Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem idiotką nie wiem jak do tego moglo dojsc ale pokochalam Araba i wiem ze to sie dobrze nie skonczy bedzie rozpacz i smutek!!

Gość SweetPrincesska
wcale niekoniecznie nie kazdy od razu jest zly

Gość cos mi to przypomina
ja juz się na szczeście odkochałam

Gość SweetPrincesska
ja mam mile wspomnienia z tunezyjczkiem

ehh bo dobrze wiem jak to jest z Arabem :( mialam juz kiedys do czynienia i myslalam ze wiecej nie dam sie nabrac!!! wiem ze zle robie, ale kocham go :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ta bo każdy pijak to złodziej:-o

Gość SweetPrincesska
WszytkieWaznePlotki to ze jeden byl zly nie znaczy ze drugi tez taki bedzie :) wiem na swoimprzykladzie ze bywa roznie i nie mozna uogolniac

on ma w sobie takie cos ze nie potrafie mu odmowic jest taki dobry taki wspanialy ale ja nie wierze w to :( on udaje ja to czuje ja to wiem! a mimo wszystko nie potrafie i nie chce sie z nim rozstawac

nikt nie jest taki sam... ja przeżyłam swoje... dowiedziąłam się o zdradach, +/- 10 dziewczyn oprócz mnie... oczywiście, nie twierdzę, że tylko Arab mógł zrobć coś takiego, Polak też byłby w stanie.. ale nie każdy.. dlatego jestem przeviwko uogólnieniom..

lepiej zamień swoją miłość do Araba, na miłość do araba półkwi, konia , możesz sobie dosiąść go i pojechać na uroczą wyciechzkę po okolicy Janowa Podlskiego

no to spróbuj! i nie zakładaj z góry, ze jesteś przegrana..

ja z nim bede bo jest mi z nim dobrze i bede sie sama oszukiwac ze jest fajnie pieknie ze nie ma nikogo poza mna itd :(

a jest muzułmaninem? może to Cię niepokoi, różnica religii, kultur itd..?

Gość qwerty girl
Ale możesz mi wytłumaczyć, co z tego, że jest Arabem? Bo nie uważam, żeby to był jakiś problem! A to z tego, ze oni sa wychowywani w innej religii, ktora rzutuje na ich cale zycie, postrzeganie kobiet itp. To nie to samo co Polska, gdzie niby kazdy jest katolikiem, ale niepraktykujacym. To nie jest kwestia charakteru danej osoby, a jego religii.

Egzystencja po pierwsze to ze raz sie juz na arabie przejechalam, oczywiscie przejechalam sie tez na wielu polakach, jednak arab to jest arab, bron boze nie jestem rasistka, ale arabom nie ufam( potrafi ladnie czarowac, mowic slodkie slowka, rozkochac w sobie a potem zdradzac z wieloma innymi a po drugie nasluchalam sie wielu niepochlebnych opini na temat zwiazkow takch jak polka-arab

on niby nie podchodzi do swojej religii z taka powaga, niby jest inny, niby taki bardziej europejski. NIBY!!

Jedzie se arab na wielbłądzie Wielbłąd pod nim hasa, A arab se ogląda swojego wielbłąda....

Gość SweetPrincesska
jak ci z nim dobrze to z nim badz i tyle a tym co sie nasluchalas sie nie pzejmuj bo zazwyczaj najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy nigdy nie mieli z nimi stycznosci

Gość SweetPrincesska
a to czy zdradza czy nie zdradza zalezy od jego osobowosci a nie narodowosci kazdy mozne zdradzac obojetnie arab polak czy szwed czy ktokolwiek inny

bede z nim, mam cicha nadzieje ze wszystko sie ulozy ale jest we mnie niepokoj i to ogromny ze ktoregos dnia dowiem sie z iloma kobietami mnie zdradzal

a jak Arab ma przepisowe cztery żony, to czy pierwszą żonę zdradza z drugą, albo następnymi, czy uważa ich tylko za wory na spermę????????

Gość SweetPrincesska
WszystkieWaznePlotki nie zakladaj od razu ze cie zdradza mnie tez sie podoba chlopak z kraju arabskiego i jesli bedzie mi z nim dobrze to mam gdzies co sobie inni beda myslec

Daj sobie spokoj.Odkochaj sie,to nie takie trudne. Nie ma nic gorszego od Araba. Kolezanke do nich ciagnelo,nic dobrego oprocz ponizenia nie wyniknelo.