Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna pewnych rzeczy

po czym poznać, że dziewczyna się podoba facetowi???

Polecane posty

Gość bebebe
a co sadzicie o tym: od 4 lat znam pewnego chlopaka (ze szkoly), a gdzies tak od roku mamy ze soba taki blizszy kontakt: gadamy o wszystkim itp. ale to mnie akurat nie zdziwilo, bo ten chlopak ma takie usposobienie, ze duzo rozmawia z dziewczynami i nie jest to jakis casanova :) no a od jakiegos miesiaca czesto przychodzi do mnie na przerwie, popoludniami pisze smsy i codziennie na gg. jest troche niesmialy i plochliwy z charakteru. no wiec jest dla mnie milutki i piszemy codziennie, ale na tym koniec. on nie posuwa sie dalej. co o tym myslicie?

Gość magda234
własnie problem w tym ze nic nasz nie łączy NIC

Gość bebebe
a co sadzicie o tym: od 4 lat znam pewnego chlopaka (ze szkoly), a gdzies tak od roku mamy ze soba taki blizszy kontakt: gadamy o wszystkim itp. ale to mnie akurat nie zdziwilo, bo ten chlopak ma takie usposobienie, ze duzo rozmawia z dziewczynami i nie jest to jakis casanova no a od jakiegos miesiaca czesto przychodzi do mnie na przerwie, popoludniami pisze smsy i codziennie na gg. jest troche niesmialy i plochliwy z charakteru. no wiec jest dla mnie milutki i piszemy codziennie, ale na tym koniec. on nie posuwa sie dalej. co o tym myslicie?

Gość bebebe
ojej przepraszam, wskoczylo drugi raz. magda- a moze sie do niego usmiechnij czy przygladaj sie mu :) a rozmawiacie ze soba?

Gość magda234
no moj tez gada z laskami dlatego nie sadze zeby był niesmiały w stosunku do mnie

Gość magda234
no nie gadamy tylko jedno gapi sie na drugie raz ja opuszczam wzrok bo az ciary mnie z wrazenia przechodza raz on opuszcza wzrok ale niewiem czy to ma byc w stylu "jezu znowu ona" czy niewiem jak...

Gość balonikbalonik
hehe "moj" ten od 5 lat, tez gada z laskami bez krepacji.......

Gość bebebe
no ten moj to wlasnie ma kilka takich dziewczyn, z ktorymi sie trzyma. ja teraz nie wiem co myslec, bo on od miesiaca taki bliski kontakt ze mna zalapal. nie wiem, czy szuka kolezanki, czy cos czuje :( a znajac jego charakter to sie mi nie przyzna do milosci. a ja kurde sie w nim tez zabujalam-teraz przez ta niepewnosc nie wiem czy zrobic pierwszy krok! okaze sie, ze on tylko kolezanki bliskiej szukal i sie zblaznie...

Gość bebebe
z facetami to gorzej niz z baba, nigdy nie wiadomo :) :P

Gość magda234
no moj tez kolezanki i kolezanki

Gość magda234
ja niedługo musze leciec moze wymienimy sie e-mailami?

Gość bebebe
ooo magda no to mamy podobna sytuacje. tylko ze moja dzieje sie na tle liceum. a tak wogole to kurcze, czy wszyscy chlopacy musza sie trzymac z kilkoma dziewczynami?? wtedy zadna nie wie o co chodzi... :P

Gość bebebe
to daj twojego maila i ja do ciebie napisze. albo gg jak wolisz. papa

Gość magda234
moja tez na tle LO :)

Gość magda234
aish.magda@hotmail.com