa to istoty ludzkie. Jednak i ten już przypisany szacunek może się różnić ze względu na osoby. Matkę szanujemy już z samego powodu, że jest matką, szefa - też, papieża - podobnie, ale nie tak samo. Pogadałabym z Wami, ale spadam. Miłego dnia.:) Do wtorku. 🖐️

Złoty ja sie nie boje facetów ;) Nic sie wtedy nie stało ale to ja miałam wtedy rację :P Bądz grzeczny na tym topiku 👄

xyzed dla twojej zasranej wiadomości to mogę mieć spokojnie starsza kobietę takie są najlepsze na wspólne spotkania :) tylko ze się szanuje i nie jestem szmaciarzem jak ty :o :) dowodzenia i bez odbioru !

Panowie, nie róbcie z perfumerii szamba. Do niedawna to był bardzo kulturalny topik. Szacunku trochę.

Gość
Rozmawiam dużo z osobami, z którymi można pośmiać się, pożartować, lubię to, sprawia mi przyjemność pocieszanie innych, staram się podnieść na duchu, życzyć szczęścia, bronię słabszych.

Przez szacunek do pozostałych nie będę z tym czymś wdawał się w jałową gadkę bo nie na temat by to mogło być:classic_cool:

musztarda tylko mi nie mów,że to ja psuję tu perfumeryjne zapachy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: