Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine91

Myślicie,że związek z 18 lat starszym facetem ma szansę? Proszę odp

Polecane posty

Gość Christine91

A może to z góry skazane jest na klęskę?

ma szanse jak kazdy inny:) ja tez mam faceta tyle starszego i 4 rok nam mija, wiec uszy do gory:)

to zależy- jeśli nie bardzo ci zależy na seksie i za paręnaście lat będziesz mogła z niego ewidentnie zrezygnować- lub wierzycie w moc viagry- to tak! powodzenia!

myślę, że ma szanse, ale też trzeba, bardzo poważnie pomyśleć, o tym że natury nie przeskoczysz i możesz być na starość sama, a to przyjemne nie jest.

Kayus to moze tobie nie wyszlo, ale to nie znaczy, ze kazdy taki zwiazek nie ma szans

kciukiem zobaczymy jak za pare lat wejdziesz na macierzyński, żeby dowiedzieć się jak zmieniać pieluchy i jak robić papki- oczywiście swojemu facetowi:)

kciukiem- tak po prostu uważam. To nie jest tylko moje doświadczenie. 20 lat to różnica całego pokolenia i nie jest to na pewno normalne. Natury się nie przeskoczy.

20 lat szybko zleci:) zacznij powoli czytać poradniki:)

moze i sie nie przeskoczy, ale taki zwiazek ma szanse. dobrym przykladem jest np holoubek. mi jakos po 4latach nie przeszkadza, ze mojemu juz sie siwki pojawiaja i poki co podoba mi sie z dnia na dzien coraz bardziej, nie tylko zreszta z wygladu. a to ze komus nie wyszlo to trudno, moze nie bylo im po prostu pisane.

to moze przestan sie odzywacc. sama sie kiedys tez zestarzejsz i na zmiane sobie z facetem pieluchy bedziecie zmieniac. o ile bedziecie w stanie.

tak i będziemy się wymieniać sztucznymi szczękami:) ale żadne z nas nie będzie pragnęło szybkiej śmierci d"starucha"żeby jeszcze trochę normalnie pożyć

to nie moda na sukces zeby czekac na czyjas smierc. ja nie mysle, co bedzie za 20lat bo to kupa czasu, mysle tylko o tym co teraz:) a i tak ja w wieku 40lat moge byc zniedolezniala a on jako 60latek bedzie mi papki robil

kciukiem i to jest właśnie błąd, że nie patrzysz co będzie za 20 lat. No chyba, że nie patrzysz na ten związek długofalowo to może być jak najbardziej ok. Teraz twierdzisz, że on mając 38 lat jest młody. Więc pomyśl sobie, że za te 20 lat Ty będziesz mieć 40 i nadal będziesz młoda, a on będzie miał 60, więc taki młody już nie będzie. Czy będąc w jego wieku będziesz chciała żyć jak 60latka? Teraz kilka siwych włosów Tobie nie przeszkadza, ale to nie chodzi o kilka siwych włosów, bo kiedy Ty będziesz w pełni dojrzałą kobietą on zacznie już powoli niedołężnieć. Pomijając już to, że o ile nie zginiesz pierwsza w jakimś wypadku, tylko czeka Cię normalna starość- to 20 ostatnich lat spędzisz tu sama.

Przykładem na to jest właśnie Holoubek i samotna starość p. Zawadzkiej.

Z Holoubkiem , wybacz, bardzo niefortunne, dziś widziałem w tv nieutuloną w żalu wdowę, jeszcze całkiem do rzeczy, bardziej noszenia, tychże rzeczy

kciukiem \"taki zwiazek ma szanse. dobrym przykladem jest np holoubek.\" To nie jest najlepszy przykład potwierdzający regułę. Dlaczego? Ponieważ wymieniona para - kiedy się poznali - mieli za sobą indywidualne doświadczenia życiowe. A jakie doświadczenie życiowe z rówieśnikami (nie mówię tu o seksie, ale raczej o wspólnym, pokoleniowym światopoglądzie i podobnej ocenie rzeczywistości) może mieć kobieta, która jest nastolatką? Banalne stwiedzenie, że starszy partner pokaże ci jak patrzec na swiat oczyma o pokolenie starszego człowiek - tak, abyś mogła zrozumieć jego sposób myślenia - jest tylko pobożnym życzeniem. Życzę Wam dużo szczęścia i świadomej wytrwałości.

Gość U mnie jest roznica 14 lat
i jest cudownie;) To zalezy od charakterów i od podejscia!:) Zyczę powodzenia!

Banalne stwiedzenie, że starszy partner pokaże ci jak patrzec na swiat oczyma o pokolenie starszego człowiek ja powiem jeszcze inaczej- ona sama mając 38 lat to zobaczy- ale za szybko dojrzewając przy dużo starszym partnerze być może straci szanse patrzenia na świat jako 20 latek- a tego nic już nie cofnie

Byłem od swojej pierwszej żony, starszy 11 lat. Życie, to nie tylko łóżko, to także bywanie wśród ludzi. Moi znajomi byli dla niej za starzy, jej dla mnie za młodzi.