Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghg23

Rozwalilam zwiazek

Polecane posty

Gość ghghg23
tak ja jestem oststnia szmata on dupkiem a tamta ex swieta :O czyli wedlug was lepiej sie meczyc w zwiazku i udawac ze wszystko jest ok.? gdzies mam jego ex, rozumiecie? niech sobie znajdzie kogos, nie obchodzi mnie to, ona jakos specjalnie poruszona zerwaniem nie byla, od dawna im sie nie ukladalo, byly kłotnie itp. wiec jaki byl sens? jakby ja naprawde kochal to by nie zdradzil. koniec i kropka! ide bo zaraz u mnie bedzie :) i bedziemy sie przytulac caly wieczor :) malena1987 powodzenia 🌼🖐️

Gość masz sie czymś chwalić
jakby ja kochał to by nie zdradził. świete słowa, tylko że dopiero mówiłaś, że jesli był prawie koniec to nie zdrada. Przytulajcie sie , krzyż na droge ;d

Dzięki ghghg23 :) I radzę więcej Ci na ten temat nie zaglądać, bo tylko szkoda oczu tracić na te moralne pouczenia :P

Gość kiedyś RER
jestem z miasta - to widac --> jeśli po 4 latach nie ma decyzji o wspólnej przyszłości, to źle to rokuje. Przykro mi, ale widzę różnicę między rozbijaniem małżeństwa a rozbijaniem niesformalizowanego związku. Choć oczywiście nie jest to najszczęśliwszy pomysł w żadnej sytuacji.

Gość gggggb
jakby ja naprawde kochal to by nie zdradzil gdybyś ty byla kobietą a nie szmatą to byś nie spała z zajętym:) najpierw się zrywa za potem pieprzy szmaty:)

a co do ex. to dobrze że sie dziewczyna nie przejeła :) zasługuje na kogoś o wiele lepszego niż twój obecny przytulas. co nie zmienia faktu że JESTEŚ ZDZIRA. a on ZŁAMASEM :) Żegnam cie, przez takie żmije jak ty to żaden zwiazek nie przetrwa.

Jakie musicie mieć nudne życie, skoro nigdy nie poczuliście tak ogromnej namiętności, nad którą nie dało się zapanować...

oooo matko namiętnośc to ja mam konkretną tylko że ze swoim PRZECHODZONYM facetem. i to cały czas niegasnącą. Ale mam nudno :(

Gość gggggb
malena-ty masz pewnie bardzo ciekawe-z żonatymi też się pieprzysz?:)

A autorka miała z facetem, którego związek i tak był na wykończeniu. Więc dajcie jej spokój :)

ggggb może Cię to zdziwi, ale nigdy nie "pieprzyłam" się z kimś, kto by kogoś miał. Jednak mam oczy dookoła głowy i zdaję sobie sprawe, że nic nie jest czarne albo białe, po drodze są setki innych kolorów.

nooo i te takie namiętne rzucą sie na naszych facetów :D mrrrr :D

Gość gggggb
ja chyba wystawię dupe na ulicę bo mam za nudno:D:D

mój jedną taka namiętna ostatnio pogonił gdzie pieprz rośnie, gdzie dostał propozycje niezobowiazujacego seksu. dziewczyna niestety nie miała szans.

Gość onnnnnnnnnnna
A skąd wiesz że był na wykonczeniu? Bo autorka tak pisze?

Błędnie wszystko odbieracie. Osobiście życzę wam, by wasze związki były udane, szczęśliwe. I nie miałam na myśli tego, z czym tu wyskoczyliście pisząc o tej namiętności.

Gość gggggb
to troche przykre że dla niektórych synonim ciekawego życia to obciąganie zajętym facetom:)

Kotek ---> a myslisz że nie?? najpierw beda przyjaciółkami z którymi mozna sie świetnei bawić , radować, nawet udawać Pigmejów. tylko że zwiazek to nie tylko latanie i radowanie sie. A jeśli jemu sie znudził powązny ziwazek to niech zaliczy i naszą autorkę . Pfff już ją zaliczył :D

Gość gggggb
ok,miło było ale muszę iść:D wystawić dupe na ulicę oczywiście:D pa;)🖐️

Gość Halinka z Kiepskichh
nad czym tak debatujecie? Szmata to kobieta która daje każdemu a nie taka która po prawie 2 latach idzie do łózka z mezczyzna ktorego kocha. Autorka była wolna, jesli ktos tu zrobil cos nie tak to ON.

Gość jestem z miasta - to widac
najlepsze jest to, że czytam jak to był przechodzony związek:-) cholera wie czy był czy nie był;-) a nawet jesli był - to są zasady w życiu których należy się trzymać - tym się różni człowiek od zwierzaka, że potrafi panowac nad zewem natury - łaskotanie waginy można przezwyciężyć - to cecha ludzkiej dojrzałości

Gość Halinka z Kiepskichh
malena1987 wiekszosc tu to dziewice orleanskie :D