Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam Merola

Oglądaliście teraz super nianie ??? TRAGEDIA !!

Polecane posty

Gość mam Merola

Ci dwaj chłopcy wyzywaja ją od kurw jebanych szmat pizd kazą jej spierdalac normalnie nie wierze :O a ona sama tez jakas patologia 2 dzieci z jakims fagasem z ktorym dzieci sie nawet nie widują i skoro ona ma 26 lat a dzieci 8 ,5 to musiała miec jakos przed 17-stka jak zaszła... normalnie tragedia a po drugie nie wierze ze ci chłopcy sie poprawili....

Różne przypadki chodzą po ludziach. Nie ma co oceniać. Mnie najbardziej uderzyło, jak mówili, że kochają mamę i że ona nie spędza z nimi czasu:(

Gość rehytu
takie sa skutki wychowania bezstresowego ;p

ojjjj tak.......... powiem wam, że nie lubie dzieci a już takie rozwrzeszczane doprowadzają mnie do psji 😡 ale jak tych dwóch tak spontanicznie powiedziało że kochają mam i najwazniejsza jest rodzina i mama... to przyznam, że mnie ścisneło... i to mocno

Gość rehytu
ja tam wolałam odcinek co chłopczyk o siostrzyczkę był zazdrosny. Chyba jedyne dziecko które prosiło supernianię żeby została. Mały nie miał kredek, farbek pisaków ani nic takiego bo by sie pobródził.....a superniania mu przyniosła;p

Gość mam Merola
tak kurwa akurat mysliscie ze oni to szczerze powiedzieli ?? Nie bojcie sie oni są niezle wyszczekani wiedzieli ze to przed kamerą ..... masakra aj bym nie wytzrymała jakbym miała takie dzieci chyba bym do domu dziecka oddała....

Gość bo to patologia...

u mnie w miescie byla superniania. Matka ma dwie coreczki i ta starsza powiedziala do matki jak sie myla : mamusiu zabije Cie !!!! szok normalnie bo nigdy bym sie nie spodziewala ze te dziewczynki takie sa

Gość dlaczego jak się myła
???? taka brzydka kobieta z tej mamy? :D