Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ....

zle sie czuje jak facet zostawia mnie dla brzydszej ode mnie

Polecane posty

Gość zrozpaczona ....

moik dzaniem brzydszej a jak dla ladniejszej to jakos to przeboleje nie wiem co mi jest?

Gość maszynka do świergolenia
Dla brzydszej, ale mądrzejszej, może? :)

Gość zrozpaczona ....
nie wiem czemu tak mam ktos cos doradzi?

jakto mowi moja babcia... urodą sie chleba jeszcze nikt nie najadł.... wiec wychodzi na to,ze facet chce miec u swego boku madra dziewczyne a nie glupiutka lalke;) i ma racje;)

Gość bozsze kolejna idiotka
uwazajaca sie za bostwo i myslaca ze wszystko co po niej musi byc brzydsze i glupsze. zal mi ciebie zalosna istotko bo poza swoja dupa swiata nie widzisz...skoro cie rzucil tzn ze nie jestes taka idealna jak sadzisz

a co jesli ta ladna nie jest glupia i tez dobra w lozku? adp specjalnie dla ciebie angi - tzn ze facet sam jest glupi i boi sie madrych kobiet. szuka wiec ladnej, dobrej w lozku ale glupiej.proste

Gość zrozpaczona ....
tak wtedy mi lepiej nie wiem czemu ale tak to jest:Odziwne wiem nie rozumiem tego

Gość racja.....
do w.w.w ale Ty ograniczona jestes? myslisz ze tylko przez dobry seks mozna kogos zdobyc??? zalosne

>> a co jesli z ta ladna nawet nie spal? co wtedy? To wtedy wiadomo, dlaczego od niej odszedł :o:o:o

odp: 1. albo laska jest ladniejsza od autorki topiku 2. albo jest brzydsza ale fajniejsza i madrzejsza

"Gogi Bubu (kaffeteryjny@o2.pl) >> a co jesli z ta ladna nawet nie spal? co wtedy? To wtedy wiadomo, dlaczego od niej odszedł " EXACTLY :D

Gość czyli ze potwierdza sie
ze faceci mysla fiutami...

nie. potwierdza sie tylko ze niektore laski mają pusto w główkach. to że się jest ładną nie gwarantuje powodzenia w związku. do życia we dwoje trzeba czegos wiecej niz tylko ładnej buzi i długich nóg...

Gość czyli ze potwierdza sie
www teraz zaprzeczasz swojej wczesniejszej wypowiedzi...

a nie napisalam dość jasno że poprzednia wypowiedz byla sarkastyczno-ironiczną odpowiedzią na wymyslony problem?... :->

mnie nikt nigdy nie zostawil dla brzydszej - po prostu nie ma takiej ;) Moim zdaniem jest z Toba cos nie tak, autorko, to czy \'jakos przebolejesz czy nie\' powinno akurat w najmniejszym stopniu zalezec od urody nastepnej. A jesli chodzi o to, dlaczego zostawil - moze sie po prostu zakochal?