Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_amarelka

...........nigdy już nie będę mieć chłopaka, bo............

Polecane posty

Gość
ja_amarelka => zdecyduj się w końcu jakie masz podejście do tego analu :o 4ta strona topiku, a ty już się gubisz w zeznaniach :P Poza tym nie radzę. Insynuuję tylko, że za twoją dupę nie warto się brać, bo jest sporo lepszych.

Gość ja_amarelka
Zajmij się Twoim związkiem... nie żeń się z kobietą, jeśli za chwilę ją masz zamiar zdradzać...

Gość ja_amarelka
Przez 4 strony pisałam, że mam negatywne podejście do anala, wystarczyło przeczytać jeden mój post ze zrozumieniem

Gość g c B YMY zH

Gość
ja_amarelka => Wytknę ci twoje kolejne wady: 1) Nie śledzisz tego co piszesz (przytoczę: "...swoje rady może sobie wsadzić tam, gdzie zazwyczaj wsadza penisa. Do d**y.") 2) Rozmowa z tobą szybko nuży - błyskotliwością nie grzeszysz. Mimo wszystko powodzenia w szukaniu. Może ci się nawet uda. Łamag i pierdołowatych prawiczków co się będą trzymać kurczowo pierwszej dupy co im da na świecie nie brakuje... :o 🖐️

Gość Mirek23
Ten kto kocha to nie za coś lecz pomimo wszystko, jeżeli rozumiesz swoje błędy i nie zamierzasz ich popełnić to droga stoi otworem by znaleźć faceta dla ciebie najlepszego. Ludzie którzy się kochają nie chodzi im o to by dziewczyna robiła to czy tamto w łóżku ale aby była zawsze przy mężczyznie, wspierała i szła wspólnie przez życie

Gość ja_amarelka
*wsadzasz miało być..... przynajmniej nie rozmyślam o zdradzaniu narzeczonego :o

Gość ja_amarelka
Mirek, a co z Twoją dziewczyną? jesteście jeszcze razem? czy Cię zostawiła? ja bym zostawiła faceta, który zmusza do rzeczy, które mi się nie podobają :o

ja_amarelka Wydajesz mi sie bardzo porzadna dziewczyna. To nie prawda, ze chlopak potrzebuje koniecznie niedziewicy. Ja mam 19 lat prawiczek jestem, a na seks analny tez bym zgody nie wyrazil. Jesli ktos wymagal od Ciebie w zwiazku zazywania tabletek antykoncepcyjnych doskonale wiedzac, ze wplywaja na Ciebie zle to taka osobe mozna jedynie olac. Tacy nie sa warci milosci, bo dbaja tylko o siebie. Kazdy zasluguje na milosc. Mysle, ze znajdziesz chlopaka, ktory doceni Twoje zasady i zycze Ci tego z calego serca mego :) Jak bys chciala ze mna porozmawiac wyzalic sie pisz smialo na mail :) POZDRAWIAM SERDECZNIE:)

Gość podszywaczek
jestes glupia jak but , a Twoje problemy sa zdupy wziete ! Sralas dzisiaj tak w ogole ? a moze jadlas bigos ?

Gość ja_amarelka
pitus wiesz, mam od Ciebie więcej lat i wiem, że z czasem też zaczniesz mieć różne wymagania wobec dziewczyny.... bo tak od razu to facet sie cieszy, ze ma normalny seks, a potem szuka urozmaicen. ja nie szukam faceta na razie, dobrze mi jest samej

Gość
ja_amarelka => Ależ wrzuta! Złamałem się :> Ci, którym łatwo przychodzi zastępowanie jednych ludźmi innymi, mogą sobie pozwolić na wszystko.

podszywaczek, a jakie Ty masz prawo do oceniania osoby, ktorej nie znasz?? Radze Ci zmienic troche postebowanie, bo ludzie nie lubia krytykantow. Nie mowie tego, by Cie obrazic, ale dla Twojego dobra. I uzywaj cywilizowanych wyrazow, bo piszac tak nie okreslasz osoby, ktora chcesz urazic tylko pokazujesz brak swojej kultury czym okreslasz siebie.

Gość Mirek23
Amarelko nie mam już dziewczyny, ale nie przez te rzeczy w łóżku a może wszystko się nakumulowało. W każdym bądź razie im bardziej zbliżam się do światła widzę ile wokół mnie ciemności a ile było wtedy. żałuje i tamtych rzeczy i wiele więcej. Wydawało mi się że ją kocham a byłem egoista. Pozostań dziewczyną z tymi zasadami a znajdziesz kogoś wartościowego. W dzisiejszych czasach takich dziewczyn jak ty coraz mniej, jesteś wartościowa

Gość ja_amarelka
kot, mimo wszystko życzę ci zeby twojej narzeczonej tak łatwo nie przychodziło to zmienianie ludzi, bo czasami sie nie docenia, az sie straci

ja_amarelka Nie kazdy jest taki sam. Poza tym ja nie chce znalezc seksu tylko milosc. Nie mowmy, ze seks jest najwazniejszy, to jest tylko dodatek do milosci. Ja dziewczyny nie mam puki co jestem sam, ale mam bardzo malo czasu. Wiesz studia i takie tam :) uwazam, ze znajdziesz porzadnego chlopaka. Postaraj sie tylko nie generalizowac, bo kazdy czlowiek jest inny ma inne wartosci, idee, czy filozofie zycia.

