Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany głupota pewnej lady

Dlaczego brzydkie dziewczyny chca atrakcyjnych facetow ? Czyz to nie hipokryzja?

Polecane posty

Gość AniaGdyniankaaa
hehe,to mamy taki sam gust,ja tz lubie szczuplutkich,idelany wzrost 180-186. Nienawidze duzych facetow,ani tlustych ani umiesnioncyh.miesnie tak-ale lekko zarysowane.a nie pudzian

Gość ależ wy macie problemy........
Nic tylko przygarnąć was i uczłowieczyć...Zapewne Pani Ania ze Śledziowni,Pan gogi jakiśtam i rzecz jasna sam autor-wszyscy jesteście piękni,zadbani a wsza waga nawet w byłych więźniach obozów koncentracyjnych wzbudziłaby politowanie.Natomiast z całą pewnością poziom waszych intelektów woła o pomstę do nieba...Inteligenty człowiek jak ma wolną chwilę,usiądzie poczytać książkę,obejrzeć film albo zwyczajnie pójdzie na samotny spacer trochę porozmyślać bynajmniej nie o tak trzeciorzędnych kwestiach.Co to was obchodzi,że ktoś ma aspiracje w waszym mniemaniu nieadekwatne do wyglądu? I w ogóle kto daje wam prawo do tak bezpodstawnego oceniania? Doprawdy mierny jest poziom tych waszych rozterek...

ja jakies 2 dni temu na innym topiku uslyszalam, ze jestem pasztetem, bo waze 60 kg przy 172 i duzym biuscietakze juz sie niektorym facetow w glowach poprzewracalo... skoro uwazasz ze nie jestes pasztetem to po co to sprawdzasz na forum?

Gość normalnie porazka
miedzy oczy zaprzeczam sobie? hmmmm nie bronie wam wyrazac wlasnego zdania tylko dziwie sie ze ze jestescie tacy plytcy...

Gość salamandrrrra
13:11 [zgłoś do usunięcia] Gogi Bubu (kaffeteryjny@o2.pl) >> Jesteście chłopcy skazani na plastik po kres swych zywotów Wole plastik niż maciore Ty nie masz wyjścia, musisz woleć plastik niż WSZYSTKO INNE :D Po prostu na nic innego nie masz szans. Mała uwaga - nigdy nie zapylaj swojej plastikowej barbie, bo to będzie dla ciebie równoznaczne z jej wymianą :P

Nic tylko przygarnąć was i uczłowieczyć...Zapewne Pani Ania ze Śledziowni,Pan gogi jakiśtam i rzecz jasna sam autor-wszyscy jesteście piękni,zadbani a wsza waga nawet w byłych więźniach obozów koncentracyjnych wzbudziłaby politowanie.Natomiast z całą pewnością poziom waszych intelektów woła o pomstę do nieba...Inteligenty człowiek jak ma wolną chwilę,usiądzie poczytać książkę,obejrzeć film albo zwyczajnie pójdzie na samotny spacer trochę porozmyślać bynajmniej nie o tak trzeciorzędnych kwestiach.Co to was obchodzi,że ktoś ma aspiracje w waszym mniemaniu nieadekwatne do wyglądu? I w ogóle kto daje wam prawo do tak bezpodstawnego oceniania? Doprawdy mierny jest poziom tych waszych rozterek... correct, so what now? ;-)

Gość zszokowany głupota pewnej lady
Wybielać to się można w necie, poznawając na jakiś randkach netowych czy innych czatach a na żywo jak sie wybielisz jak wszystko widać ? Poza tym dla mnie słonica to dziewczyna której BMI przekracza 28 koniec kropka. Powyżej 24 gruba i tyle. I na prawde dziwi mnie jakim prawem, wogole te otyle krowy startuja do dbajacych o siebie kolesi :-o

ja absolutnie nie uwazam sie za paszteta, aczkolwiek dziwi mnie podejscie niektorych mezczyzn...stad moje pytanie. Ciekawam, ilu jest takich amatorow wychudzonych kobiet.

Gość AniaGdyniankaaa
ależ wy macie problemy-na spacer za zimno,na film mam za malo czasu,bo zaraz jade na uczelnie uczyc sie w czytelni, a takie pisanie o bzdurahc an forum jest w formie przerwy od nauki.

Poza tym dla mnie słonica to dziewczyna której BMI przekracza 28 koniec kropka. Powyżej 24 gruba i tyle. I na prawde dziwi mnie jakim prawem, wogole te otyle krowy startuja do dbajacych o siebie kolesi prawem rynku - teraz juz wiesz ;-)

ja absolutnie nie uwazam sie za paszteta, aczkolwiek dziwi mnie podejscie niektorych mezczyzn...stad moje pytanie. Ciekawam, ilu jest takich amatorow wychudzonych kobiet. nie sciemniaj :-) szukasz potwierdzenia atrakcyjnosci, jak wiele innych osob i to ludzki odruch, ale trzeba byc przygotowanym na krytyke

