Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germanie

dieta 1000 kcal od stycznia ktos chetny?

Polecane posty

Gość chetnaa
ja chetnie

Gość a oczywiscie do tego czasu
trzeba sie najeść na maksa. :classic_cool:

Gość Ważne ile macie lat
inaczej chudnie nastolatka, inaczej jej mama

germanie mamy tyle samo wzrostu i startujemy prawie z tej samej wagi z tym ze ja mam w planach coiut więcej. No chyba ze będę wyglądala źle to skończe odchudzanie :)

dobra to zaczynam od jutra :) dodatkowo planuje biegac, robic brzuszki,jezdzic na rowerku stacjonarnym

Hej ja sie tez przylacze ja mam wieksza nadwage bo nie moge schudnac po porodzie ,a to juz prawie 2 lata teraz jeszcze lecze sie robie badania hormonalne bo cos jest nie tak jem malo a tyje

dzis sie musze jeszcze najesc:P a wczesniej tez sie na diecie 1000 kcal odchudzalas? bo po twojej stopce wdac ze sporo schudlas

Gość do germanie
\"dzis musze sie jeszcze najesc\"...z takim podejsciem to ja nie wroze ci sukcesu w odchudzaniu. i nie mowie tego złosliwie, tylko z wlasnego przykladu - dawniej mialam takie samo podejscie i nic nie wychodzilo.

gabi witaj germanie sama nie wiem na jakiej diecie. raczej nie jem slodyczy, pieczywa zadnego,nic macznego, wogole cukru. ostatnio jadam na sniadanie platki fitella porcje plus kubeczek jogurtu naturalnego, potem na obiad mieso gotowane na parze albo pieczone plus warzywa albo salątka z serka wiejskiego pomidora i bazylii plus chuda wędlina 5 plasterków albo inne tego typu danie i zupki z torebki mają około 60 kcal herbate pije góra dwie dziennie z cytryną i łyzeczką miodu wode mineralna i cole light plus rowerek tak to mniej wiecej wyglada.

ale to jest moja pierwsza dieta w zyciu i jakos nie mam zamiaru sie poddac i codziennie zaczynac od nowa jak inni,po prostu kocham jesc :)

To ja na sniadanie tez jem te platki tylko mleko 0.5% lub platki owsiane 3 lyzki na wodzie z jablkiem . obiad cos gotowanego ,kolacja podobna , Nie jem ziemniakow ryzu makaronow macznych rzeczy nie pije alkoholu ,ale podjadam slodycze nie duzo ale troszke .

gabi moja dieta do zdrowych nie nalezy ale ja uwiel;biam chemie :) wiec dzis pewnie jeszcze 2 zupki z torebki i wyjdzie jakieś 600 kcal na caly dzien wiec ok :) a jutro rano platki z jogurtem na obiad salatka z pomidora i serka wiejskiego plus wedlina a potem ze 3 zupy w proszku :) coś mi nie wyszlo 1000... to moze jeszcze 2 jajka na twardo :) no nie wiem coś zeby nie przekroczyć 1000 kcal dziennie.