Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

Gość złośliwa od rana
napiszcie co dla was jest fetyszem mój fetysz??? ojjj męskie dłonie,stopy,usta,głos...:D właśnie dziś miałam super klienta w pracy;) wypisz wymaluj ideał:D super śliczne dłonie, boskie usta i ten głos mmmmm:) niestety to tylko klient:P do tego z GPS-em na palcu już;)a tacy bynajmniej już mnie nie interesują:P minęłam się dziś z coniektórymi,ale... jutro też jest dzień;)

Gość Mr__Italianoo
Witam wszystkich!! złośliwa od rana: manualnego... hm ja juz swoje wiem :) ale bac nie masz sie czego, jak juz to same mile rzeczy :) Dokad mialas taka ekspedycje? taki masz fetysz, nie sadzilem ze usta moga tak krecic, choc w sumie cos w tym jest... tez tych fetyszy w kobiecie duzo widze i naprawde sa czasem tak silne ze ciezko sie powstrzymac i nei spojrzec... tylko szkoda ze nie ma okazji tez dotknac;) ale tak na ulicy glupio :) myslisz ze taka pani by sie zdziwila? :):) no co bys zrobila gdyby na ulicy podszedl gosciu i pocalowal Ciebie w usta czy pupe :) ? jak obraczka to ciezki temat, ale coz... tego kwiatu jest ... wiec do wyboru do koloru ;) a z osob znanych kto jest twoim takim wizualnym idealem? ja dzis spokoj w pracy, wczoraj trche popilem przy ogladaniu meczu i dzis troszke mnie suszy :( co mam na to poradzic?

Cześć Italiano :) za dużo pytań zostawiłes, jestem mocno niewyspana, więc chwlowo brak mi sił, żeby odpowiadać Ale mogę powiedzieć, co na mnie najbardziej działa - otóż męski głos, sposób mówienia oraz przede wszystkim sposób patrzenia, a żeby nie komplikować to powiedzmy, ze oczy :)

Gość Mr__Italianoo
ale na odp bede czekal:) Ja dzis jestem tez jakis nie wyspany, ale mam nadzieje ze przejdzie mi to szybko bo nic sie nei chce. wiec jestem zdziwiony bo facet patrzy czesto na piersi, tylek, nogi, a kobieta tak kulturalniej/romantyczniej :) oczy, usta itd. no sposob patrzenia jest fajny, ja lubie tak patrzec i próbuje czasem do jakies nie znajomej przeslac tajne sygnaly :) nie ktore nie wiedza chyba o co chodzi is ie tak patrza pozniej ze gdyby cos przednimi bylo by sie wywalily:) wiec nei wiem czy to dobrze czy zle:) czyli rozumiem ze glos musi byc taki typowy "meski" :)

Gość złośliwy_gnom
Też juz jestem w pracy z dołem masakrycznym 😭i wybitnie jestem anty do pracy dzisiaj nastawiona ;) Na mnie to samo działa co na Luśkę ;)(oczy , glos ) oczywiście oprócz pleców ale te nie zawsze mam szczęście oglądać ;)

Chyba najbardziej podoba mi się głos zbliżony do głosu K. Pieczyńskiego (mój jeden kolega taki ma i jednego kiedyś poznałam tak bardziej przelotnie z podobnym) No a patrzenie to bym za wzór dała takiego innego jednego, ale ponieważ go nie znacie to i tak nic Wam to nie powie ;-) A tak serio, temu robiącemu wrażenie patrzeniu mężczyzny najlepiej żeby towarzyszyły pozytywne emocje obiektu, na który patrzenie sie odbywa, dopiero wówczas mamy najlepszy efekt "tego czegoś" :classic_cool: Ujdzie tez jakieś bardziej zainteresowane spojrzenie zupelnie obcego mężczyzny. Najgorsze jest wpatrywanie się kogoś, o kim wiemy, ze mu się podobamy bez wzajemności. z tym ostatnim jestem na bieżąco :D PS. obawiam sie, ze możecie niewiele zrozumieć, znaczy z tych moich powyższych wywodów

Gość popodczytuje bo padne
slusznie sie obawiasz :D

nic nie szkodzi ;) i tez nie dziwie sie, ze tak zawile opisujesz, spojrzenia czesto wiecej tresci niz slowa maja, to i trudniej je opisac

