Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany głupota pewnej lady

Dlaczego brzydkie dziewczyny chca atrakcyjnych facetow ? Czyz to nie hipokryzja?

Polecane posty

Gość _____*sami*
Kwiatuszku miedzy oczy mnie bardzo nie lubi..tak jak Ty kiedyś;)

miedzy oczy - tyś k czy m? bo sie pogubilem juz :P Sami - trzeba bylo troche cie utemperowac ;) normalna wojna płci, nie? ;)

Gość _____*sami*
Mnie sie nie da ujarzmić:) robie co chce i jak chce nie zdobywam facetów,bo uważam ze to działka płci męskiej. Nie jestem nastolatką mam w domu lustro wiem jak wyglądam i komu sie mogę spodobać.Charakter tez wiem jaki posiadam ...wiec nie zawracam głowy męzczyznom którym nie spasuje.:) Miedzy oczy mnie nie prowokuje tylko z nudów pojawia sie tam gdzie ja:)

i znow zapomniala napisac, ze ja draznie ;-) panie pachnacy, to w koncu czyta pan moej posty czy nie? ;-) jestem facetem

"Mnie sie nie da ujarzmić" na kafeterii nie :P ale na żywo to ja wiem jak sie to robi :P ( i nie mowie tu o fizycznej dominacji ;) )

Miedzy oczy mnie nie prowokuje tylko z nudów pojawia sie tam gdzie ja zwlaszcza na tematach, ktore sam zakladam ;-)

Gość rosiczka32
a ja w kwestii formalnej..... kiedy zatem mamy doczynienia z "brzydka kobieta"? "brzydkim mężczyzną?" Macie jakś definicję paszteta? a czy nie jest tak,że dla jednego czlowieka ktos malo atrakcyjny będzie uosobiebniem piękna? i czy tylko mamy zaprzestać na fizycznym odczuciu? a po co komuś partner powiedzmy "atrakcyjny" ale głupi.... czy uroda ma dla Was az takie znaczenie???

Gość _____*sami*
Miedzy Oczy dziś nie założyłeś:) Masz moje słowo na Twoich tematach sie nie pojawię....i ignoruj mnie w pełnym tego słowa znaczeniu :) Jesteś dla mnie literkami bo nie widziałam Twojego zdjecia i nic o Tobie nie wiem, wiesz gdzieś głęboko jestem pustą panienką i do póki nie wiem jak wyglądasz jesteś bezpieczny...nie pozre Cie na sniadanie ;)

Miedzy Oczy dziś nie założyłeś Masz moje słowo na Twoich tematach sie nie pojawię....i ignoruj mnie w pełnym tego słowa znaczeniu Jesteś dla mnie literkami bo nie widziałam Twojego zdjecia i nic o Tobie nie wiem, wiesz gdzieś głęboko jestem pustą panienką i do póki nie wiem jak wyglądasz jesteś bezpieczny...nie pozre Cie na sniadanie och och :-) trzymam za slowo :-)

Jesteś dla mnie literkami bo nie widziałam Twojego zdjecia i nic o Tobie nie wiem, ale w takim razie, jak moge Cie draznic?;-) staiwam jakies koslawe literki czy cos? ;-)

Gość _____*sami*
Hmmm jak możesz mnie drażnić? odpowiem przewrotnie jak możesz pisać o mnie ze jestem głupia i szukam kochanka. Stawiam jakieś erotyczno-głupie literki?:)

"szukam kochanka" bylo prowokacja, przeciez to jasne a co do glupia - to moja ocena tego co pisalas w wielu tematach :-) w tym zreszta tez napisalas: dla faceta który mnie odrzuci bede pasztetem a On dla mnie atrakcyjny i to wcale nie hipokryzja nie, to nie hipokryzja, to idiotyzm, bo powodow do odrzucenia moze bys gazylion, ale jesli w przypadku, gdy jestes odrzucana, to automatycznie facet jest atrakcyjny...no to hmm...moze lepiej sie nie wypowiem :-)

Gość _____*sami*
Hmmm mój drogi na głupich tematach nie jest sztuką sie wymądrzać uwierz mi ja też mam juz o Tobie zdanie,ale wiem że nie chcesz tego przeczytać:) ignoruj mnie,jest wielu ciekawych męskich nicków z którymi chetnie porozmawiam. a Ty szukaj kobiet mądrych na forum jest takich wiele miłego:)

Tak bywa, jeden znajomy umówił sie z dziewczynę przez neta. Twierdziła, że jest szczupła. Przyszła kobieta o wadze około 94 kg :) Stwierdziłam wówczas, ze mocno siebie nie doceniam ;-)

\"Tak bywa, jeden znajomy umówił sie z dziewczynę przez neta. Twierdziła, że jest szczupła. Przyszła kobieta o wadze około 94 kg \" ja zawsze wołałem - fota first ;) a najlepiej jeszcze jedna. kiedys jakas nie chciala przyslac - meczylem a w koncu krotka pilka-albo przysylasz albo koniec dyskusji (na gg chyba to bylo) :P i przyslala ;) i tez byl koniec dyskusji :D ;) :P

i przyslala i tez byl koniec dyskusji :-) i to jest typowe rozsadne i praktyczne podejscie faceta, zamiast godzinnych rozmow, nakrecania a pozniej wielkie zdziwko, bo przeciez wyobraznia pracuje :-)

\"Kwiatek, no tak, my już przegapiliśmy moment na foto (skoro foto first), \" eee nie bierz tak doslownie wszystkiego co pisze ;) najpierw zawsze gadalem, ale fotke chcialem dosyc szybko jak mi sie dobrze gadalo ;) wiec wiesz... nigdy nic nie wiadomo ;) a chyba znasz jedno z bardziej podobajacych sie powiedzonek w US - never give up ;)

miedzy oczy - zgadza sie :D ale dodam dobre: jak jest baba to w portfelu mniej ale samopoczucie lepsze (choć tez nie zawsze ;) )