Gość raviolina Napisano Grudzień 28, 2008 A ja za gdzinę kończę pracę i idę spać :) Jutro rano wstaje i ćwicze, mam zestaw ćwiczeń od fizjoterapeuty. Mam nadzieje, że pomoże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja rano wstane i bede biegala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 zmykam do jutra KOBIETKI papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 29, 2008 Witam Kolezanki ja cos w noc nie mogla spac , wlasnie koncze sniadanie Musli i zbieram sie do fryzjera ja i corcia idziemy sie zrobic na bustwo ;) bez nazwy żadnej wiesz ja na wypadajace wlosy w ciazy stosowalam odzywke z apteki VACS jest do jasnych i ciennych wlosow poleca naprawde dziala Germanie jak biegalas dzis u mnie strasznie zinmo milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 29, 2008 witam!! biegalam ,u mnie tez jest zimno no ale musialam ja jak narazie zjadlam platki z mlekiem i chleba z szynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 29, 2008 witam ja tez juz po śniadanku- musli i jogurcik. Mam strasznego lenia i nic mi sie nie chce a dziś mamy księdza, trzeba by sprzątnąć troszkę ech... Ja jeszcze w świątecznym nastroju jestem i najchetniej bym lezala w łóżku caly dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 29, 2008 ja juz dzis zjadlam nawet 2 sniadanie tzn pol serka wiejskiego i malego pomidora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 29, 2008 witam ponownie Ja caly czas w biegu u fryzjera ok fryzurka fajna , ale zrobilam rzecz straszna zjadlam bulke grachamke i fasolke na obiada bo na gotowanie miesa nie bylo czasu . A jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 29, 2008 ja włąsnie jem jajka na twardo i kiszonego ogórka- obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 29, 2008 JA juz po kolacji Ciecierzyca i 2 lyzki kukurydzy :) dzien bez slodyczy :) teraz tylko jeszcze 6 musze zrobic i zaczac pic wiecej bo ja strasznie malo pije . jak tam juz po wizycie ksiedza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 29, 2008 ja juz jadlam kolacje o 17 i niestety na miesie i byla to sucha bulka grahamka i jogurt naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 29, 2008 hej ja juz po ksiedzu i wlasnie pije zupke gulaszową knor. w sumie dzis zjadlam jakies niecale 600 kcal, ale napewno cos jeszcze zjem. spac pewnie pójde kolo 2 w nocy wiec mam jeszcze czas na jedzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 29, 2008 gabi jak jesz ta ciecierzyce? ja soebie kiedys kupilam taka w puszce ale mi baaardzo nie smakowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 29, 2008 JA jem taka z puszki , albo kupuje i gotuje i lekko sole jak orzeszki ,wiesz ciecierzyca jest lepsza niz soczewica ale blokuja obie ochote na slodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 29, 2008 ja nie mam z slodkim problemow. moja zmora sa uszka, pierogi, kotlety, gulaszke, krokiety itd :D Kupie sobie na jutro sklądniki na pyszna salatke z kurczaczkiem :D Kapusta pekinska, kukurydza, fasola czerwona, kurczak (piers obtoczona w przyprawach i ziolach i ugotowana na parze) pomidorek ogórek, papryka a do tego sosik czosnkowy (kostka czosnkowa wymieszana z pol kubeczka jogurtu naturalnego) pychaaa. Juz sie nie moge doczekac jutrzejszego obiadku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 29, 2008 bez nazwy żadnej a ja nie lubie tego co Ty :) a obiadek masz pyszny moze tez zrobisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 29, 2008 i jak wam dziewczyny idzie?? ja jak narazie nie jestem jakas glodna:D a razem zjadlam ok 950 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 30, 2008 hej laseczki ja włąsnie zjadam sniadanko gabi zawsze to plus ze nam polowa pysznosci odpada bo jakbysmy lubily wszystko to byloby trudniej :) ja wczoraj zjadlam jakieś 800 kcal. I mi starczylo bo nie czulam glodu :) Pozdrawiam was laseczki i milego dnia życze. Napiszcie jakie macie plany sylwestrowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 30, 2008 hejka wam mi narazie dobrze idzie:P dzs znowu biegalam i robilam juz aw6 bola mnie miesnie troszq a ja na sylwka ide na dmowke z facetem do kumpla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 30, 2008 HEJ DZiewczyny Ja na sniadanko zjadlam 0,5 buleczki z szyneczka ,potem na zakupy pojechalismy , teraz obiadek kubek knora 8 warzyw :)i toszke salatki pekinskiej z kukurydza , czyli juz zjadlam kolo 376 kal wiec nawet jest ok . musze dzis jeszcze pocwiczyc a na sylwestra idziemy do kuzyna na domowke . Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Dziewczyny gdzie jestescie ja juz po kolacji kubek knora i 0,5 buleczki czyli dzis zjadlam kolo 700kal w 1000 sie zmieszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia_18 Napisano Grudzień 30, 2008 ja się z chcęcią przyłączę - zaczynam dokładnie od 1. stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 30, 2008 kasia_18 witamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u lalala 11265 Napisano Grudzień 30, 2008 czesc, chcialabym sie dolaczyc ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 30, 2008 witam!! ja zjadlam dzis tylko 500 kcal bo sie zle czuje i nie mam ochoty nawet jesc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Germanie CO SIE DZIEJE ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 30, 2008 hej ja dzis zjadlam: 2 łyzki pysznej salatki z kurczakiem na parze :) 2 zupki z torebki platki z jogurtem a zjem jeszcze kisiel slodka chwila i pewnie jeszcze zupkę i bedzie mniej niż 1000 bylam na 40 minutowym spacerze - caly czas szlo sie pod gore a ja pchalam wozek blizniaczy wypachany torbami i moimi smerfusiami :) A potem z mamą spacerek po sklepach wiec spalilam troche kcal :) Jutro sylwester. Mam ochote napić sie jakiegoś dobrego alkoholu ale u mnie dobry= slodki. Nawet wiem na co mam ochote na blue curacao... ale to ma tyle kcal że chyba sobie odpuszcze. Zadowole się lampką coli light :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ehh qzwa znowu bede chyba chora, mam 39 goraczki ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 31, 2008 hej Dziewczyny szykujecie sie na Slylwestra :) Germanie mam nadzieje ze ci sie poprawi . ja juz po sniadaniu musli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach