Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345klklkmankaaa

po co ludziom dzieci?

Polecane posty

Gość Marek S. z W-wy
Suka jakaś ty pojebana, aż zal cię czytać. Kto by chciał być z taką głupią babą? no kto? takie baby to tylko dla niektórych są dobre do zabawy.

Gość SUUUUKAAAAAAAAAAAAAAA
zrób chociaż dla dziecka j a na kafeterie wpadam raz na pol roku !! po1 mam tu bana a po 2 nie chce mi sie tu gadac:) dzisiaj mam wolne wiec klikam..a corka oglda film o blizniaczkach i jesc nie chce

Gość gdybys ty byla taka dojrzała
to zaakceptowalabys fakt, ze nie kazdy mysli tak samo jak ty i kazdy ma prawo do ukladania sobie zycia na swój sposób.

Marek S. z W-wy ciagnij sie :)

Gość aaa szuka ma bana
jak sie czyta jej teksty to nic dziwnego.:p

Fikcja napisała: \"a dzieci są po to,żeby cierpieć na porodówce,sprzatac ich rzygi, chodzić na zebrania,wywlekać je półnagie z klubów i żeby dostać po ryju w ramach wdziecznosci.\" A facet? Hehe też możesz przez niego cierpieć, sprzątać jego rzygi, łazić z nim po lekarzach, wywlekać z klubów a na koniec może Cię zdradzić i zostawić :D To po co mieć kogokolwiek, skoro to takie przeszkadzające? Macie dziwny tok rozumowania..

Gość Panienka z okienka 76
a ja zaczełam od slubu z moim lubym. Może za jakiś czas pomyslimy o dziecku, ale jak się czegoś dorobimy, bo nie chce tak jak Ty podrzucać sobie dziecko do 5 roku zycia. Do 5 roku życia kształtuje się charakter dziecka, to decydujące lata. Ty to przegapiłaś.

a szkoda ze ją ściągnelas ja jestem bardzo tolerancyjna tylko mowie wam ze zycie na starosc w samotnosci nie jest za ciekawe...

Gość no i prowokatorka jimena
sie pojawila. 😴 :O :O :o

Gość Marek S. z W-wy
nie zauważyłaś, że ty się wcale lepiej nie wyrazasz??? naprawdę jesteś taka tępa? Ja nie mam nieslubnej córki, nie mam dzieci. Mam dopiero 25 lat.

Gość a skad wiesz jaka czeka
kogos starość? roznie może być bo tego co sie moze przydarzyć nikt nie przewidzi.

patriszja88 moja corka nie zna ani jednego zlego slowa1!! bo tak ja wychowalam ,moi rodzice zawsze zabraniali gościom przeklinac w naszym towarzystwie!! ok a ja nie przeklinam nigdy ..czasmi powiem kurwa ale to jak ktos mnie wkurzy :)

Ta :P Po najmniejszej linii oporu :P Rozumiem, że ktoś może nie czuć instynktu macierzyńskiego; rozumiem że ktoś może chcieć być singlem. Ale przyrównywanie kobiet które chcą, mają dzieci do tępej masy to przesada. Kobieta która rodzi dziecko jest nim zafascynowana, to dziecko staje się jej "hobby", to normalne.. całkiem normalne..a co to obchodzi innych ludzi? :P Przecież każdy ma prawo robić to, co chce.!

Gość czy obowiązkiem katolika
jest siedziec całymi dniami na Kafe? Możeby tak to Koscioła dewotko???Poza tym nie wszyscy sa katolikami. Obowiązek ten wynika z tego, że im więcej dzieci, tym więcej w przyszłosci pieniędzy na Kosciół. To bardzo egoistycznie podejcie. Róbcie dzieci!

Gość Smieszni jestecie.

Gość na starosć
??? na starosc to dzieci co najwyzej odwiedza was raz od swieta a wy myslicie, ze bedziecie z nimi mieszkać?

Gość no wlasnie dziecko
nie jest gwarancją, ze nie bedzie sie samemu na starosc bo życie pisze różne scenariusze.

Gość z tą szklanką wody to dno
jakby tak kazdy zajmował się swoimi rodzicami, to w jednym domu mieszkaliby wnuk z rodzicami z dziadkami i pradziadkami. Tylko wtedy można zająć się swoimi rodzicami, a tak przecież nikt nie mieszka. Jak się raz na święta zajedzie do rodziców czy dziadków to nie żadna pomoc. Na dodatek część jeździ tylko po kasę.

Fioletowo Liliowa to nie tak,że kobiety mające dzieci są tępe ale popatrz w jakim kierunku poszla ta dyskusja,to wlasnie nas,kobiety bezdzietne wyzywa się od egoistek.I wybacz ale wg mnie tłumaczenie SUUUUKKKKIIII jest żałosne,widać,że wpadla a teraz chce się wybielić twierdząc,że w wieku 19 lat zechciala miec dzidziusia bo u niej w domu zrobiło się z tego tradycję

Gość nie piszcie z suką
bo to zła kobieta była. niech już idzie zrobić ten obiad. Dajcie może jej jaki przepis.

Gość bo niektorzy mysla
że dziecko jest ich wlasnościa i wychowuje sie je dla siebie a to guzik prawda!

patriszja88 nie chodzi tylko o starosc !!! ale patrzenie jak twoje dzieci dorastaja !! nie chcesz miesz corkeczki takiej jak ty ? nei chcesz jej wychowac i widziec jak dorasta ..jak gubi mleczaki jak idzie do przedszkola do 1 klasy pozniej gimnazjum studia?? nie chcesz tego ?? to cie wszystko ominie a pozniej zostaniesz stara jedza!

Gość jędzą to poki co ty jestes
sukaaaaa co widac po twoich tekstach.

wybacz suko ale wolałabym żeby moja ewentualna córka nie była taka jak ja i jesli kiedykolwiek będę ją mieć to zrobię wszystko żeby była inna