Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 serduszko23...

brat wygania mnie z domu bo do niego przychodzi dziewczyna

Polecane posty

Go艣膰 kafe112233
mam nadzieje, ze to z 14:20 to podszyw a jak ci uderzy to za tel i po policje dzwon, bedzie mia艂 nauczke, a nie mozesz sie poskarzyc komus doroslemu, kto ma na niego jakis wp艂yw??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fgfgfgfbn
serduszko23... nie prowokuj mnie bo wpie**ol dostane i po co mi to? Sama z nim mieszkasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wazne wazne wazne
serduszko23... mam 3 braci, tez czesto jestem/bylam wyzywana, od dziwke, szmat, kurwa.. ten z ktorym dziele pokoj, tez wywal mnie z pokoju, ilekroc przyszedl kolega/dziew., ilekros dzwoni telefonem:O rozumiem Cie doskonale.... to nie takie proste siedziec pare h w innym pokoju i udawac ,ze jest ok. w moim domu jest ciasno, bracia to chamy, i nei da sie z nimi wygrac. ja nie umiem:(:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfgfgfbn
ma艂a z艂o艣nicaaa chce j膮 wybzzzykac a mo偶e ona g艂o艣no krzyczy i chce ci tego zaoszcz臋dzi膰 innego powodu nie widze Przeczytaj co napisa艂em o 14:03

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafe112233
ja nie rozumiem, a co na to wasi rodzice? zosta艂y艣cie wychowane tak, 偶e ch艂opak mo偶e wszystko, a wy macie ust臋powa膰? ja to bym ju偶 dawno zrobi艂a awantur臋, a jak by mnie tylko uderzy艂, to bym od razu dzwoni艂a po policj臋, albo zrobi艂abym sobie zdj臋cie i go straszy艂a potem, no nie wiem, ale mi si臋 co艣 takiego w g艂owie nie mie艣ci, dlaczego wy si臋 tak nie szanujecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wazne wazne wazne
kafe112233 masz rodzenstwo? moi rodzice nie widza, nie chce robci awantur, zasmucac ich, mama troche wie ale sie przyzwyczaila, tata dawniej na nich krzycza艂,,..co to da, z wiekiem jest tego mniej, jakby dorosli,,,,ale dalej nieciekawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pindajednataka
fgfgfgfbn njcklasnjdvhnfr pewnie chcia艂by porucha膰 a laska drze przy tym mord臋, dlatego chce 偶eby艣 wysz艂a... Co za genialne odkrycie!!!! I dlategojego siostra ma wychodzi膰 na zi膮b? Niekt贸rzy naprawd臋 maj膮 IQ mniejsze od robaka A czy ja gdzie艣 pisz臋 偶e brat ma racj臋?? No faktycznie niekt贸rzy nie tylko maj膮 mniejsze IQ od robaka ale tak偶e nie potrafi膮 czyta膰 ze zrozumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafe112233
mam brata, jest ode mnie m艂odszy o rok, ale 艣mia艂o mog臋 napisa膰, 偶e mam nie tylko brata ale i przyjaciela, zawsze stoi za mn膮 murem, podobnie jak ja za nim, ale nigdy nie musia艂am dzieli膰 z nim pokoju.

Udost臋pnij ten post