Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie szczerze

pytanie do facetów czy mógłbyś zakochać się w kobiecie

Polecane posty

Gość piszcie szczerze

z nieładną cerą (tzn. śladami po trądziku)? czy to na wstępie eliminuje taka kobietę? (poza tym reszta jest z nią ok) no więc?

Gość niewiem co ty wpisac
dla mnie jestes oki :)

Gość Don Vasyl
jasne ze eliminuje co ty sobie myslisz? tylko wy mozecie sobie przebierac????

większość nie zakochuje sie przecież od pierwszego spojrzenia, miłość przychodzi (na szczęście ) z czasem więc można się zakochać w kobiecie z różnymi wadami , nie tylko z jakimiś błachymi pozostałościami po trądziku ....

Gość yetana
nie sądzę ,żeby ktoś dał sobie z tym radę.Takie to się od razu eliminuje.

Gość kfjdsakfjsa
omg, dowalaja mine takie tematy wiesz co to w ogóle znaczy ZAKOCHAC SIE?? bo nie sadze. miedzy innymi to, ze akceptujesz ja, kochasz pomimo jej wad. Ostatnio jestem na zakupach, przede mna w kolejce stoi babka wpatrzona zakochanymi oczami na faceta. Dla mnie to był zwyczajny, pospolity facet z postepujaca łysinką i włosami wystajacymi z nosa, dla niej ukochana, cudowna i wyjatkowa osoba. Przemysl sobie co to znaczy tak naprawde miłosc. Jesli twoj facet straci np reke w wypadku to skonczy sie twoja miłosc do niego? juz go nie bedziesz kochac??:O

Gość piszcie szczerze
kobiety inaczej podchodza do wygladu faceta dlatego ich nie pytam o zdanie a męzczyźni jednak na 1 miejscu stawiaja urodę, taka natura zresztą jesli nikomu nic nie dolega, to dlaczego ma interesować się kimś "wybrakowanym" jednak muszę pogodzic się z losem, choc cięzko

Gość do kfjdsakfjsa
zakochać się a kontynuować miłość do drugiej osoby to wielka różnica kretynie :o

Gość piszcie szczerze
no właśnie jest róznica (ale bez obelg proszę) jestem ciekawa czy w ogole na taką kobietę moze normalny ;) facet zwrócic uwagę, czy może mu się podobać (np ze względu na ładne włosy czy oczy itp itd) czy jednak taka wada od razu powoduje niechęć do zawarcia bliższej znajomości

Gość kfjdsakfjsa
do kfjdsakfjsa - kretynie, własnie w 'tym drugim etapie' nie zwracasz uwagi na niedoskonałosci, w tym pierwszym (tzn pierwsze randki itp) juz bardziej:O pisac szczerze - masz racje, faceci podchodza do wygladu bardziej niz kobiety. ale to jak bardzo zalezy od ich dojrzałosci. młody gówniarz nie zwróci uwagi na dziewczyne np z nadwaga albo z nieładną cera, facet mądrzejszy - juz bardziej, bo wie, ze najwazniejsze jest to co w srodku mój chlopak jest dosc niski jak na faceta, ale mi to nie przeszkadza.. BO GO KOCHAM...Ja tez mam np masywne uda, ale on je akceptuje BO MNIE KOCHA:D

Gość kfjdsakfjsa
i dziewczyno, przeciez kazdy ma wady, ta ma duza dupe, ta brzydka twarz, ta krzywy nos, a ta slady po tradziku. a przeciez wiekszosc z nich jest szczesliwie zakochana:) serio, to nie jest nic strasznego.

Gość piszcie szczerze
próbowałam naprawdę wielu sposobów, jest troszke lepiej ale więcej poprawić się nie da

to po prostu , zrób sobie dobry makijaż , ubierz fajne ciuchy, stań przed lustrem i powiedz: "fajna ze mnie doopa..." i idż z kumpelą na imprezę a zobaczysz ilu facetów "poderwiesz" :-D Wierz mi to naprawdę działa .... wiara w siebie ....bo kobieta jest atrakcyjna wtedy ,kiedy sama czuje się atrakcyjna :-)

Gość mistificated
znam facetow ktorzys a przystojni i maja brzydkie kobiety z zaorana twarza dziurami potradzikowymi, rozstepami i sflaczala skora na brzuchu fujjjjjjjjj

Gość facetzkrwiikosci
eliminuje, to juz wole kobiete przy kosci

Gość piszcie szczerze
up

Gość aishaaaa
dokładnie, jesli ty czujesz sie atrakcyjna wartościowa to faceci na taka dziewczyne inaczej spogladaja Znam dziewczyny co nie są jakies piękne, a powodzenie mają i charakerem nadrabiaja wszystkie swoje wady

Gość brzydki facet na pewno by się
w takiej zakochał. albo niebrzydki, tylko jakiś ułomny albo fetyszysta czy zboczeniec. nie martw się, takich jest cała masa:)

Gość a ja wygrałem mam talent
🖐️

Gość piszcie szczerze
up

Pewnie,że facet może kochać taką kobietę, co to ma do rzeczy.nie mówimy o zakochaniu tylko o kochaniu a to duża różnica.Poza tym próbowałaś lasera-myślę,że to bardziej Twój kompleks a nie problem facetów.Laser jest naprawdę ok, ale niestety drogi.

Gość Qrde wyskoczyło
mi coś...

Gość ta jest wyśmienita
ba mi się taka podobała co "prychole miała" więc to możliwe choć gusta są różne.

Gość piszcie szczerze
Noctua, robiłam laser i mało pomogło

Gość ta jest wyśmienita
jak ktoś się zakocha to nie zwraca uwagi na takie "detale" na 10 facetów będzie to przeszkoda dla 25 będziesz brzydka, a dla tego jednego będziesz najpiękniejsza na świecie :classic_cool:

Gość sympatyczny i konkretny
ja zwracam uwagę tylko na charakter i srom, więc żadne blizny na twazry by mi nie przeszkadzały :-)

Gość raczej nie
wolę gładkie