Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghg23

Rozwalilam zwiazek

Polecane posty

Gość NIE ODPISUJCIE NA TE PROWOKACJ
jej o to chodzi, zeby wszyscy się wsciekali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O

Gość całkowicie czarny kot
jesteś smutna a ten facio jeszcze bardziej smutny zastanawiam się jak trzeba być wypranym z mózgu, uczuć i zasad, żeby się cieszyć z zadanego komuś bólu to jest tak chore, że mi się w głowie nie mieści fuj:-O

Gość PROWOKACJAAAAAAAAAA

Gość uno due
zajelo ci to rok? slabiutka jestes:D

Gość masz sie czymś chwalić
sa siebie warci. Dobrze że tamta dziewczyna ma szanse na szczeście a nie bycie z gnojem który ją zdradza i to jeszcze z byle jaka Przyjaciółka. Żal poprostu. gdyby nie był idiota to nawet jakby mu goła paradowała to by nei skorzystał , tak sie zachowują kochajacy i uczciwi faceci.

Nie słuchaj ich :) Ponad rok na niego czekałaś i teraz ciesz się tym, co masz. A na kafe pełno tutaj takich świętojebliwych mądrali :D Na codzień jednak są często poniżej jakiegokolwiek poziomu :) Jeszcze raz gratuluję :)

Gość ghghg23
to ze sie ze mna przespal to nie oznaczalo ze ma z nia zrywac, nawet powiedzialm mu zebysmy zapomnieli i ok, to byla chwila, namietnosc. nie mowilam zerwij z nia. sam podjal taka decyzje i wiem o nim wszystko, wiedzialam wiecej niz ona, zwiazki sie koncza to normalne:P

Jakby kochał swoją laskę, to by nie zainteresował się autorką, proste. Tak tutaj gadacie jakby każdy związek miał trwać całe życie :D Wiele się z czasem wypala, a autorka dobrze to wykorzystała :)

Gość ghghg23
malena1987 dzieki:) kurwa zdradzil ja 3 dni temu dopiero i od razu zerwal, wiec oststnim lajadakiem nie jest! a ten rok duzo mi dal bo znamy sie doskonale, mowimy sobie wszystko i rozumiemy sie bez slow, jak trzeba bylo poagalismy sobie, on mnie ja jemu, zawsze moglam na niego liczyc a on na mnie, wiec nie traktowal mnie jak szmte! zrozumiano zazdrosne pindy?

Gość czuje niesmak
kochasz i jednoczesnie cieszysz sie ze rozwalilas mu zwiazek ? ty nie kochas, ty jedynie bylas z nim w lozku, a to jeszcze o niczym nie swiadczy.

Gość ghghg23
Jakby kochał swoją laskę, to by nie zainteresował się autorką, proste. Tak tutaj gadacie jakby każdy związek miał trwać całe życie Wiele się z czasem wypala, a autorka dobrze to wykorzystała dokladnie tak :) AMEN :D

Gość mimozzza
faceci sa prości... nie musiałas nic mu móic polecial na nowa szpare i tyle :D niedlugo cie wymieni na nowszy model ale wtedy nie wracaj na Kafe niedoruchany poworze :O

Gość jestesta siebie warci
ty zaje...... przyjaciolka on zaje..... facet

Gość mimozzza
widze ze sama sobie dopowiadasz:D:D:D ale sie wkopałas!!!!!!!!!!!! ale WTOPA!!!!!!!!!!!!!! hahhahahahha spieprzaj dziadu 😡 😡

Gość echu echu
nie ma co sie zachwycac kims kto fiootka nie umie utrzymac w spodniach i cipy pod spodnica oboje siebie warci mozesz sie przygotowac, ze twojego faceta odbije ci nastepna 'przyjaciolka' - masz dowod na to jak latwo wsadza co nietrzeba tam, gdzie nietrzeba :P

