Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuty humor

sorry ale musze...nienawidze DHL

Polecane posty

Gość zepsuty humor

Czy ktokolwiek zna gorsza firme kurierska??

Gość no gorsza to jest
poczta ploska

Gość zepsuty humor
tam nie mozna umowic sie na godzine odbioru. dzis wzielam dzien wolny w pracy bo stwierdzili ze dzis przywioza. I co i gowno. Nie przywioza z powodow technicvznych a ja caly dzien w domu, nigdzie wyjsc nie moglam. A dowiedzialam sie przed chwila bo baba ktora miala sie ze mna kontaktowac od rana tego nie zrobila mimo moich telefonow i prosb. Teraz wiszac na sluchawce 15 min w koncu wbilam sie na jej linie. MASAKRA A jutro pewnie tez jej nie dostane bo ja zbluzgalam :D

no to powiem Wam, że tak jest chyba w większości firm kurierskich, ja nie pamiętam, kiedy w życiu byłam zadowolona w pełni z jakiejś usługi kurierskiej - ZAWSZE są jakieś problemy. najśmieszniejsze, że to nie dotyczy tylko Polski - kiedyś podczas pobytu w Anglii zamówiłam pewną przesyłkę i też były jaja jak berety, więc ja nie wiem, po prostu w firmach kurierskich na świecie pracują chyba sami debile :O

Gość zepsuty humor
z poczty przynajmniej moge odebrac bo jest blisko a tam masakra. Boje sie za jak pojade po nia osobiscie to mi powiedza ze sorry...ale kurier ja wlasnie dzis zabral i nie ma :P

Gość zepsuty humor
ja z innymi firmami mialam tak ze jak mnie nie bylo w domu to kurier pisal sms-a ze swoim numerem tel i prosil o kontakt. Dzwonilam, mowilam ze jestem w racy i zeby przyjechal pozniej i nie bylo problemu. raz nawet byl o 22 :)

Mnie zastanawia czemu dzwonia i mowia, ze beda np. w godz. 10-14, a potem i tak przyjezdzaja np. o 20-ej :O Mojemu ojcu jeden taki \"geniusz\" wcisnal przesylke do skrzynki pocztowej! Umowil sie na godzine i nie przyjechal - ojciec siedzial caly dzien w domu, a rano w skrzynce znalazl przesylke. Debil musial przeciez podpis sfalszowac.

Gość khfhjgfvb
nic sie nie martw, przesylka na pewno do Ciebie dojdzie, Poczta Polska to juz jest ryzyko, bo mozna sie wogole nie doczekac ;)

Gość mała czarna w gratisami
GLS. chyba malo znany, nigdy nie mialam z nimi problemow. takze na +. siodemka tak samo. ale DPD to jest dopiero porazka :D

Gość zepsuty humor
najsmieszniejsze jest ze w internecie w statusie mojej przesylki jest ze dostarczona. Moze w ogole nie dostane?

Gość mała czarna w gratisami
dostaniesz na pewno :)

Gość zepsuty humor
no wiec tak, paczka dzis znowu nie zostanie dostarczona, dobrze ze poinformowali mnie o tym teraz a nie o 16.00 (oczywiscie sama dzwonilam) prosilam zebym mogla ja odebrac jutro osobiscie ale nic jeszcze nie wiadomo, pewnie jak po nia jutro pojade to sie okaze ze kurier ja sobie zabral :) nienawidze ich

Gość haha wow
a ja nie moge narzekac, zawsze jest ok a wierzcie mi wysylam sporo i sporo odbieram

Gość zepsuty humor
ale chyba zawsze siedzisz w domu