Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeczowo

Nigdy,przenigdy nie zdradze...Zapraszam do dyskusji.

Polecane posty

Gość KIZIAMIZIAA
koleżanki mówią ,że mnie nie zdradzi nigdy bo jestem za idealna.. a ja twierdze ,że faceci własnie zdradzają nie z ładniejszymi a często z brzydszymi kobietami ! mam wiele przykladów z życia wzietych ze facet mial piękną laske jak marzenie a zdradzał ją z zaniedbaną i nieatrakcyjną kobietą więc nie wygląd jest ważny dlatego nie jestem pewna ze mój mnie nie zdradzi!

Gość rzeczowo
salamandrrra -- opowiesz...?

Mysle ze zdrada wynika z niezadowolonie z zycia seksualnego badz z problemow wiekszych w zwiazku i taka ucieczka od rzeczywistosci :D

Gość KTOśktosiemjest
DOKłADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FACECI PRAWIE ZAWSZE ZDRADZAJą Z BRZYDSZYMI:) MóJ brat zdradził swą sliczną żone z paskudną koleżanką z pracy która miala w dodatku popsute zęby na przodzie i mówie serio! Do dziś gdy pytają w rodzinie dlaczego od mówi ,ze sam nie wie! żalosne!

Gość mąż mnie zdradził niestety
a miał wszystko w łóżku czego zapragnął! nawet przebierałam się za pielęgniarki i takie tam! codziennie miał seks prawie i co? gówno:(

autorko zgadzam się z Tobą co zapomniała dodać! Mój mąz też mi ciągle powtarzał,że jest pewien tego i ze ręce odetnie prędzej sobie niż zdradzi mnie bo tak mnie kocha i tylko mnie. Każdy facet który zdradził z tego co wiem z wywiadów wsrod zdradzonych koleżanek powtarzał wcześniej ze nie zdradzi. więc nie wierze juz facetom!

Nie zależy od charakterków tylko od sytuacji Nawet najlepszy i najwierniejszy facet zdradzi gdy znajdzie sie w sytuacji sprzyjającej zdradzie!

Gość lerkjfhlgfdkjgblhlfgb
Jakie wy dupeczki puste jesteście!! Najpierw lecicie na kase albo na dziecko, a potem placzecie ze maz was zdradzil! Nie rozumiecie, ze zakochany facet jest jak dziecko? Nie zdradzi bo poprostu NIE CHCE. Bo to ty jestes dla niego najpiekniejsza (chociaz wcale do pieknych nie musisz nalezec) , wazne zeby umiec kochac, i wybierac sobie mezszczyzn przez pryzmat uczuc a nie pieniedzy!

Nie no dobra nie bede palil glupa ;) Masz racje ale martwicie sie ze faceci zdradzaja ale same jestescie w stanie to tez robic wiec temat mozna by ciagnac w dwie strony :)

Gość rzeczowo
kryzys w zwiazku, sam na sam z inna, alkohol...i takie tam...:)

Gość heheheheu77
na przyklad ponętna i sliczna seksowna kolezanka z pracy..i wspolna delegacja.a w dodatku tylko jeden pokoj zarezerwowany a kolezanka z pracy leci na tego pana jak cholera...to dopiero sytuacja sprzyjajaca

Gość lerkjfhlgfdkjgblhlfgb
rzeczowo szkoda mi ciebie skarbie :( Mialas chyba bardzo smutne dziecinstwo :(

Gość rzeczowo
No jasne, ze to dziala w dwie strony.

Tak samo jak wy sie martwicie ze my was mozemy zdradzic tak samo i my :) Zawsze moze w naszym zyciu znalesc sie osoba ktora tak zawroci nam w gloeiw przez chwile ze sie oddamy bez zastanowienia :) a potem jak to zawsze bywa bedzie placz :)

"mąż mnie zdradził niestety Nie zależy od charakterków tylko od sytuacji Nawet najlepszy i najwierniejszy facet zdradzi gdy znajdzie sie w sytuacji sprzyjającej zdradzie! " Jesteś w błędzie:P.Najważniejszy jest charakterek a sytuacja jest mniej ważna:P.Do tego ja bym za bardzo nie miał z kim zdradzać:P.

Gość rzeczowo
ok, ja dzis juz zmykam do lozeczka... Dziekuje Wam za mila rozmowe, moze uda sie podjac watek jutro... :) 🖐️

Gość bracikoalapara
Ja tam jestem z moją już 10 lat a 7 lat po slubie i nigdy na brak powodzenia nie narzekalem, ale w zyciu bym jej nie zdradzil i nie zdradzilem, bo to moj aniołeczek i sens mojego życia. Okazji miałem mnóstwo, jakbym chciał, to bym to zrobił. Ale odkąd z nią jestem to już żadna kobieta mi się nie podoba, i nie miałbym nawet ochoty z żadną inną się przespać :)

O jeden pan co konkretnie pokazal jak wyglada prawdziwy zwiazek :D milosc zaufanie :D popieram i sam sie tego trzymam :) oby tak dalej :D

Gość bracikoalapara
to o mnie chodziło? :)

Gość rzeczowo
bracikoalapara --> Twoje podejscie mi sie podoba. Masz szczescie: nie zdradzasz, bo nie ma ku temu powodu. Gratuluje :)

Oczywiscie :D ratujesz honor mezczyzn :D bo wiekszosc panow go tu nie ma i zachowuje sie jak by z drzewa dopiero zeszli :) Pozdrawiam :D

Gość koleżanka75
nie widziałam głupszej wypowiedzi niż tego kogoś o nicku "DKMG", zacytuję: "Wszystko zależy od całokształtu jak baba dba o faceta to ten nie zdradzi jak ma go gdzieś to kochanka będzie go miała gdzie indziej". BZDURA. Moja koleżanka ma faceta (nadal coś sklejają), który zdradzał ją regularnie, bo nie mógł wytrzymać tylko z jedną "babą". Miał 2 jednocześnie. O wszystkie trzy dbał a one nic o sobie na wzajem nie wiedziały. Ta, z którą był i jest zaręczony doznała szoku, gdy wszystko się wydało. Dbała o niego pod każdym względem, bo w towarzystwie męskim, jak się później wydało, to właśnie ją chwalił najbardziej za całokształt. I co ty na to DKMG? Teraz zmuszony jest żyć z jedną, bo tamte go pogoniły a biedna narzeczona nadal trwa przy nim :O.

koleżanka75 nie zwracaj uwagi na takie wypowiedzi ba sa bez podstaw :) wiekszosc ludzi pisze na temtay o ktorych nie ma pojecia aby ich nick sie pokazalm i ze niby maja cos do powiedzenia :) a tak naprawde w tym temacie brak doswiadczen :)