Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany głupota pewnej lady

Dlaczego brzydkie dziewczyny chca atrakcyjnych facetow ? Czyz to nie hipokryzja?

Polecane posty

Gość normalnie porazka
gogi costam idz lepiej na forum erotyczne bo powazne tematy cie przerastaja...

Gość AniaGdyniankaaa
ja rozumiem jak stasrza kobitk ama lekką nadwage.ale ajk dla mnie mlode dziewczyny nie powinny sie doprowadzac do takieog stanu,zaraz zaczneicie pieprzyc ze to choroba bla bla bla,ale nawet jak sie am takie skolonnosic to mozna nie dopuscic do obrosniecia tluszczem tylko trzeba troche wyrzeczen,a nei pochlanaic tyle co szczuple z natury koelzanki.a jak kiełbasa jest od kogoś silniejsza to niech potem nie płącze ze jest swniakiem

Gość AniaGdyniankaaa
:D:D niezla dupka co?:D

Gość podziwiam za odwagę
nie każdy potrafiłby się nam pokazać, chciałabym Cie pocieszyć że napewno masz piękne wnętrze ale cóż na tym temacie pokazałaś że niestety wnętrze też do bani:(

Gość salamandrrrra
zszokowało mnie chamstwo autora i jego wyjątkowo płaski sposób myslenia... Może jako riposta: ktoś taki jak autor czy osoba pod nickiem gogi bubu nie miałby szans u żadnej wartościowej dziewczyny. Jesteście chłopcy skazani na plastik po kres swych zywotów :O

a ja mam wrazenie, ze to glownie nieatrakcyjni faceci uderzaja do super lasek, a nie na odwrot...

Gość skąd wiesz
może on takie lubi, zwłaszcza takie co nie noszą majtek zresztą spójrzmy prawdzie w oczy facet też do szczupłych nie nalezy i żaden z niego amant

Gość E.V.
ze faceci niby nie sa ta bezkrytyczni w stosunku do siebie? hahahahahahhahaha (śmiech na sali) sa jeszcze gorsi niz laski,.... chcialam zuwazyc,ze na szczescie nie wszyscy sa tak pusci ze zwracaja uwage tylko na wyglad! bo czlowiek nie z samego wygladu sie sklada....Najsławniejszy ostatnio przyklad Tomek Kamel i Kasia Niezgoda

12:49 [zgłoś do usunięcia] Gogi Bubu (kaffeteryjny@o2.pl) Jak słyszę, że kobieta mówi o sobie, że jest atrakcyjna, to nauczony doświadczeniem stwierdzam, ze coś z nią musi być nie tak Te naprawde atrakcyjne nie chełpią się tym, one to wiedzą i to im wystarczy Hm, gdyby odnieść to samo twierdzenie do płci męskiej, można by wysnuć wniosek, że z 90% Panów jest coś nie tak, ponieważ z reguły mają o sobie zdecydowanie lepsze zdanie, niż kobiety - przy czym w samochwalstwie nie przeskadza im tusza, niska pensja ani niewysokie wykształcenie :P 12:23 zszokowany głupota pewnej lady Same malo co soba reprezentuja, maja nadwabge ( otyłośc ) / brak piersi / krzywe nogi / nieswiezy oddech / niewyjsciowa twarz ( właściwe zakreślić ) a wymagaja od faceta nie wiadomo czego Znam taka jedna, otyla idiotka, niby szuka pracy ale kazda jej nie odpowiada, jest zaniedbana, kiedys byla szczupla i caly czas zyje przeszloscia Facet ma byc bogaty i super przystojny a do tego idiota macho Caly czas dostaje od takich kosze ( i slusznie bo nie dla psa kielbasa ) a pozniej wyplakuje sie w rekaw przyjaciolkom jacy to faceci sa okropni ze patrza na wyglad itd Jak mozna byc nieciekawym i jeszcze miec czelnosc miec wymagania z kosmosu ??? No pytam sie jak ??????????? No nie wiem... nauczyły się od Panów? Każdy Pasztet (także intelektualny :P) jakiego miałam okazję zaobserwować, poszukiwał kobiety z wszech miar atrakcyjnej. W końcu mamy równouprawnienie, no nie? :P

Gość AniaGdyniankaaa
haha,uwierz mi,to nie ja,bo jakbym tak wygladala to bym z chaty nie wcyhodzila.ten koles to kolega mojego chlopaka a ta laseczka to jakas kelnerka z czech ,ktora pracowala w hotelu w ktorym byli an wakacjach kiedys.

