Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria 19888888

ZARAZ OSZALEJE ! CO TO MOZE BYC?POMOCYYY

Polecane posty

Gość Wiktoria 19888888

A wiec tak ... Okres mi sie spoznia juz jakies dobre 2 tygodnie(jesli mialabym liczyc cykl po 28 dni).Jednak ostatnio mialam strasznie nieregularne cykle i bardzo dlugie - raz trwal rowne 28,26,35,32 i ostatnio 38 dni.Ostatnio mam normalne objawy jak zawsze na okres - bole jajnika,zminne nastroje,bole krzyza i nerek,mdlosci,wzdecia,bole piersi.Ale okresu jak nie bylo,tak nie ma.Dodatkowo co mnie dziwi to fakt taki,ze bardzo swedzi mnie pochwa.Tzn.lechtaczka i tu scianki prowadzace do pochwy(wew.strona warg mniejszych).Na dodatek mam biale uplawy,z takimi jakby kawalkami bialymi,malutkimi.Nie wiem jak to okreslic,zeby nikogo nie obrzydzic,ale ok - cos jak serek wiedenski ;/ Nie smierdzi to ,ani nic.Piersi bola mnie okropnie.Nie moge ich az dotknac;/Humorek do kitu.Mdlosci.Wzdecia.Zaparacia.Ciagle jestem glodna,po prostu mam takie objawy jak zwykle.Czy to moze byc ciaza?Jakas infekcja?Wspolzyje z chlopakiem w prezerwatywie,nie moglam sie od nigo niczym zarazic.Czasami jedynie bez prezerwatywy,ale on jest czysty i wiem,ze wierny.Ja rowniez dbam o higiene i to bardzo.Chodze na solke,czy moglam sie czyms zarazi?Co byscie proponowali na te objawy?Zeby nie bylo tych uplawow?Dzis zauwazylam ,ze przybieraja kolor jakby hmm pistacjowy ;/?Nito zielen,nito biel.Ale bezzapachowe.Wczoraj wspolzylam z chlopakiem bez prezerwatywy(tzn.wlozyl na kilka pchniec i wyciagnal,kiedy poczul ,ze musi przerwac,zeby sie nie spuscic)jak wyciagnal penisa,to byly na nim te biale kawalki ;/ I sie pytal co to,a ja ze nie wiem,ale ze pewnie na okres;/ Czy nie zaraze go niczym :(? Glupio mi teraz ;(

Gość anka156
jezeli masz uplawy serkowate i swedzenie to masz prawdopodobnie grzyba! idz do lekarza przepisze globulki i bedzie git ale jak wspolzylas wczoraj to prawdopodobnie zarazilas tez faceta wiec leczenie bedzie dot. ciebie jak i jego!!!

Gość anka156
ale nie stresuj sie idz do gina koniecznie on Ci powie co i jak, dla mnie to wyglada na jakies zapalenie,grzyba

Gość ann///
dokładnie to wyglada na grzybice pochwy6 i koniecznie musisz isc z tym do lekarza. Grzybica nie kniecznie trzeba sie zarazic, wystarczy ze z jakis powodów zostaje zachwiana naturalna flora bakteryjna pochwy, np osłabienie organizmu, podmywanie sie mydłem, nawet stres. Twój facet tez powinien sie leczyc bo jesli sie kochaliscie to on nawet jesli nie ma zadnych objawów to moze byc nosicielem tego grzyba i mimo leczenie bedzie zarazał cie cały czas na nowo. Idz koniecznie do gin!!!!

Gość makutra
Grzybica jak nic. Idź do lekarza, nich zrobi wymaz i dokładne, laboratoryjne badania. Nie pozwól, by leczył na oko. Mnie w ten sposób leczyło trzech lekarzy przez kilka miesięcy. Wykosztowałam się i wycierpiałam, bo nie nalegałam na badania, wierząc w wiedzę lekarzy! Najpewniej zaraziłaś też swojego partnera, nawet jeśli nic mu nie dolega i nie będzie dolegać. Powiedz lekarzowi, że współżyłaś, mając już te objawy, nalegaj by dał leki (doustnie plus ewentualnie jakiś krem) dla partnera, w przeciwnym wypadku będzie Cię cały czas zarażać.