Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male cyce ma monica teraz

NAGI BIUST MONICI BELLUCCI W WIEKU 44 LAT !!!STRASZNE!ZOBACZCIE TO!

Polecane posty

Gość własnie piękne ma piersi
natura sama

Gość jako facet wypowiem sie może
Nie musi miec duzych jak doda Takie zgrabne są najlepsze:0 uwierzcie mi !

Gość muminkowy swiat
cycki jak cycki...nie wiem z czego sensacje robicie... pokaz swoje to ocenimy:P

Gość kkekekekek
Ale ona strasznie schudła! Małe cycki i jeszcze jej prawie żebra widać!

Gość zobaczymy jakie będziesz
mieć Ty autorko w jej wieku :P albo teraz pokaż, ciekawe czy ładniejsze masz :O

Gość KGK88666
strasznie chuda jest

Gość muminkowy swiat
buhahha taaaa zaraz napiszecie ze jest anorektyczka....boshhhe

Gość trikor
b ladny biust. Niejedna dwudziestka ma gorszy. Wielkosc to nie wszystko. Autor tematu naogladal sie silikonow i teraz w mozgu mu sie miesza...

Gość llllllllllll
cysków nie widziała? ja mam większe zwisy i mam dużo latem mniej, nie wiem z czego tu sensacje robić

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Gość jak na ten wiek i roziar
to wcale nie są obwisłe jakby tak wyglądały w wieku 20 lat, toby można było mówic , ze straszne

Gość normalne cycki
spoko jak na swój wiek wygląda ;) która polka może się takimi pochwalić w tym wieku?

Gość ladny ma biust
Normalny,czego nie mozna powiedziec o wielu 20 parolatkach :D wiele mlodych dziewczyn ma wiszace puste worki,a Belucci ma sliczny ,naturalny biust.

Gość dobrze gada polać....jej
heh masz racje ja mam co prawda swoje lata i biust mi nie obwisł jak nie którym młodym laskom :( niestety brak ruchu ,zły rozmiar stanika albo wcale + skoki wagi i złe odżywianie (brak witamin i wartościowego białka w diecie) obija się na wyglądzie ,nawet naszego biustu. Topiki na w-fie a bie shock absorbery to i zerówki będą jak u jakieś buszmenki albo gorzej :P

Gość dobrze gada polać....jej
miało być "a nie" sorki

Gość resowianka
fajnie wygląda jak na swoje lata ;) też tak chcę jak 40 osiągnę ;)

Gość resowianka
spoko podszywie mam mniejsze jak to twoje to sobie weź kup odpowiedni stanik bo ci obwiśnie do kostek ;) pewnie sie jakaś wieśniara podszyła heheh co uważa ,że wszystkie rozumy pozjadała i upycha np brytyjskie 70HH w 75B ma buły zwisy i zapięcie na plecach a max spuszczone ramiączka powodują ,że biust jest na wysokości pępka wg ma idealnie dobrany stanik ;) pszypuszczam ,ze nie wiele się myle a moja wersja jest hiper optymistyczna :P

Gość adamozo12
? ? ? Heh :) Doprawdy ... Autor(ka) tego wątku kompletnie nie ma pojęcia o życiu i prawdziwej urodzie :) Najprawdziwszą urodą jest uroda naturalna ... Bez makijażu, bez operacji plastycznych itp ... Co do wieku - jak podpowiada sama już logika : Wiek może tylko dodać - nie ujmować ;) Pozdrawiam Naturalne ;) A.