>> Jesteście chłopcy skazani na plastik po kres swych zywotów Wole plastik niż maciore :)

Gość AniaGdyniankaaa
zgadza sie facet do atrakcyjnych nie nalezy,to fakt.ale nie ejst tez jakims ohydkiem,jest smeiszny i inteligentny,poza tym u facetow urdoa tak abrdzo sie nei liczy.a o tej laski mial wyraznie dosc a ona na sile uderzala.na szczescie on jest an tyle mily ze nie potrafilby poweidziec dziwczynie "wez sie o**ierdol"

>> ktora pracowala w hotelu w ktorym byli an wakacjach kiedys. Nawet pijany bym się nie przemógł i takiej bym nie dotknął :o

Gość normalnie porazka
no tak-ciagnie swoj do swego...

Gość podziwiam za odwagę
taaaaaaaak, napewno, współczuję Ci a ten cgłopak to według ciebie jest przystojny????:(

12:49 [zgłoś do usunięcia] Gogi Bubu (kaffeteryjny@o2.pl) Jak słyszę, że kobieta mówi o sobie, że jest atrakcyjna, to nauczony doświadczeniem stwierdzam, ze coś z nią musi być nie tak Te naprawde atrakcyjne nie chełpią się tym, one to wiedzą i to im wystarczy Hm, gdyby odnieść to samo twierdzenie do płci męskiej, można by wysnuć wniosek, że z 90% Panów jest coś nie tak, ponieważ z reguły mają o sobie zdecydowanie lepsze zdanie, niż kobiety - przy czym w samochwalstwie nie przeskadza im tusza, niska pensja ani niewysokie wykształcenie tak i czego to dowodzi? jedynie tego, ze ludzie z gruntu sie wybielaja, przedstawiaja w lepszym swietle czyli chca sie lepiej sprzedac, oraz to ze natura ludzka prowadzi ich do oczekiwania czegos wiecej niz tylko to na co \"ich stac\" - i to na dowolnej plaszczyznie czy to partner czy to wynagrodzenie

ale o jakich maciorach Ty mowisz? o laskach, ktore maja np. 170cm i waza 60 kg? to juz wg. kafeteryjnych specow maciora?

Gość AniaGdyniankaaa
nie,aptrz wyzje,napsialam ze nie uwazam ze ejst przystojny.:)

Gość AniaGdyniankaaa
a ta ze zdjecia ktore dalam to nei maciroa wg ciebie? gdyby chcoaizl miaal ladna twarz. facet nei ejst mzoe przystojny,ale satc go na lepsza laske niz to cos. w dodatku glupie to takie bylo podobno ze hej:)

Gość normalnie porazka
moze lepiej by bylo gdyby kazdy zajal sie swoja dupa zamiast oceniac i obrazac innych? sprawia wam to przyjemnosc? czujecie sie przez to lepsi?

ok, ta ze zdjecia rzeczywoscie jest z tyc duzych, ale ja pytalam gogi bubu...

moze lepiej by bylo gdyby kazdy zajal sie swoja d**a zamiast oceniac i obrazac innych? sprawia wam to przyjemnosc? czujecie sie przez to lepsi? takie stwierdzenie na dowolnym polskim forum dyskusyjnym wzbudzi jednakowa reakcje - nie chcesz nie czytaj :-)

Gość AniaGdyniankaaa
przeciez nie nowimy o nikim konkretnym.a nawet jesli to ta laska ze zdjecia akuat nigdy sie o tym nie dowie,ktak samo pochłaniacz marcepnau czy tam czegos tez pewnie nie.a czego oczy nie widza temu sercu nie zal:D

Gość normalnie porazka
czytam bo chce a swoje zdanie tez mam prawo wyrazic. czy ci sie to podoba czy nie

czytam bo chce a swoje zdanie tez mam prawo wyrazic. czy ci sie to podoba czy nie i teraz sobie przeczysz :-)

Gość skąd wiesz
z twarzy to ona nie jest taka zła, gorzej z gabarytami, ale są faceci których te duże kręcą, ja tego zrozumieć nie potrafię są laski których kręcą kulturyści, też tego nie rozumiem są też faceci którzy lubią babki fitneski kulturystki.... jak widać jest całe spektrum upodobań, jedni lubią egzotyczne, inni duże, inni małe ja wolę szczupłych, przeciętnego wzrostu kolesi

>> laskach, ktore maja np. 170cm i waza 60 kg? Waga wydaje się normalna, pytanie o proporcje i sylwetke.

ja jakies 2 dni temu na innym topiku uslyszalam, ze jestem pasztetem, bo waze 60 kg przy 172 i duzym biuscietakze juz sie niektorym facetow w glowach poprzewracalo...:o