Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany głupota pewnej lady

Dlaczego brzydkie dziewczyny chca atrakcyjnych facetow ? Czyz to nie hipokryzja?

Polecane posty

A ja jestem szczupła bo mam dobrą przemianę materii. Zjadam w tygodniu mnóstwo hamburgerów, snickersów, pizzy, słodkich drinków, likierów, a mimo to noszę rozmiar 34,36.

A pewnie, że brzydkie dziewczyny chcą fajnych facetów., Tak samo jest odwrotnie. Zazwyczaj jednak ludzie parują się na podobnym poziomie atrakcyjności. Znam jednak parę: On super inteligentny przystojniak. Ona gruby, nalany babochłop. A bardzo się kochają i są szczęśliwi.

Gość _____*sami*
hehe nastepny durny temat

Gość podziwiam za odwagę
a co w takim przypadku, bo piszecie że o swoją atrakcyjność trzeba dbać, głównie krytykując osoby otyłe lub z nadwagą, aco ma zrobić osoba która dba o siebie na każdy możliwy sposób waga i wymiary idealne ale twarzyczka nie wyjściowa i to delikatne określenie jej urody a w zasadzie jej braku, czy taka osoba ma prawo szukać partnera z " wyższej pólki".Przecież nie obżera się,ćwiczy, jest zadbana chodzio do fryzjera,kosmetyczki, no jak jest z takimi przypadkami według was?

a co w takim przypadku, bo piszecie że o swoją atrakcyjność trzeba dbać, głównie krytykując osoby otyłe lub z nadwagą, aco ma zrobić osoba która dba o siebie na każdy możliwy sposób waga i wymiary idealne ale twarzyczka nie wyjściowa i to delikatne określenie jej urody a w zasadzie jej braku, czy taka osoba ma prawo szukać partnera z " wyższej pólki".Przecież nie obżera się,ćwiczy, jest zadbana chodzio do fryzjera,kosmetyczki, no jak jest z takimi przypadkami według was? odpowiedz prosta - albo stac ja na operacje plastyczna albo musi zaakceptowac siebie

Gość makabressska
oczywiście, że musi się dopasowac do wzorca w myśl którego tylko atrakcyjne osoby znajdą szczęście w partnerstwie:)czyli operacje plastyczne... oj ludzie, ale sobą dajecie manipulować, najwazniejsze jest zdrowie, schudnięcie dla zdrowia, i dobre samopoczucie se sobą samym. a gdyby tylko atrakcyjne osoby miały się łaczyc z atrakcyjnymi, to nie widziałabym tak wielu "mieszanych" par. Jeszcze umowne pozostaje słowo-atrakcyjna/y...to tez nam kultura narzuciła, kiedys atrakcyjne były kobiety rubensa, potem anorektyczki twiggy, nie widzicie, że to jest płynne, zmienne, a Wy lecicie za tym jak bezmyslne krowy:D

Gość podziwiam za odwagę
wg teori tu piszących Zwodniczy Aniołek jest atrakcyjny bo szczuplutki, a nie dba o to wcale bo taki ma organizm czego zazdroszcze bardzo, natomiast osoba która zajada to samo i tyje jest tu potębiana , czegoś tu nie rozumiem:(

wg teori tu piszących Zwodniczy Aniołek jest atrakcyjny bo szczuplutki, a nie dba o to wcale bo taki ma organizm czego zazdroszcze bardzo, natomiast osoba która zajada to samo i tyje jest tu potębiana , czegoś tu nie rozumiem to zacznij myslec zamiast patrzec co pisza inni i dlaczego tak robia albo pisze :-)

Gość _____*sami*
atrakcyjność to pojecie względne,dla jednego taka własnie będe a dla drugiego pasztetem:) wiec logicznie i na temat dla faceta który mnie odrzuci bede pasztetem a On dla mnie atrakcyjny i to wcale nie hipokryzja:P

a ja nie chciałam przystojniaka, wolę mojego przeciętniaka :P przystojniak był blisko mojego ideału faceta (pod względem fizyczności, inteligencji i poczucia humoru) a mimo to wolałam tego, który jest mniej wyględny, bez samochodu, dużej kasy i dobrej pracy ale za to zabawny, inteligentny, z fajną osobowością :)

Gość _____*sami*
miedzy oczy--wystarczy czytać moje posty o tak--;)

Cóż, atrakcyjność jest pojęciem względnym i nie nam oceniać :D Sama znam kilka takich par gdzie np. on przystojny, wysportowany, wysoki nie jedna klasyczna piękność zabiegała o jego względy a on wybrał niziutką i okrąglutką kluseczkę bo po prostu takie lubi :) Poza tym moje związki też nie są pochlebnie oceniane ponieważ ja jestem \"normalną\" dziewczyną a zdaje się z długowłosymi określanymi przez większość mianem \"brudasów\" lub \"hipisów\" :D

Gość were44422
widzialam wczoraj super przystojniaka z pasztetem, naprawde pasztetem wiec to nie jest tak ze one sa glupie bo to jest mozliwe widzialam na wlasne oczy, sama nie jestem ladna i chcialabym bardzo takiego przystojniaka

\"Cóż, atrakcyjność jest pojęciem względnym i nie nam oceniać \" nie do końca... niewysportowany, niski, nieśmiały, niezaradny, niespecjalnie inteligentny facet będzie dla większości albo i wszystkich o normalnym poczuciu wartości nieatrakcyjny i tak samo gruba, niewysportowany, nieinteligentna kobieta będzie dla większości nieatrakcyjnya pewne odchyły zawsze występują ale da się określić pewną normę i większość ludzi i ich preferencji jednak się w niej zawiera :P

Gość _____*sami*
No prosze Was Atrakcyjność to nie tylko uroda czy ciało.Liczy sie także charakter. Dla faceta który lubi powazne i mądre kobiety .....głupia(dla tego faceta nie dla wszystkich) i z poczuciem nie bedzie miała żadnych szans choć nie wiem jakby wyglądała;) czyż nie mam racji?:P

Gość _____*sami*
*i z poczuciem humoru

\"Atrakcyjność to nie tylko uroda czy ciało.Liczy sie także charakter.\" taaa tylko nieatrakcyjny wygląd i atrakcyjny charatker to kicha i nieatrakcyjny charakter i atrakcyjny wygląd to też kicha :P i w końcu tra druga strona która ma i atrakcyjny wygląd i charakter rzuci tą drugą :classic_cool:

Gość doświadczona......
wiecie no atrakcyjność jest na pewno pojęciem po części względnym jak napisałam jestem szczupła, ale niska i u tych facetów którzy lubią wysokie laski nie mam szans ale spotkałam w swoim życiu dwóch super przystojnych wysokich facetów którzy mi powtarzali że to ja właśnie jestem ich ideałem ale inna sprawa, że pewne osoby ( właśnie takie dość mocno zabiedbane) nie będą atrakcyjne dla nikogo

Gość _____*sami*
miedzy oczy--->:) ech lubie takie emocje wzbudzać w mężczyźnie👄

Gość were44422
w Anglii jest raj, tylu przystojniakow z pasztetami

panie pachnacy, ze tak powiem nawiazujac do tematu ...nie ta "waga " ale moja czy Twoja? ;)