Gość Mr__Italianoo
złośliwy_gnom: dlaczego masz masakrycznego dola? Pomozemy go Tobie zlikwidowac:):) sluchaj, jesli plecy tak dzialaja zrob sobie niespodzianke i zloz cv na basen:):) jako ratownik, po godzinach praca+ relaks, a plecow jakich tylko chcesz:):) Luśka z Windsorów: w kobiecie tez rozroznimy rozne rodzaje glosy, i rzeczywiscie niektore sa takie slodkie" niektore takie jak facet po mutacji:) ale kazdy ma swoj gust i pewnie kazdemu inny sie spodoba. rozumiem wywody i zgodze sie z Toba... ale na ulicy idac i widzac kogos kto wpada w oko, to czasem czlowiek tak z siebie sie ladnie usmiechnie, tak poprostu bez powodu i milo gdy taka osoba to tez odwzajemni... odrazu dzien jest lepszy:)

malo, wiec naprodukujcie ich wiecej, gdy bede kawe parzyc :D

Gość złośliwa od rana
wiatm wszystkich na posterunku::) Mr__Italianoo :manualnego... hm ja juz swoje wiem ale bac nie masz sie czego, jak juz to same mile rzeczy juz się właśnie zaczynam bać tych przyjemnych rzeczy w Twojej wersji!:P Dokad mialas taka ekspedycje? a musiałam skontrolować część pracowników, potem zrobić raport i na szczęście wszystko wypadło pozytywnie i szef nie marudził! taki masz fetysz, nie sadzilem ze usta moga tak krecic, choc w sumie cos w tym jest... tez tych fetyszy w kobiecie duzo widze i naprawde sa czasem tak silne ze ciezko sie powstrzymac i nei spojrzec... tylko szkoda ze nie ma okazji tez dotknac ale tak na ulicy glupio myslisz ze taka pani by sie zdziwila? myślę,żeby się z lekka mocno zdziwiła;) no co bys zrobila gdyby na ulicy podszedl gosciu i pocalowal Ciebie w usta czy pupe ? hahaha gdyby tak zrobił jakiś nieznajomy facet to pierrwsza moja reakcja "zwariował pan czy co?" zwłaszcza gdyby pocałował w pupę hahaha!:D:P jak obraczka to ciezki temat, ale coz... tego kwiatu jest ... wiec do wyboru do koloru no właśnie tego kwiatu jest jak pół światu, stąd mężowie mnie nie interesują;) a z osob znanych kto jest twoim takim wizualnym idealem? hmm chyba George Eads.. amerykański aktor, od paru dobrych lat "obiekt westchnień" moich przyjaciółek i moich ihihihi;) ja dzis spokoj w pracy, wczoraj trche popilem przy ogladaniu meczu i dzis troszke mnie suszy co mam na to poradzic? ja też dziś spokój w pracy,wyspałam się rano, szefa nie ma...;):D

co pytaja na rozmowach kwalifikacyjnych do administracji publ.? chodzi mi o to czy mnie będą z ustawy przepytywac, a jesli to jak? tak na marginesie to nawet mi ie nie chce tam isc:o

cześć,cześć 🖐️ Wy też tacy niewyspani??? masakra mój fetysz(zeby nie być do tyłu) -łydki i troche uda-generalnie nogi z przewagą na łydki :D

Gość złośliwy_gnom
Dół -efekt ostatnich przeżyć ;) Echhh Ilalianoo - te plecki to nie mogą byc takie byle jakie ;) Nie każdemu chciałabym przeciagnąć ostrymi paznokciami po nich tylko temu specjalnemu ;) Hehehe na pewno na basenie to hurtowo bym sie napatrzyła ale nie liczy sie ilosć tylko jakość ;)

Gość złośliwa od rana
neczk :Wy też tacy niewyspani??? masakra ja wyspana:D tylko tapogoda za oknem:/co to ma być???:P

na zimno polecam goracej kawy ;)

Gość złośliwa od rana
na zimno polecam goracej kawy ja to właśnie stosuję nie tak na zimno jak na tę nijaką pogodę;)

no wlasnie, na wszystko polecam goracej kawy :D

ja niewyspana często z rana,ranki ciężkie,bo u mnie ciemno do 11.00 i człowiek nie może dojść do sibie,jakby 6-7.00 rano było:( a jaka u Was pogoda???

Gość złośliwa od rana
no wlasnie, na wszystko polecam goracej kawy na wszystko?;) na polepszenie nastroju też:P albo na porost włosów czy jako środek antykoncepcji?:P:P:P

od dziś nie zażywamy tabletek-ha ha ha, ide se zrobić kawy :D

Gość złośliwa od rana
neczk : od dziś nie zażywamy tabletek-ha ha ha, ide se zrobić kawy czyli od dzis pracujemy nad wzrostem przyrostu naturalnego w kraju???:P

od dzis pracujemu na wzrostem przyrostu naturalnego kraju :D ja tam bym była za,tylko mój mąż ma odmienne zdanie :( jakby co to powiem ,że kawa nie podziałała :D

Gość złośliwa od rana
ja tam bym była za,tylko mój mąż ma odmienne zdanie jakby co to powiem ,że kawa nie podziałała hiihi a ja powinnam się przerzucić właśnie chyba na taką antykoncepcję to by mój mężczyzna był zadowolony w końcu...przyrostem naturalnym;)

"na polepszenie nastroju też albo na porost włosów czy jako środek antykoncepcji?" lubie kawe, wiec tez ;) tylko skutecznosci dzialania na nie gwarantuje :p

hiihi a ja powinnam się przerzucić właśnie chyba na taką antykoncepcję to by mój mężczyzna był zadowolony w końcu...przyrostem naturalnym ha ha to w takim układzie kawa nie może być za mocna :D