Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękny dzień

szukam linków do cudownych pięknych niepowtarzalnych sukien ślubnych

Polecane posty

Gość piękny dzień

jeśli znacie , plisss podajcie bo szukam i szukam, niestety nic narazie nie wpadło mi w oko:( a czas nagli.... :);):);)

Gość piękny dzień
mam nadzieję że są na forum przyszłe żonki a może i projektantki , które zlituja się i dadza jakieś namiary, byłabym wdzięczna....! :):):) :);):);)

Gość szczerze to po co
I tak, podobnie jak większość tutaj obecnych, kupisz taftową suknię na kole z mnóstwem kwiatków i marszczeń, do tego trzywarstwowy welon, cekinowe buty z czubem i ostra solarka...

Gość aga................ .
do: szczerze to po co właśnie,że mylisz się! Nie podobają mi się suknie wilekie marszczone na kole itp.! szukam pięknej sukienki delikatniej z tym czymś:) typu-> http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=5.carla do: ruda dz :) każda wskazowka jest wskazana pozdro:);):);)

do: a ja sobie myśle ale tam nic nie ma (???)

Gość a ja sobie mysle
nie ma? tzn cała strona się otwiera? to wejdz w kolekcję II. i chodzi o obie suknie 1709

misiamojegomisia koleżanko, ja też szukam i szukam:):):);):):):) ciężko jest coś dla siebie wychwycić,inne gusta,ale może akurat:) ~~do wytrwałych świat należy~~

niestety ciężko trafić na tą idealną jak mi pasuje dół to znowu góra nie taka :) a w większości salonów nie wprowadzają jakiś większych zmian :( ale nareszcie znalazłam salon w którym dziewczyny mi powiedziały że jak trzeba to zrobią dół z jednej sukienki górę z drugiej więc salon elastycznie podchodzi do tej sprawy :) od stycznia biorę się za szukane bo na razie brak czasu ;)

Gość szczerze to po co
Ta, którą wkleiłaś na początku jest piękna! Uff, ulżyło mi, że nie ja jedna nie znoszę taftowych, sztywnych koszmarków ;)

dlatego ja szyje bo w salonach nie ma tego co chce a poza tym jest na odpieprz zrobione heh.. chyba że zapłaciłabym z 20tys. to może bym była zadowolona,ale po co tyle kasy, jeżeli można uszyć,oczywiście;):) jeżeli sie wie co się chce heh:):););):):) na tej stronce madoony Manuel Motta ma ładniutki ale u annasi tez są fajne szukam dalej;p:):):P

Gość nie rozumiem dlaczego kazdy
sie nasmiewa z sukien okazalych, na kole, z halkami, z tafty czy cokolwiek w tym stylu??? Mi sie akurat takie podobaja, w suknie prostej wygladam jak bym zalozyla pizame. Slub biore raz w zyciu z moim wymazonym mezczyzna i wlasnie wtedy chce sie czuc najpiekniejsza, najwspanialsza i najpiekniej wygladac. I marzy mi sie piekna suknie, moze nie z falbankami ale napewno na halkach zeby byla szeroka na dole i do tego jakis haft na gorze. Taka suknia wcale nie musi wygladac tandetnie. ja sie zastanawiam nad dwiema sukniami do ktorych znalazlam linki: http://www.sinceritybridal.com/eu_en/collection.php model 3079 na zdjeciu suknia wyglada na skromna,ale w rzeczywistosci jest bardzo okazala na dole, ten cały pas nałożóny na sukni jest z haftowanej koronki i ma poprzyszywane malenkie kamyki ktore sie mienia w swietle. Przepieknie wyglada w rzeczywistosci. http://www.sinceritybridal.com/eu_en/collection.php model 3315, ta ma piekny dół, ten skośny pas i gorset jest z białej połyskującej koronki, dół na szerokich halkach pieknie sie układa. nie kazdemu musza sie podobac takie suknie. Jedni wola proste, skromne inni okazale a jeszcze inni z tysiacem falbanek. Kazdy ma swoj gust. wiec poc o gadanie ze to co okazale jest tandetne?????????????

Gość Te twoje
SĄ tandetne. Jedno gust mają inni nie. Ty nie masz.

o gustach się nie dyskutuje !!!!!!!!!!!! dla Ciebie " nie rozumiem dlaczego kazdy " nie ma gustu a dla niej Ty możesz nie mieć gustu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W sukni masz się czuć pięknie i wyjątkowo i olać opinie innych ;)

dlatego prosze tylko linki do stron:););):) każdemu jest ładnie w czym innym -p r o s t e - każdy może wyrazić swoje zdanie i nie ma co od razu atakowąć.... aj ludzie.. bądzmy tolerancyjni :)

Gość OGOG
no ta z allegro jest T R A G I C Z N A -JAK MOZNA W TYM ISC GDZIEKOLWIEK !

Cieżko jest znależć coś dla siebie, jeśli nie szuka sie typowego modelu....Kiedy zaczęłam przeglądać internet i wyskoczyło mnóstwo stron to myślałam, że oczopląsu dostanę, a okazało sie, ze ziewałam- koło, szeroki dół, odcinana na górze (gołe ramiona), gorset, zdobiona gora, gładki dół...+oczywiscie takie przesadzone, w których było wszystko, a zarazem nic :P No i ta tafta nieszczęsna... Moja ulubiona strona to http://www.alvinavalenta.com/alv/index.php oraz http://www.suknievogue.pl/papilio2008/01.html (choc tu można natrafić na dziwnosci...) Autorko ta pierwsza wklejona przez Ciebie jest śliczna. Właśnie te proste suknie z madonny bardzo mi się podobały, ale cóż- nie ten przedział cenowy.....

allegrowa jest niezła :D i jeszcze ta wzmianka o tym, ze jej prasować nie trzeba :D

Gość do Belleteyn
Miałam podobną do tej Twojej :) Tylko dodałam od siebie trochę więcej aplikacji (koronkowy pas przy dekoldzie i na biodrach), wąskie rękawy na ramionach i rozcięta warstwa szyfonu na spódnicy. Tak szczerze mówiąc to przecież fason jest bardzo uniwersalny?

belletyn i jak wybrałaś coś w końcu dla siebie?? :)

Gość piękny dzień
może ktoś jeszcze zna ciekawe stronki??? :) jestem dobrej myśli :D:D:D podawajcie;):);)

No jasne, że wybrałam - i byłam bardzo zadowolona z efektu - sukienka w linię A, z takim \"fartuszkiem\" pod biustem - ogólnie fajnie to wyglądało :D.