Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś

też czuje sie źle z powodu zblizających

Polecane posty

Gość czy ktoś
jak najbardziej:)

ja jeszcze nic nie mam :( cholera, naczelna alkoholiczka forume i co 😭 shame on me :P

Gość _ja też
Ja sie wczoraj zaopatrzyłam należycie ;)

a co stawiasz ;>??? kiedyś zalkoholizowaliśmy się jakąś ukraińską wódkę, która chyba była spirytusem, tak w ogóle... masakra, rzygałam jak kot :P no i tequilli jeszcze nie toleruję :(

Gość _ja też
Ja winko preferuję ;)

Gość _ja też
Zmykam juz ... miłego wieczorku , bawcie sie dobrze :)

Gość czy ktoś
ja mam jakiegoś łiskacza:)

ja też- u mnie w sumie tak samo :D ale uwielbiam te wielkie truskawkowe margerity z mexicana :D

Gość czy ktoś
do miłego :) spij dobrze:)

ja też- spokojnej nocy :) mnie tu pewnie nie będzie jutro, bo mam randkę ze śrubokrętami, imbusami etc :D

Gość czy ktoś
o:) ciekawe zajęcie:)

czy ktoś- może masz pomysł co mi dokładnie będzie potrzebne do złożenia wózka dla lalek i drewnianego łóżeczka? poza ww narzędziami tortur ? :D

Gość czy ktoś
wiesz osobiście nigdy tego nie robiłem:) ale metodą prób i błędów coś by się wymysliło:)

no właśnie muszę zminimalizować te próby i błędy i zabrać wszystko ze sobą do mamy :(((( bo u niej nic nie uświadczysz, a chcę, by Mysza od razu się mogła bawić :( może jeszcze młotek i kombinerki, czy jak to się tam nazywa?

no i wezmę i prosty, i krzyżak, no i może jeszcze mały prosty, bo już nie mam pomysłu czego jeszcze mogę potrzebować :o

Gość czy ktoś
moze się przydac:) A dlaczego Ty sama to robisz:)? nie masz jakiegoś brata? kumpla? czy coś w tym guscie

nie :) mam siostrę, która już dawno nie mieszka z mamą, poza tym mama się wyniosła za miasto (moi starzy nie są razem) i ja nikogo tam nie znam. a tak w ogóle to zawsze uwielbiałam takie techniczne zabawy :) w zeszłym roku sama skręciłam kuchnię dla małej (mając faceta w domu :D ), no i też sama poskręcałam jej meble do pokoju, ale to akurat ikeowska prostota była :)

Gość czy ktoś
z bólem przyznam ze od takich spraw mam ludzi:)

z bólem przyznam,że mój mąż też :o do wszystkiego zawsze wołani są spece, którzy nas obdzierają z kasy :o ja wolę (pomimo wrodzonej rozrzutności:P ) , sama takie rzeczy robić, bo mam z tego naprawdę sporą satysfakcję :D

Gość czy ktoś
ja mam kumpla który kocha te sprawy:) potem jakaś flaszka...:) i wszyscy są zadowoleni:)

hehehehehehheh :D dobre podejście do sprawy :D ja na bank się sfrustruję w połowie i otworzę moje świąteczne chianti :P

Gość czy ktoś
musze sie kłaść juz:) do usłyszenia:)

Gość _ja też
Hej :) Czarna hehe może maja w zestawie odpowiedni kluczyk do skręcania ? ;) Przede mną podłączenie DVD ...bułka z masłem ;) tylko muszę poczekać aż Mikołaj mi je przyniesie ;) A tak w ogóle to wszystkim miłego dnia :)

ja też 🖐️ widzę,że h.ojny będzie tegoroczny Mikołaj :D nam się ostatnio dvd spierdzieliło :( tylko na kompie mogę oglądać filmy :( ale stwierdziłam,że nie kupię 3 z kolei gówna ( dvd żyją u nas średnio po 2 lata), tylko poszukam jakiegoś fajnego sprzętu denona:) przygotowałam już zestaw skecający, więc musi się udać :P w niedzielę otworzyłam już pudełko z łóżeczkiem i nie było kompletnie żadnych narzędzi :o zrezygnowałam jedynie z młotka, bo mamy taki rozmiaru kilofa i nie chce mi się go tachać ze sobą :P najwyżej znajdę jakiś alternatywny przyrząd :D:D:D:D btw- naprawili internet i M. się odezwał :) co prawda tylko radiówkę, która nie uciągnie skype\'a, ale zawsze :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość _ja też
W tym roku to Mikołaj strasznie poszalał ;) do końca roku suchy chleb i woda czeka ;) Czarna - lepiej mnie nie strasz :D kurcze co prawda mało ogladam ale mam nadzieję że sprzecik pożyje dłużej niz dwa lata ;) Chyba że jakieś sprawne ręce dobiorą sie do nich szybciej i będzie po ptokach ;) Hehehe też mam jedne młotek i też rozmiarów kilofa :D jak ostatnio lampkę przymocowywałam , dobrze ,że ścian nie poprzestawiałam ;) Poradzisz sobie ,z tym łózeczkiem - na baby nie ma mocnych ;) jak trzeba to i z śrubokrętem i z imbusem sobie poradzimy ;) :D No widzisz Czarna , wzglednie szybko zrobili necik M . ... hehehe chociaż spędzicie sobie święta on line ... dobre i to ;)

Gość czy ktoś
hej:) jest ktoś:)?

normalnie dramat grecki te Świeta.... porażka.. też spedzam je sama... well- z mama, która tez jest samotna- zero rodziny, pol roku temu zerwałam zaręczyny, jest gigantycznie do dupy, załapałam jakies samobojcze nastroje, kurnać... wielka butla sangrii juz otwarta, nawet podłogi nie przetarłam, prezentu matce nie kupiłam ,świeta wypieram..... A! i przyjavciele- dramat... niby wiedza,ze człowiek sam,ze zdołowany, ale jakos nie przyjdzie im do głowy zaprosic, bo to przecież \"rodzinne\" Świata... a gdzie duch Bożego Narodzenia? Gdzie myśl o słabych i samotnych?? Czy tylko ja jestem taka idealistka???

Gość czy ktoś
duch Bozego Narodzenia... dawno tego nie słyszałem..:)

Gość czy ktoś
tego juz chyba dawno nie ma ...