Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germanie

dieta 1000 kcal od stycznia ktos chetny?

Polecane posty

Wiesz zdrowa to moze nie jest ale efekt jest i to bez jojo , a zupki to kubeczki knora?

takie w torebkach knor albo winiary. Najbardziej lubie pomidorową ale jadam i ogorkowa i barszczyk i kapusniaczek :) wlaściwie wszystkie tylko krem z kury mi nie smakuje i ma duzo kcal wiec tego nie jadam.

ja zjem na sniadanie platki kukurydziane z mlekiem,kromke chleba grahama z szynka jakas na obiad gotowany kalafior,troche zupy jarzynowej i gotowana na parze rybke a na kolacje ze 2 marchewki i jablko

germanie ja z tych tabletek polecam mertz specjal. u mnie naprawde dzialaly tylko drogie są. Ale po ciązy to mi nic nie pomoga bo to dzialanie hormonów i wlosy musza wypaść.

wiem co to za tabletki,ale jak kiedys wypadaly mi wlosy bralam belisse i pomogla,a jak sie bede odchudzala to zapewne zaczna mi wypadac

germanie ja myslalam ze to jakieś cuda na odchudzanie :) a to witaminki i wyciagi z roślin. to dobrze bo ja jestem anty tym wszystkim wspomagaczom odchudzania

do bez nazwy żadnej mi nawet wlosy nie wypadaly ale mojej znajomej tak i caly czas scinala? a co masz corcie czy synusia?

ja tez jestem anty na te tabletki wszystkie kiedys tak sobie bralam apprtim zeby nie miec takiego apetytu i nie dosc ze dzialaly odwrotnie to jeszcze ciagle musialam w wc siedziec:P

ja nie bralam zadnych nigdy ale wiele zlego sie o nich naczytalam gabi mam synka i corcie. A ty? ja ostatnio podcielam końcowki bo mialam już zniszczone ale nie scinam ich na krótko bo to nic nie da. Mnie po 1 ciąży też wypadaly a potem ładnie odrosly nowe. Mam nadzieje, ze teraz też tak będzie.

mi wczesnie wypadaly bo farbowalam,codziennie prostowalam ,suszylam uzywalam pianek lakierow teraz ostatnio fabrowalam i ich stan tez nie jest jakis idealny bo koncowki mam rozdwojone pozatym kazdy wlos sterczy w inna strone

sniadanie platki fitnes z mlekiem 0,5 % 230 kal 2 sniadanie jablko lub pomarancz obiad fasolka szparagowa i miesko kolacja ciecierzyca i ogorek kiszony

robilam to ale wiecie co w tym jest ze jak skonczysz to pojakims czasie brzuszek wraca ,wiec czeba robic na okraglo ja jestem za

Gość raviolina
Hej dziewczyny, ja z chęcią się przyłącze :) Od jutra zaczynam dietę!

Gość raviolina
Chyba potrzebuje kogoś z kim będe sie dzielić swoimi kilogramami ;] Mam 23 lata, 170 cm wzrostu i 75 kg wagi. Poza tym prace siedzącą, przez, którą nabawiłam sie dodatkowych 5 kg. W dodatku te święta, nic tylko puchnąć i puchnąć :P Przygotowywałam się psychicznie do podjęcia tej decyzji (zasami potrzeba czasu) i od jutra zaczynam. Mój chłopak w krótce wyjeżdza, chce aby po powrocie był zaszokowany, zdziwiony pod wrażeniem : ]