Gość podszywaczek
Pitus cos tam cos tam ... gadasz dziewczynie bzdury a ona glupia slucha ... jak stanie przed Toba gola goraca laska i zaproponuje Ci sex analny i ty odmowisz ... to moze wtedy bedziesz mial cos do powiedzenia na ten temat Nie rob z siebie aniola , pewnie w rzeczywistosci marzysz o tym zeby dala Ci swoj numer gg , numer telefonu a potem spotkasz sie z nia w ustronnym miejscu żeby pokazala Ci Swoje wielkie Cyce ! ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL !

Gość ja_amarelka
nie aż taaaakie wielkie, D to jeszcze nie takaaaa atrakcja, której śiwat nie widział, poza tym nie podoba się topik to nie czytaj

podszwaczek widze, ze masz sklonnos do oceniania ludzi w ogole ich nie znajac. Jest to tak typowe ech. Jesli Jestes niewyzyty to lap numery gg dziewczyn mi naprawde nie zalezy zeby brac tak dziewczyny bo ja szukam milosci. Jak chcesz ze mna gadac pisz na mail. Moge podyskutowac z Toba, ale tylko kulturalnie .

Gość
ja_amarelka => Ja nie żałuję. Ja analizuję błędy, aby nie powtórzyć ich w przyszłości. Chodź pod jednym względem masz rację: dziewczę mam bardzo fajne.

Gość podszywaczek
ale taka jest prawda ... i ty albo jestes taka glupia ze nie widzisz i nie znasz tych napalonych daunow walacych sobie konia 24/24 ktorzy tylko czychaja na takie ofiary jak ty , albo doskonale wiesz ze to robia i Ci sie to podoba .... Wierzysz w to co oni pisza ??? W ich szczere intencje ? Jezeli tak to wspolczuje !

Gość ja_amarelka
widocznie jestem głupia, bo naprawdę o tym nie wiedziałam... może ich jednak nie oceniaj po sobie?

Gość Mirek23
nie generalizujcie tez ze facet bez kobiety sobie musi sam sie zaspokoic, ja nie robie nic z tych rzeczy od 6 miesiecy, a zyje normalnie, studiuje, poznaje dziewczyny,

Gość ja_amarelka
czy Ty jesteś tym podszywaczkiem, który wczoraj tu pisał?

Gość
podszywaczek => aleś wyprojektował. Ja bym zakwalifikował ich raczej jako frajerów i mitomanów co szukają poklasku i podziwu wśród wirtualnych kobiet. Te w realu patrzą na nich jak na cielaków. Nadzieja na bycie wykorzystanym seksualnie to kwestia marginalna.

Gość Mirek23
ja jestem prawdziwy, za nikogo sie nie podszywam

Kot Behemot... czytam co tu wypisujesz i jedno muszę stwierdzić. Straszny z Ciebie palant, napisz coś mądrego dla odmiany, może wreszcie zyskasz ten poklask, o który tak jesteś zazdrosny :classic_cool:

Gość podszywaczek
nie mierze ludzi Swoja miara , bo chyba to mialas na mysli ... Ja po prostu znalem ludzi tego pokroju ... I jestem pewny ze oni sa podobni ... A z tym poklaskiem kocie bekechemocie , rowniez sie zgadzam... W kupe zussamen chodzi o jedno... Sztuczne dowartosciowywanie sie i szukanie okazji Bede monotematyczny i powtorze raz jeszcze ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL !

Gość
wyszłam z kąpieli => ja tu nie o poklask walczę jeno głupich wyszydzam. Biorąc pod uwagę jaka z ciebie patafianica, to nawet do siebie pasujemy. Chciałbym ci uświadomić korzystając z okazji, że prawdziwa mądrość rzadko poklask zdobywa (co zresztą widać w tej chwili), a to co ty mądrością nazywasz to tylko nadskakiwanie plebejskiej estetyce i kołtuńskiej moralności jakże rozpowszechnionych na tym forum wyrobów kobietopodobnych. PS. Nazywając mnie palantem, ty jako pierwsza patafianica tego forum stajesz ze mną w jednym szeregu. Wybacz, ale nie czuję się jakoś nobilitowany :P