Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny_Misiek

Dlaczego fajniej mieć kota niż psa?!

Polecane posty

Gość dog loverrr
jasne :P koty to wstrętne śmierdziuchy :classic_cool: psy górą!!

Gość bialy jelen
lepiej miec psa

Gość Psy
Psy sa lepsze bez dwoch zdan,koty sa do bani. Pieski sa przyjaciolmi czlowieka a koty to smierdziele. Koty sa głupsze, psy sa milsze i madrzejsze.Psy rulez!

Gość chyba niepoważna jesteś
psy są fajniejsze niż koty

Gość bialy jelen
no akurat koty sa czystsze od psow ale wole spy dlatego ze sa wierne a z kotami to roznie bywa

Gość ARELLaaaa
Koty sa inteligentniejsze od psów, i czyste To właśnie psy śmierdzą

Gość koty.....
nie śmierdzą.Od psów cuchnie. "Ludzie dziela sie na tych, ktorzy lubia koty i na tych, ktorzy jeszcze o tym nie wiedza" :P

Gość ARELLaaaa
bo są indywidualistami

Gość to psy śmierdzą
a najfajniej mieć 2 koty i psa :D

Gość gosia___27
Że inteligentniejsze to nieprawda. Psy są inteligentniejsze. Koty są czystsze... I moim zdaniem bardziej wierne. Bo pies łasi się do kazdego kto coś dla niego ma. A kot jest wierny tylko włascicielowi. Nie rozumiem skąd poglądy że koty są fałszywe? Koty są bardzo oddane, na pewno nie atakują, nie są agresywne (chociaz mialam jednego który byl, ale on był pół dziki). Kocham i pieski i kotki. :)

Gość gosia___27
Psy są obrzydliwe z tym swoim lizaniem jaj, zipaniem, tarzaniem się w gównie. A koty są czysciutkie, ich sierść jest pachnąca. Ale z psem mozesz wyjsc - rzucac mu coś, a on przyniesie. Psy bardziej "wspolpracują" z człowiekiem.

Gość Niki9
ja kocham wrzyskie zwierzenta le nie ejstem wegetarianka a wrzyskie zwierzenta sa mondre w swoj sposub rasy ale psy so o wiele madzrejsze od kotuw :)

Gość ARELLaaaa
prawda. Podobnież w królestwei zwierząt (poza luxmi) od kotów inteligntniejsze sa tylko szympansy. poczytajcie ludzie w internecie A ja mam 5 kotów, psa i 2 papugi i dobrze mi z moja ferajną

my mieliśmy kota i psa. Psu bardzo się to niepodobało, i teraz mamy psa kanapowego i kota dachowca, z miseczką na ganku.

Gość saassasasasasasa
Wlasnie ze nie ! to koty sa czyscioszki,a psy smierdziuszki :( kotki sie zawsze ladnie umyja,a kotka jak ma cieczke,to nawet nie pobrudzi,ani nic..koty gora!!!!i mozna sie do nich przytulic,spac z nimi,sa takie slodkie pieszczoszki..a psy sa brudne i z pyska im smierdzi :(

Gość gosia___27
"koty nie dają się pogłaskać, drapią, mają fochy..." :O Nie wiem skąd masz takie informacje. :O Nie ma to jak powtarzanie głupich stereotypów, prawda? Moja kotka to przylepa, prawie wciąż siedzi mi na kolanach, mogę ją czochrać, łapac za ogon, a ona nic, tylko mruczy. Nigdy nie miala focha, nigdy mnie nie drapnęła. Bez sensu to co napisalas :O Takie objawy mogą wykazywać koty dzikie, ale to samo mzoan powiedziec o psach - że gryzą i warczą. :O

wole miec psa bo kota nigdy nie miałam ale kto wie ...

Gość to psy śmierdzą
kotki nie mają cieczki, tylko ruję!

Gość saassasasasasasa
poza tym fakt- koty sa bardziej wierniejsze niz psy .moj kot jest tego przykladem - nie ma w domu nikogo kto by nie powiedzial ,,ale masz niesamowita wiez psychiczna ze swoja kotka''.sluchajcie- kiedys wyjechalam na dwa dni i co ? moja kotka spala w moim lozku ,byla niespokojna ,ciagle patrzala na drzwi ..po prostu tesknila.jestem z nia straszni zwiazana.gdy wrocilam skoczyla mi na kolana i zasnela .i wszystko wrocilo do normy.ale zeby powiedziec ,,tak ,kot jest wierniejszy'',to po prostu trzeba nawiazac taki kontatk jak ja mam z kotkiem swoim i z kazdym innym .a niestety - nie kazdy tak potrafi

Gość saassasasasasasa
sorek - ruje :)

fajniej, bo jak się wkurwisz, to kotu można nakopać i porzucać nim po ścianach. a psa żal...;)

gosia - a co z jedzeniem w kuchni ? co z roślinami ? co z firankami ? i co sikaniem itd. ? no robia to w domu i jak ewentualnie przekonac psa do kota ?

Gość gosia___27
Ja mam kota i psa, w moim zyciu wiele było i psów i kotów, więc zdanie takich ludzi jak ja jest wiarygodne, a nie tych co zawsze mieli tylko psa albo tylko kota. Zarówno pies jak i kot mają wady i zalety.

Gość gosia___27
gosia - a co z jedzeniem w kuchni ? co z roślinami ? co z firankami ? i co sikaniem itd. ? no robia to w domu Większość pytan nie rozumiem. Pies i kot jedzą w kuchni. Żaden moj kot ani pies nie niszczył firanek. Kot nie obżera kwiatów. Zarówno pies jak i kot sikają na podwórku. Chociaz zdarzało się że narobiły w domu jak były mniejsze. A tu plus dla kota, bo kot zrobi małą kupką, a jak mój pies kiedys narobił w łazience... a to duzy pies... to łooo!! Ja kocham psy i koty. :) Jak je przyzwyczaić? A co, nie lubią się?