Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaadziewczyna

czy da sie odzyskac szacunek czy juz za pozno?

Polecane posty

Gość ło matko jedyna
Bo robisz tak, jak całe życie robi moja matka, i jak całe życie robią miliony innych tak traktowanych kobiet - przechodzisz nad wszystkim do porządku dziennego, bo przecież jesteście małżeństwem a kobiety (jak to kobietom jest wpajane przez ich matki) powinny być te "mądrzejsze" i ugodowe :o:o:o On Ciebie poniży, a Ty popłaczesz w kąciku a następnego dnia wszystko jest w porządku, bo się do Ciebie uśmiechnął!!! I tak z dnia na dzień przywykniesz do traktowania jak śmiecia, tylko że za te 20 lat będziesz płakać nad życiem zmarnowanym z dupkiem. Zrozum, tacy ludzie się NIE ZMIENIAJĄ!!!

Gość smutnaadziewczyna
lo matko jedyna masz racje ale ja ciagle wierze ze on nie jest taki rozmawialam z nim chwile, oczywiscie pretensje czemu nie dzwonilam, nie pisalam, (ale on przeciez tez nie zadzownil)rozmawialam z nim normalnie, moze troche oschle, stwierdzil, ze nie da sie ze mna gadac i jak sie zastanowie ze chce normalnie pogadac to mam zadzwonic czuje sie jak idiotka, manipuluje mna, czuje sie winna, chyba znow bede plakac

Gość hymmmmmmmmm
Twoja historia mi przypomina mojego ojca i matkę. Co okazało się ze ojciec ma schizofrenie z tego to wszystko wulgaryzmy brak uczuć OZIĘBŁOŚĆ itd itp na początku tez tego nie rozumiała jak zostaniesz i nie zrozumie bardzo ciężkie życie będziesz prowadziła. Zostaw go aby przemyślał co robi uświadom mu to jak mocno krzywdzi cie. Jak kocha da z siebie wszystko i możne zrozumie cie. Ale tylko pod warunkiem ze to nie schizofrenia . trzymaj się mocno!!! To facet musi prowadzić kobietę aby była szczęśliwa i bezpieczna .