Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko23...

brat wygania mnie z domu bo do niego przychodzi dziewczyna

Polecane posty

Gość kafe112233
mam nadzieje, ze to z 14:20 to podszyw a jak ci uderzy to za tel i po policje dzwon, bedzie miał nauczke, a nie mozesz sie poskarzyc komus doroslemu, kto ma na niego jakis wpływ??

Gość fgfgfgfbn
serduszko23... nie prowokuj mnie bo wpie**ol dostane i po co mi to? Sama z nim mieszkasz?

Gość wazne wazne wazne
serduszko23... mam 3 braci, tez czesto jestem/bylam wyzywana, od dziwke, szmat, kurwa.. ten z ktorym dziele pokoj, tez wywal mnie z pokoju, ilekroc przyszedl kolega/dziew., ilekros dzwoni telefonem:O rozumiem Cie doskonale.... to nie takie proste siedziec pare h w innym pokoju i udawac ,ze jest ok. w moim domu jest ciasno, bracia to chamy, i nei da sie z nimi wygrac. ja nie umiem:(:(:(:(:(

Gość fgfgfgfbn
mała złośnicaaa chce ją wybzzzykac a może ona głośno krzyczy i chce ci tego zaoszczędzić innego powodu nie widze Przeczytaj co napisałem o 14:03

Gość kafe112233
ja nie rozumiem, a co na to wasi rodzice? zostałyście wychowane tak, że chłopak może wszystko, a wy macie ustępować? ja to bym już dawno zrobiła awanturę, a jak by mnie tylko uderzył, to bym od razu dzwoniła po policję, albo zrobiłabym sobie zdjęcie i go straszyła potem, no nie wiem, ale mi się coś takiego w głowie nie mieści, dlaczego wy się tak nie szanujecie?

Gość wazne wazne wazne
kafe112233 masz rodzenstwo? moi rodzice nie widza, nie chce robci awantur, zasmucac ich, mama troche wie ale sie przyzwyczaila, tata dawniej na nich krzyczał,,..co to da, z wiekiem jest tego mniej, jakby dorosli,,,,ale dalej nieciekawie

Gość pindajednataka
fgfgfgfbn njcklasnjdvhnfr pewnie chciałby poruchać a laska drze przy tym mordę, dlatego chce żebyś wyszła... Co za genialne odkrycie!!!! I dlategojego siostra ma wychodzić na ziąb? Niektórzy naprawdę mają IQ mniejsze od robaka A czy ja gdzieś piszę że brat ma rację?? No faktycznie niektórzy nie tylko mają mniejsze IQ od robaka ale także nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Gość kafe112233
mam brata, jest ode mnie młodszy o rok, ale śmiało mogę napisać, że mam nie tylko brata ale i przyjaciela, zawsze stoi za mną murem, podobnie jak ja za nim, ale nigdy nie musiałam dzielić z nim pokoju.