Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345klklkmankaaa

po co ludziom dzieci?

Polecane posty

Gość a moja matka mówi
że takiego lenia jak mojego brata nie chce trzymać w chacie. Brat ma 16 lat i od kilku lat matce się znudził i najchętniej wyrzuciłaby go na zbity pysk. Ja mam 14,5 roku i odkąd skończyłam 9 lat, to jestem po to, żeby matka leżała i pachniała, a ja mam sprzątać w domu, gotować, prać, stać na rynku a w wekendy zabierać ją od facetów jak jest pjana. Teraz już wiesz po co są dzieci...

dlaczego w patologicznym? przecież tak jest! dzieciaczki są psecies takie tititititi,kochaniutkie,słodziusie i mają takie malutkie,tłuściutkie łapecki teraz jest moda na posiadanie dzieci a potem słyszymy-tu biją,tu zabili,tu porzucili w reklamówce...jak psa,którego gdy się już nim znudzą przywiązują do drzewa w lesie;/

Gość OFE AFEE
Po reformie systemu emerytalnego, to co sami odłożymy to dostaniemy w przyszłości. Każdy pracuje na swoją emeryturę.

Gość flfllflfllffl
"To nie robcie ich fllflfll....co ty pierdzielisz??? obracasz sie w patoloqicznym srodowisku?? to widac." W miom środowisko matolico nie mówi się pierdzielisz, a ty sama jesteś najlepszym przykładem: mamusia cię zrobiła, ale jakoś już wychować nie porafiła, żałosny wypierdku.

Gość ffgfgf
kazdy ma dziecko z innego byc moze powodu co inni ludzie,liczy sie nie ilosc a jakosc ,jesli ktos jest biedny to chcac miec dzieci (i w koncu je majac) robi krzywde nie tylko sobie ale przedewszystkim jemu samemu...jedynie z tego stanu rzeczy ciesza sie ksiadz ,burżuj i zakłady pogrzebowe

Gość Autorko. szkoda mi cie
Masz taki ciasny mozdzek. mieszkasz zapewne w tym biednym kraju nad Wisla....masz ciezkie zycie to i takie poglady.. Zal.

Gość SUUUUKAAAAAAAAAAAAAAA
PO CO ??? CHCESZ BYC STARA PANNA BEZ DZIECI? BEZ RODZINY? I TAK WSZYSCY ZNAJOMI KIEDYS CIE POZUCA DLA SWOICH RODZIN A TY ZOSTANIESZ SAMA JAK PALEC I BEDZIE WKLEJAC SWOJE OGLOSZENIE NA SYMPATII:))

Gość gerooo
no dokładnie zrobić sobie dzidziusia to nie problem, to taka fajna zachcianka, niektórym pannicom dodaje nawet powagi i ważności. Ale wychować do dziecko na przyzwoitego i szczęśliwego człowieka to już coś całkowicie innego. I niestety bardzo rzadko wychodzi.

POWODZENIA!!!

Gość ty tam sukaaaaaaaaaaa
wylacz capsa bo sie czytac nie da.:O

DZIECKO NIE MA 5 LAT PRZEZ WIECZNOSC! W KONCU DORASTA I WTEDY DOPIERO JEST ZABAWA :)

dla mnie rodzina to kochające i szanujące się osoby,i wcale nie muszą to być mamusia,tatuś i dzidziuś;/

