Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dołaaa

co sądzicie o tym jak facet poznany przez internet urywa nagle kontakt?

Polecane posty

Gość mam dołaaa
wysłał nawet smsa z podziękowaniem za miły wieczór

Gość mam dołaaa
dzięki wszystkim za wpisy.. szkoda że to jest takie przygnębiające:O nadwrażliwa chyba jestem:O

nie wydaje mi się, zebys była nadwrażliwa. Rzczyzwiście zgadza się, że może mu się nie spodobałaś, żę nie miał dalej ochoty, że ... tak mu sie nagle odwidzaiło bez większego powodu - wszystko ok., miał do tego prawo, ale ... No właśnie - zakańczanie znajomości, \"realnych\" czy nawet nieco dłuższych internetowych, też wiąże się z tym, ze nalezy zachowac chciaż odrobinę klasy i wyjaśnić, że się kończy. Facet, który urywa takie rzeczy bez słowa, kończy milczeniem i pozwala tym samym na to, żeby dziewczyna łamała sobie głowę, co się stało, czy robiła coś nie tak, czy go czymś uraziła, czy jeszcze coś innego, według mnie pokazuje, że emocjonalnie i osobowościowo zachowuje się jak zwykły smarkacz. Bardzo cenię w ludziach odwagę cywilną i poczucie taktu, a w takij sytuacji, w jakiej Ty jesteś, on wykazał się kompletnym brakiem tego - nie masz zatem czego żalować, naprawdę. Nie warto i nie dopytuj, nie drąż tematu, bo to nie Twoja działka, tylko jego - gdyby chciał, to by wyjaśnił, nie zrobił tego, więc przyjmij do wiadomości to, jaki jest, jaki się okazał, a myśl swoje :)

Gość mam dołaaa
Klaudka 🌼;)