Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345klklkmankaaa

po co ludziom dzieci?

Polecane posty

Gość co jeden to mądrzejszy

Gość SUUUUKAAAAAAAAAAAAAAA
NO JEJ ODWALIO !!JAK BYLA U MOJEJ SIORKI NA WESELU TO AZ CZERWONA SIE ZROBILA Z ZAZDROSCI!!WIDZIALA NASZA RODZINE JAK SIE KOCHAMY A ONA SAMA I BEZ FACETA!!!!! 54 LATA!!

Gość A ja mam tez 4
Ale STAC MNIE!!! i nie mieszkamy w Polsce a dzieci juz dorosle.;) pozdrawiam zgryzliwcow

Gość taaaa kochacie sie
i jak widać uwielbiacie dogryzac innym, pewnie to też rodzinne. 😴

NIE CHCECIE NIE RODZCIE!! NIKT WAM NIE KAZE!! TYLKO PAMIEJTAJCIE ZE WIECZNIE PIEKNE I MLODE NIE BEDZIECIE!! :))

do "dzieci to wy sami jestescie" ---> a te spasione babska z siedmiorgiem dzieci,którym po porodzie wydaje się że już nic nie muszą ze sobą robić bo przecież ONE URODZIŁY DZIECI nie są żałosne???a potem sie dziwi jedna z drugą że mąż traktuje je jak maszynkę do rodzenia dzieci a sam śmiga z jakąś siksą;/

MAM TEZ CIOTKE MA 80 LAT TERAZ !! NIE MA MEZA ANI DZIECI !! SIEDZI SAMA Z PSEM JUZ 20 LAT .........SMUTNE TO ...MY JA ZAPRASZAMY ALE ONA NIE CHCE PRZYCHODZIC WOLI SIEDZIEC SAMA!!

Gość sukaaa skoncz juz
bo tylko sie osmieszasz. ty szukaj lepiej faceta, ktory by ci zrobil dziecko bo raczej na męża nie masz co liczyc z takim charakterem. bedziesz szczesliwa samotną mamuską z dzieckiem. :classic_cool:

Gość A ja mam tez 4
Kto tu komu przygryza? wkoncu topik zalozyla ta co nie chce miec dzieci! w jakim celu? wiadomo-prowokacja. ona jest kim lepszym od nas kobiet-matek;)

patriszja88 DLATEGO WAZNE JEST Z KIM ROBISZ TE DZIECI!!!! NAKLEPIJ TAK OKOOL 30 !! WTEDY MASZ PEWNOSC W CO SIE PAKUJESZ A TAKA 20 TO MOZE WYROSNAC NA POTWORA HEHEH

sukaaa skoncz juz JA JUZ MAM DZIECKO KOCHANIE :) MA 10 LAT I JESTEM Z NIEJ DUMNA :)

Gość A ja mam tez 4
Dobry maz kocha zone i swoje dzieci BEZWARUNKOWO. nawet jak przytyje. Mlode siksy z was. to widac.

SUKKKKAAAAAA dzięki pójdę za twoją radę i najlepiej już teraz zacznę szukac kandydata na potencjalnego tatusia moich dzieci co by na starość nie skończyć jak ty,twoja ciotka co ma 80 lat,znajoma... ;/;/

Gość DO SUUKKAAAAAAAAAA
masz chyba nerwice. To się leczy. Czyżby dzieci dały Ci się we znaki? Może odpocznij chwilę, wyjedź gdzieś do sanatorium, bo inaczej zawał murowany... Ja nie mam dzieci i jestem cała w skowronkach. Wystarczy jak mi się zjedzie bratowa z całą gromadką i puszcza je samopas. Po takich wizytach muszę dzwonić jak ostatnio, np. po szklarza (pobita szyba w drzwiach) i weterynarza (po zabawach z psem).

Gość A ja mam tez 4
Wiesz. nie moja wina zes z patologicznej rodziny..

patriszja88 NO SZUKAJ SZUKAJ :)) BO MOZESZ TAK SKONCZYC :) JA MAM CORKE I FIRME I WSZYSTKO POUKLADANE :)) A TAKIE IDIOTKI KTORE MYSLA ZE WIECZNIE MLODE BEDA NIECH SPOJRZA W PRZYSZLOSC !! WTEDY ZOBACZA SAMOTNE ZDESPEROWAN BABY KTORE POJDA NA KAZDEGO FACETA!!!

Gość suczkoooooooooo
cos znerwicowana jestes? czyzby rodzinka dawala ci sie we znaki? :D:D:D:D

Gość DO SUUKKAAAAAAAAAA
jakbym była Twoją ciotką, to tez bym nie chciała przyjść. Niektórzy wolą swięty spokój od znerwicowanej rodziny.

DO SUUKKAAAAAAAAAA DZIECKO KOCHANIE MOJA MA JUZ 10 LAT WIEC PIELUCH JUZ DAWNO JEJ NIE ZMIENIAM ! JEST PIEKNA MLODA I MADRA DZIEWCZYNKA!! JA MLODA TEZ JESTEM :)) DOPIERO 30 LAT !! NIE JEDNA KOBIETA MI ZAZDROSCI!!! :))

Gość fajnie że masz córkę i firmę
z czego jesteś bardziej dumna? Z firmy czy córci? Ja jeszcze mam męża, dobrą pracę, itp. itd...

Gość suczkoooooooooo
a czyli sie wpadło! hahaha! stąd to zgorzknienie i złość! w koncu w mysl zasady: ja mam źle niech i inni mają tak samo. to stąd cie krew zalewa jak ktos mowi, ze bez dzieci jest szczesliwy.:classic_cool:

patriszja88 A WY PO 30 STCE BEDZIECIE BEZ DZIECI TO BEDA NA WAS PATRZEC JAK NA UFO :) STARA BEZDZIETNA BABA :))) WSPOLCZUJE :)

Gość A ja mam tez 4
Jak moja ciotka... no 50 latala ze wscieklizna macicy za mlodymi facetami a teraz umiera w samotnosci.oczywiscie dzieci nie ma Ma65lat i jest zgorzkniala.....

Gość no to wpadka była
teraz juz wiemy dlaczego tak ziejesz ogniem. Nie martw się, może jeszcze znajdziesz tatusia dla dziecka.