Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345klklkmankaaa

po co ludziom dzieci?

Polecane posty

Gość SUUUUKAAAAAAAAAAAAAAA
patriszja88 NO MIALAM 19 JAK ZASZLAM!! W TYM CZASIE DOROBILAM SIE WLASNEGO MIESZKANIA I FIRMY ....TERAZ KORZYSTAM Z ZYCIA RAZEM Z PIEKNA CORKA!!A TY JAK BEDZIECIE MIALAY 30 TO CO ?? GOWNO :)

Gość a na temat
dzieci ludziom są pottzebne do powiększenia rodziny, przedłuzenia linii poza tym jest to związane z naturalnym instynktem Ja mam 27 lat i jeszcze instynktu nie poczułam, nie widzę powodu żeby zmuszać się do porodu Może mi przejdzie, może nie

Gość no to już wiemy
skąd u SUKIIIIIIII taka agresja i wsciekłośc! teraz zacznie sie wmawianie, ze najlepeij miec dziecko w wieku 20 lat a nie pozniej. byle usprawiedliwic sie.

patriszja88 BYLAM TA SMARKULA ALE SKONCZYLAM SZKOLE RODZICE POMOGLI I ZYCIE SOBIE JAKOS ULOZYLAM.!!! NIE CHCILABYM BYC TERAZ 30 LATKA BEZ DZIECKA!!! :)) MAM KUZYNKE MA 34 LATA I TERAZ JEST W CIAZY!! Z PIERWSZY! ZROBILA GO Z PRZYJACIELEM BO ZADEN JEJ NIE CHCIAL!! HAHAH

Gość A ja mam tez 4
To dobrze ze nie macie dzieci. tacy ludzie nie powinni sie rozmnazac.

Gość a gdzie tatuś dziecka
kopnał cie w dupe? no cóż, nie ty pierwsza i nie ostatnia wpadlas jako smarkula. :D:D:D juz widac dlaczego palasz taką nienawiscią do osób ktore jeszcze nie mają dziecka!

Gość tak sie sukoooooooooo
usprawiedliwiaj! hahahahahahaha! robisz sie coraz smieszniejsza!

Oj, Suce chyba nie ułożyło się do końca w życiu tak jak chciała ;))) Przykre.

SUKKKKAAAAA ty nawet zdania nie umiesz porządnie sklecić,sugeruję porzucenie marzeń o wlasnej firmie i mieszkaniu i wrócenie się do podstawówki

a na temat DOBRE PODJESCIe! JA CHCIALM MIEC JAK BYLAM MLODA!BO MOJA MAMA NAS TEZ TAK URODZILA I MOZE DLATEGO ,NIGY NIE CHCILAM BYC STARA MATKA! MOJA MAMA SIOSTRE URODZILA JAK MIALA18 A MNIE JAK 19 !! BRATA 27 I DRUGI BRAT 43...RODZICE SA DALEJ RAZEM I MAM SUPER RODZINKE :)

patriszja88 TAK SWIADOMA ...CHCIALAM DZIECKO ..ZALUJE TYLKO ZE DRUGIEGO NIE ZROBILAM

Gość Anna Z. N.
A ja mam 32 lata, męża, własne firmy. Możemy pozwolić na czeste wyjazdy, podróżujemy po świecie, poznajemy ciekawych ludzi. Z dzieckiem, a szczególnie chodzącym do szkoły byłoby trudno. A lubie długo spać, zająć się damskimi sprawami. Dziecko to nie dla mnie i nie czuję się przez to gorsza, a szczególnie jak widzę swoje zaniedbane koleżanki, które nie mają czasu nawet się uczesać, bo jedno dziecko właśnie stoi na balkonie na drabince, drugie z sedesu robi sobie morze, a kolejne – już dorastające wrzeszczy matce do ucha, że chce kasę, bo marzy mu się najnowsza komórka i nie rozumie, ze nie mają w domu bankomatu ani drukarmi pieniędzy. Nie biorę tabletek uspakajających, nie płaczę po nocach. Czuję się świetnie i nie chcę mieć dzieci. Mam dużą rodzinę i jeśli mam ochotę, to do nich jeżdżę, no ale bez przesady, bo każdy ma swoje sprawy.

