Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczony bardzo

śmiertelnie chora żona.......

Polecane posty

Gość poziomeczka taka jedna
do wiem wiem-> co ty piszesz!!!!!!!! czy ty miałas stycznosc z choroba nowotworowa!! jaki smród??? moja mama na tę chorobę zmarła bardzo sie męczyła przez prawie rok było jedno wielkie cierpienie ale do konca oamietam jej zapach a nei smród!!! jak można woóle o czyms takim pisać! to po 1 a po 2 stomatologiem jestem i zapewniam cie że po zapachu z jamy ustnej nie można rozpoznać o chorobie nowotworowej pacjenta. Pewnie że poznam czy pacjent ma bardzo zaawansowana próchnice po zapachu z zęba, poznam czy jest już ubytek w kanale, poznam czy ma problemy żołądkowe ale na pewno nie da się rozpoznać czy jest on chory na nowotwór.

lionne__ dziękuje:) Tak tez przypuszczałam ze to może byc refluks, ale dla pewności po nowym roku musze wybrac sie do lekarza. Będzie to dla mnie ciężki początek roku, do gina, do lekarza ogólnego, nie obejdzie się bez jakiś badań ogólnych co poowduje kaszel.

tusi faktycznie pochrzanilo mi sie, bo to nie ty zalozylas topik... w kazdym razie powiem ci ze moja bardzo dobra znajoma meczyla sie z takim kaszlem bardzo dlugo, tez kaszlala najczesciej po posilku, byla diagnozowana w kierunku alergii, choroby pluc itp. w koncu ktos wpadl na pomysl ze to moze byc refluks, diagnoza zostala potwierdzona i na chwile obecna nie ma dolegliwosci pogadaj o tym ze swoim lekarzem, zawsze warto sprawdzic... przepraszam ze sie tu wtracilam... duzo zdrowia dla wszystkich:)

Czuję że przedemna długa droga, jeśli chodzi o diagnoze lekarską, ponieważ kaszel wystepuję w wielu innych chorobach. I zanim lekarze dojda do tego skąd u mnie dolegliwosci to troche czasu minie. Prędzej wykituje:P Jak narazie spróbujetego oleju pichtowego albo tabletek o ktorych ktoś pisał na tamtym topiku tez sorki za wtrącenie tematu Pozdrawiam :)