Gość mimozzza
hghg23 Jakby kochał swoją laskę, to by nie zainteresował się autorką, proste. Tak tutaj gadacie jakby każdy związek miał trwać całe życie Wiele się z czasem wypala, a autorka dobrze to wykorzystała dokladnie tak JESTES BARDZIEJ PUSTA NIZ SAMA PRZYPUSZCASZ podszywasz sie pod siebie???????????????????????????????????????????????/

żal mi ciebie. udowadniasz swoja wyższość bo ci wszystko mówił, bez słów sie rozumieliście?? ciekawa jestem na jak długo... To w takim razie kim była tamta dziewczyna z którą spędził 4 lata, skoro bezsprzecznie twierdzisz że to TY byłaś najważniejsza?

Gość ghghg23
czy wy czytacie ze zrozumieniem? ja bylam jego przyjaciolka a nie jej, widzialm ja moze 2 razy w zyciu. tego ze zerwal jestem pewna bo sylwester spedza ze mna a nie z nia, na n-k usunal z nia zdjecia, wiec chyba o czyms to swiadczy?

Gość zupa szpinakowa
>on nigdy nie bedzie mial do ciebie szacunku A dlaczego? W czym on jest od niej lepszy żeby ją oceniać? Przypominam, że to ON zostawił wieloletnią dziewczynę i ON zdradził. A ty widzisz winę tylko tej dziewczyny a jemu, szmaciarzowi, dajesz prawo do jej oceniania. Dlaczego?

Gość mimozzza
PODSZYWASZ SIE SAMA POD SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 CZYTAJ WYZEJ IDIOTKO NIEPRZECIETNA!!!!!!!!!!!!!! ja bym na twoim miejscu stad spieprzala jesli maz choc troche honoru :O sama sobie klodykladziesz dziwko! :O :O :O :O

nie mów tak na niego bo to miłość naszej autorki i jest bardzo szcześliwa że razem z tym swoim CZŁONKIEM rozwaliła dziewczynie życie.

Gość ghghg23
mimozzza hghg23 Jakby kochał swoją laskę, to by nie zainteresował się autorką, proste. Tak tutaj gadacie jakby każdy związek miał trwać całe życie Wiele się z czasem wypala, a autorka dobrze to wykorzystała dokladnie tak JESTES BARDZIEJ PUSTA NIZ SAMA PRZYPUSZCASZ podszywasz sie pod siebie???????????????????????????????????????????????/ to bylo z posta wczesniejszego a ja odpowiedzialm ze dokladnie tak, slepa jestes? mam w dupie jakies podszywy itp. czytaj dokladnie temat

A czemu zaraz on jest szmaciarz? Może autorka była tylko impulsem do tego, by w końcu to zakończyć? Może już jakiś czas się niósł z takim zamiarem?

Gość mimozzza
A TUTAJ!!!!!!!!!!!!! hghg23 Jakby kochał swoją laskę, to by nie zainteresował się autorką, proste. Tak tutaj gadacie jakby każdy związek miał trwać całe życie Wiele się z czasem wypala, a autorka dobrze to wykorzystała dokladnie tak :D::D:D::D:D::D::D:D::D:D

mimozzza ma jakieś problemy psychiczne najwyraźniej :P Jeszcze ta cała masa znaków interpunkcyjnych :|

Gość ghghg23
taaa to lepiej by bylo gdyby byl z nia a nadal spotykal sie ze mna? co wy myslicie ze pierwszy zwiaek ma trwac do konca swiata? ona byla jego pierwsza dziewczyna na powaznie byli ze soba dlugo ale to bylo chyba przyzwyczajnie juz. to normalne ze poznaje sie kogos cos zaczyna iskrzyc i tak sie dzieje. nie jestem zadna szmata!

mimozzzo, autorka zacytowała moją odpowiedź i napisała, że zgadza się ze mną, nie bardzo rozumiem co sobie w tej główce ubzdurałaś.

Gość mimozzza akurat teraz
to ty sie kompromitujesz. naprawde przeczytaj jeszcze uwaznie i ze zrozumieniem wątki.