"ja jakies 2 dni temu na innym topiku uslyszalam, ze jestem pasztetem, bo waze 60 kg przy 172 i duzym biuscie" przy takich parametrach to kobieta jak najbardziej moze szczupło wyglądać... ;)

ależ wy macie problemy-na spacer za zimno,na film mam za malo czasu,bo zaraz jade na uczelnie uczyc sie w czytelni, a takie pisanie o bzdurahc an forum jest w formie przerwy od nauki. ale potrzeba wytlumaczenia sie byla silna ;-)

autorko, wolałbym mieć grubsza dziewczynę, z lekką nadwagą niż tak puściutką i ograniczoną niż ty:) bo zrzucic kilogramy w kazdej chwili mozna, ale zmienic swój sposób myslenia, swoją inteligencję i wartosci - no niestety nie tak łatwo. zal mi i ciebie i tego całego gogi cos tam (nasladowce jarusia) i ta aniusie ...wszyscy jestescie siebie warci i mówie to jako szczupły facet:P

tak jak juz wspominalam, zszokowalo mnie podejscie kilku facetow, ktorzy nawet nie widzac laski twardo obstaja, ze 60 kg to waga ciezka...zreszta dla mnie logiczne jest, ze sa rozne typy budowy i stosunek wagi do wzrostu niewiele mowi.

przy takich parametrach to kobieta jak najbardziej moze szczupło wyglądać... oczywiscie panie pachnacy, zwlaszcza po flaszce tequili ;-)

zreszta dla mnie logiczne jest, ze sa rozne typy budowy i stosunek wagi do wzrostu niewiele mowi. a dla mnie logiczne jest co innego - o gustach sie nie dyskutuje

ale w ramach relaksu umyslowego proponuje przeniesienie dyskusji na odwieczny problem ludzkosci:: czy lepszy jest western czy horror ;-)

alez my tu nie dyskytujemy o gustach. Mniejsza o to, sprzeczac sie nie bede, bo i tak juz jestem wystarczajaco podkurwiona.

"przy takich parametrach to kobieta jak najbardziej moze szczupło wyglądać... oczywiscie panie pachnacy, zwlaszcza po flaszce tequili " mowie z autopsji - parametry 170/59 kg. czyli Ty nie odbiegasz.ale oczywiscie to kwestia budowy ciała ;) jak dla mnie lepiej pare kilo za duzo miec niz być patyczakiem :P :P np. 170/50 to fatalne parametry jak dla mnie :P

jak dla mnie lepiej pare kilo za duzo miec niz być patyczakiem "jak dla mnie" - nie to wcale nie definiuje gustow ;-)

""jak dla mnie" - nie to wcale nie definiuje gustow " oczywiscie ze definiuje... i w dupie mam to co mysla wielbiciele patyczaków :P niech sobie je hodują w akwarium - tam dobrze wyglądają :P :P

Gość doświadczona......
po pierwsze wcale nie uważam że faceci są amatorami wychodzonych lasek szczupłych to i owszem ale nie wychudzonych a po drugie wiecie czemu brzydkie chcą atrakcyjnych facetów? bo od razu wzrosłyby ich akcje na mieście...

miedzy oczy - opanowałeś/as sztuke czytania ze zrozumieniem?:O zrobie ten wysiłek dla społeczeństwa i powiem ci, ze o: 1. debilizmie kilku osób 2. o tym, ze te osoby wpieprzaja sie sie w zycie innych i beda im wypominały, ze jedza w nocy, zamiast smarowac kremem antycellulitowym swoje dupy 3. wyciagłeas jakies wnioski, to moze dokończysz?:O

\"laczego brzydkie dziewczyny chca atrakcyjnych facetow ?\" chcieć to sobie mogą... ale jaki niezakompleksiony atrakcyjny facet poleci na brzydką jeżeli sam może poderwać ładną i inteligentną :D

zrobie ten wysiłek dla społeczeństwa i powiem ci, ze o: 1. debilizmie kilku osób 2. o tym, ze te osoby wpieprzaja sie sie w zycie innych i beda im wypominały, ze jedza w nocy, zamiast smarowac kremem antycellulitowym swoje d**y 3. wyciagłeas jakies wnioski, to moze dokończysz? no swietnie, a co chciales osiagnac? :-)

Co wy tu piszecie za bzdury że schudnąc to można - jakoś widocznie nie można / nie chce się skoro tyle roztytych hipopotamic toczy sie po chodnikach niszcząc je swoimi gabarytami:classic_cool: Fajna dziewczyna to szczupła zgbarna kobieta o widocznych jędrnych piersiach i uwidocznionym wcięciu w talii

chcieć to sobie mogą... ale jaki niezakompleksiony atrakcyjny facet poleci na brzydką jeżeli sam może poderwać ładną i inteligentną dokladnie tak i dlatego napisalem to: oraz to ze natura ludzka prowadzi ich do oczekiwania czegos wiecej niz tylko to na co "ich stac" - i to na dowolnej plaszczyznie czy to partner czy to wynagrodzenie

Gość doświadczona......
a wicie co ja wczoraj wieczorem robiłam?? kolacja oczywiście do 19 i to nie był marcepan a jogurcik:) potem poćwiczyłam godzinkę:) potem się wykapałam i nasamrowałam jakimiś maściami antycellulitowymi( niestety cellulit to zmora i szczupłych kobiet) jestem szczupła ale nie ma nic z niczego kosztuje mnie to trochę pracy