ty tam sukaaaaaaaaaaa TO NIE CZYTAJ JAK SIE NIE DA

Gość ja bardzo chetnie
ja tez nie chce miec dzieci bo jakos tego nie czuje. sensem zycia nie jest tylko wchodzenie w zwiazki i rodzenie dzieci, jest cos wiecej, ale to wiedza ci co zajmuja sie rozwojem duchowym. a co do emerytuiry to wy wszyscy tacy smeiszni jestescie. i tak wiekszosc z was nie dozyje ale co tam, ciezko robicie na ta emeryture, a nie wiece ze nasz system jest taki, ze chodzi o to, zeby jak najwiecejludzi wykonczyc przed emeryturą, wycisnac jak najwiecej kasy, zeby umarli z przepracowania i nie doczekali do emerytury. dlatego mysle, ze to cale odkladania skladek jest bez sensu. a poza tym jesli nawet dozyjecie to i tak na emeryturze traktują was jak smieci, na glupi zabieg trzeba czekac czasem nawet kilka lat, wczesniej umrzecie ale co tam. nie rozumiem ludzi co tak mysla o emeryturze... a co do dzieci.... no coz, ja mam rodzine, mam siostre, ona rodzi dzieci, mam rodzicow, wiec sama nigdy raczej nie bede, a jesli nawet to samej mozna sobie dac jakos rade w zyciu... pomijając juz fakt, ze i tak kazdy z nas cale zycie jest sam.

Gość no ale wiecie
jest mąż i zona i zaraz pojawiają sie pytania: a kiedy dzidziuś? polskie spoleczenstwo niestety raczej nie uwaza malzenstwa za rodzine.

Gość wdfdfd
dziwie sie facetom ze chce im sie siedziec z babą roztyła jak smok po porodzie i bachorem który tylko sra zre i płacze

Gość Dzieci to wy sami jestescie

SUKAAAAAAA a jak będę mieć dzieci to co,samotność mi na pewno nie grozi? dasz mi gwarancję że nie zostanę sama na starość?

ZNAM TAKA JEDNA 54 LATKE BEZ DZIECI!!! JEST SMUTNYM CZLOWIEKIEM WCIAZ SZUKA FACETA !:) NA SWIETA SAMA BO RODZICE POUMIERALI TERAZ NIE MA SIE GDZIE PODZIAC!!

Gość bo małe dzieci są jak laleczki
mozna się nimi pobawić, dac mleczko, pokołysać i poprzebierać w maluskie ubranka. Gdyby nie kupy i płacz to byłaby sielanka. Potem jak zaczynają iść do szkoły to stają się bachorami. A póxniej to smakaczami i gówniarzami. Potem jak wyniosą się z z chaty, to są wyrodnymi dziećmi.

Gość paolkaaaa
sa po to zebys sie miala o co pytac. A tak na marginesie skoro nie chcesz miec to nie musisz nikt cie nie rozkazuje , wiec po co sie tak durnie pytasz?

do "no ale wiecie"---> mam gdzies co uważa polskie społeczeństwo,nie będę skazywać samej siebie na katorgi z bachorem tylko dlatego że tak wypada

A majatek psu zapiszecie heheehe . Jak oczywiscie sie dorobicie jakiegos.

Gość tez mi sie wydaje
od sukiiiii bije takimi frustracjami i agresją, ze naprawde w jej zyciu musi byc cos nie tak.😴

patriszja88 TU NIE CHODZI TYLKO O STAROSC !! U NAS JEST NAS 4 !!! JA SIOSTRA I DWOCH BRACI !MIESLISMY SUPER DZIECINSTWO...TYLE PIEKNYCH CHWIL...RODZIE DALEJ SA RAZEM I SIE BARDZO KOCHAJA ...MI SIE WYDAJE ZE NAJWAZNIEJSZE JEST TO Z KIM MA SIE TE DZIECI!! TRZEBA SIE NAPRAWDE DOPASOWAC!! BO KAZDTM WZGLEDEM!! INACZEJ KLAPA

Gość oj sukaaaaaaaaa
cos ci rodzice niezbyt dobrze cię wychowali, za grosz kultury.

Gość ja mam 4 dzieci ale
2 poza Polską, a dwójka w Polsce, ale do mnie nie przyjeżdża, bo ma swoje rodziny. Jak przyjadą raz na rok czy dwa lata, to jest dobrze. Dzieci to nie gwarancja,, że nie będzie się samotnym. Czy wasi rodzice zajmują się przez cały czas waszymi dziadkami? Pewnie odwiedzą tylko na święta albo i nie.

Sukaa ma racje. Zalosne sa te stare bezdzietne Babska!kazdej na starosc odpirdala.

Gość bo ja daje wszystkim z okolicy
to trudno by nie miała dzieci.