Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghg23

Rozwalilam zwiazek

Polecane posty

Gość ghghg23

bylam jego przyjaciolka, rozmawialismy o wszytkim, swietnie sie razem bawilismy, niedawno byl seks, wczoraj z nia zerwal :D:D:D

Gość wooooooooooooooooooow
to to dałaś czaaaaaaaadu.suuuuuuuuuuuper........ 😴

Gość triple zero
:D

Gość ***Marzenia***
Chwalisz się czy żalisz??

Gość ghghg23
rok nad tym pracowalam :D nie mowilam mu zerwij itp. jestem dumna:D

Gość erbntm
glupia prowokacja

Gość masz sie czymś chwalić
Na miejscu tej dziewcyzny wyrobiłabym ci odpowiednią opinie :D ciebie tez gościu kopnie w dupe , ale może to lepiej :) skoro jest takim gnojem to szkoda tej dziewczyny, zasługuje na lepszego:)

Gość ghghg23
chwale

Gość prowokejszyyyn
:o :O :O :O :O

Gość ghghg23
to nie prowokacja, sama w to nie wierze, jaka opinie? kochalam go od momentu kiedy go zobaczylam, na sile do lozka mu nie weszlam, wiedzial co robi, w milosci i na wjnie wszystko dozwolone. walczylam:)

Gość ghghg23
serio to nie prowokacja, byli ze soba 4 lata, ja z nim znam sie ponad rok, gdyby nie chcial nie gadal by ze mna i sie nie spotykal, nawet ja teraz niedawno kogos poznalam gdyby nie to ze on zerwal pewnie zaczelabym z ta nowa osoba

Gość całkowicie czarny kot
walczyłaś o faceta? co za żenada:-o jeszcze żeby twarzą w twarz z jego dziewczyną, honorowo... żeby tamta się mogła bronić.... ale tak? nie ma się czym chwalić to żadne zwycięstwo :-)

Gość eh...
witki opadają jak się coś takiego czyta... oboje jesteście siebie warci...

Gość ghghg23
słuchalam go, pocieszalam, razem sie bawilismy, smialismy, plakalismy, rozumielismy sie bez slow, fizycznie paciag byl straszny az wkoncu wyladowalismy w lozku, potem 3 dni sie do niego nie odzywalam a on dzis oznajmil mi : zerwalem... i sylwester spedzamy juz razem:D

ładna dzi.wka z ciebie skoro cie spierdalasz miedzy faceta a jego wieloletnia dziewczyne, nie martw sie robiłaś tylko za "swieże mięsko" kopnie cie w tyłek jak tylko napatoczy sie nowa taka tępa cizia :)

Gość ghghg23
a co mialam jej powiedziec: wiesz twoj facet mnie kreci od kad go zobaczylam i chce go miec? ona wiedziala kim jestem i ze mam na niego ochote, mogla sie stsrac widocznie jej nie zalezalo juz po takim czasie bycia razem moze jej sie znudzil. pewnie ze walczylam i jestem z tego dumna jak mi zalezy to zawsze walcze ale sprytnie ;)

dlatego mój facet nei ma przyjaciółek, bo jeszcze by trafił na taka piz.de. Zreszta ona by wtedy na mnie trafiła :)

Gość mimozzza
ty nęzna popieprzona zruuuchan aszparo on nigdy nie bedzie mial do ciebie szacunku

Gość ghghg23
nie wiem co bedzie jutro... dzis cieszy mnie sam fakt ze mi sie udalo, a dla niego nie jestem glupia cizia jak to ktos okreslil

to ciekawe kim jestes dla niego :D może mi powiesz że sie w tobie zakochał bzykać sie z zajętym. DZI.WKA!!!!

no to widze ze latwo goo zwabic takze raczej radze ci trzymaj go zdala o dinnych kobiet bo tobie zrobi to samo 😴 chociaz wsumie przydaloby ci sie:P ale i tak uwazam ze to prowokacja

Gość ghghg23
on ma do mnie wielki szacunek:) i mnie uwielbia :) zazdroscicie? cieszcie sie ze nie spodobal mi sie wasz facet bo bylby moj:P

Gość eh...
23 to wiek czy IQ?

Gość mimozzza
faceci zawsze wracaja do byłych - on zrobił to pod przymusem swojego penisa więc ni eciesz się tak stara ruchawico !! los jest sprawiedliwy, dopadnie cie w najmniej oczekiwanym momencie 🖐️

Jasne byłby twój - na sto procent. Splunąc by nie chciał na taka ladacznice :) Tylko mój facet bałby sie że złapie jakiegoś syfa od ciebie :)

Gość ghghg23
tak to moglibyscie o mnie mowic gdybym znala go tydzien i wskoczyla do lozka, a ja znam go 1,5 roku i nie upilam , nie zwiazlam i nie zgwalcilam! a ze go kocham i mialam ochote isc z nim do lozka to chyba normalne?

Gość **w kropce_____________
glupio zrobila,ze sie wpieprzyła w ten zwiazek... ale z drugiej strony on jest jej wart... byl z kobieta , a przespał sie z nią:O ( szmaciarz), jakby nie chcial nie zostawil by swojej kobiety... nawet jakby ta zdzira go wyrywala.. sa siebie warci to pewne