Gość suczkooo szczesliwa
rodzina to tatuś, mamusia i dziecko a ty co masz? tylko dziecko. nie dizwie sie że zaden cie nie chce!

patriszja88 PO 1 TO JA TU PISZE TO MI SIE NIE CHCE MYSLEC :) BO ZA DUZO MYSLE W PRACY A PO 2 TO MMAM KLAWIATURE NA BATERIE I MI WYSIADA :)

Gość do Suuukkaaa
"NO MIALAM 19 JAK ZASZLAM!! W TYM CZASIE DOROBILAM SIE WLASNEGO MIESZKANIA I FIRMY ...." może rozwiń to, chętnie posłucham jak w czasie zajścia w ciąże dorobiłaś się mieszkania i firmy??? Pracowałaś w burdelu?

suczkooo szczesliwa MAM CORKE JESTEM MLODA :)) KAZDA 30 STKA MI ZAZDROSCI:))

Gość tak sobie wmawiaj
że każda ci zazdrosci. raczej to ty innym zazdroscisz i stąd ta złośc u ciebie wzgledem tych osób. no ale jesli ci to choc troche poprawia samopoczucie to sie wyladuj na forum.

Gość czego ci zazdrosci
samotnego macierzynstwa?

Gość A ja mam tez 4
Suka-proponuje opuscic ten zalosny topik. Nic tu po nas.. chamstwo gora. Ale to dobrze ze nie rozmnazaja sie dzieki Bogu

Gość sukaaaa posiada
wysoką kulturę osobistą pisząc caps lockiem. :classic_cool:

do Suuukkaaa JAKIM BURDELU :) PRZEZ 3 LATA PO NARODZENIU CORKI BYLAM Z FACETEM!! SZKOLA NAS UTRZYMYWALA BO ZA GRANICA BYLISMY - POZNIJE JAK CORKA MIALA 4 LATA WROCILAM DO POLSKI I DZIECKO ZOSTALO ZA GRANICA - JA TU ZYCIE ULOZYLAM I CORKA DO MNEI PRZYJECHALA NA STALE JAK MIALA 5 LATEK BYLO CIEZKO BO WYNAJMOWALAM MIESZKANIE I NIE MIALAM PRACY I UTRZYMYWLAM SIE TYLKO Z TEGO CO SPRZEDALAM I DOPIERO DWA LATA TEMU ZALOZYLAM FIRME I KUPILAM MIESZKANIE OK:)

Gość A czego wam egoistki
Zazdroscic? CHAMSTWA CZY BEZDZIETOSCI?

Gość no mam wrażenie że bardziej
chamskie sa tutaj te "szczęśliwe matki-Polki".

Gość widzę jak trudno samotnej
matce z dzieckiem. Po prostu do końca zycia będzie się tłumaczyć, że w wieku 19 lat zapragnęła dzidziusia i zapwne za pierwszym razem zaszła w ciążę. Pamiętasz może imię ojca dziecka? Gdzie to zrobiliscie? W meskiej toalecie? Wiedziałaś wtedy, że z sexu biorą się dzieci? Ile razy myslałaś o usunięciu dziecka? Pamiętasz jeszcze te ironiczne spojrzenia kolezanek? Zdałaś maturę? Jak czesto płaczesz nocami? Czy myslisz jeszcze o ojcu dziecka? Ile razy znajdowałaś dziecku nowych tatusiów? Czy oby na pewno jesteś szczęśliwa? Ja powiem, że dziecko to kazda z nas potrafi sobie zrobić, ale część z nas myśli, a Ty jak sama napisałaś nie myslisz i potem niestety albo ma się zmarnowane zycie albo i nie.