Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koniecznie to ty przebadaj się
potrzebny ci jest lekarz psychiatra, tak jak każdemu samobójcy po próbie samobójczej i pobyt w szpitalu na obserwacji.

Gość tak bylo jest i bedzie
wiesz ile w polsce ludzi chodzi regularnie do kosciola...a ile jest w stanie z pamieci powiedziec 10 przykazan bozych..niewiele...ale wszyscy sa katolikami!!...

jente nie doczytalam ..skad jest twoj "chlopak"?

Witam ponownie. Myślę że dyskusja nie ma sensu.Trzeba po prostu Jente spisać na straty.Musi się dziewczyna poświęcić dla innych Polek a tym samym wiele wycierpi.Otóż znam w Polsce kobiety,które są bite przez swoich mężów,są maltretowane przez swoich mężów.Ludzie oferują jej pomoc,wyjście z tego piekła,różne fundacje itp.A ona mimo wszystko zostaje przy mężu-tyranie i jeszcze zeznaje fałszywie na Policji na korzyść tego mężą.Ktoś powie że to nie możliwe,otóż nie,u Polek to jest norma.Polkę jest łatwo nastraszyć i nią manipulować.Dlatego właśnie araby tak kochają Polki i stosunkowo polki twierdzą że są szczęśliwe z arabami.Przecież ich mąż nie pije,nie bije i daje im kasę,A to że zakazuje im mnóstwa rzeczy,nie rozumie że kobieta nie ma ochoty na seks,i mówi jej co ma robić itp to już przecież szczegół.Są gorsi ludzie niż Arabowie,zawsze mogła trafić na jakiegoś Polaka alkoholika i tyrana.Tak sobie to Polki tłumaczą i tak sobie żyją.Skoro Polska kobieta umie całe życie żyć z alkoholikiem,damskim bokserem i tyranem to czemu niby nie umiała by życia przeżyć z arabem?Więc wszelkie tłumaczenia nie mają sensu.Jedynie możemy im współczuć i powiedzieć że większość waszych koleżanek to będzie mięć normalne życie z Polakami,a wy jedynie będziecie się wmawiać że macie przecież normalne życie.Mógł bym wam dużo napisać o Arabach bo moja siostra się z nimi zadawała(niestety)i znam ich dokładne myślenie i relacje.Miała w życiu cholerne szczęście że trafiła na tzw dobrych i uczciwych arabów,mimo że teraz o arabach to dobrego słowa nie powie,ale tyle szczęście że poznała tych dobrych arabów.To tyle z mojej strony.Przykro mi tylko że przed wami są straszne cierpienia,głównie psychiczne ,bo fizyczne tak nie bolą jak te cierpienia psychiczne.

arabowie nie piją, bo religia, takie trutututu.....miałem w grupie araba z Libii, czy Cisjordanii, a dawał w palnik, jak Rusek z Syberii, chyba że jakiś Rusek zmajstrował go jakiejs arabce podczas Ramadanu.

Twardogłowy ..wiesz nie bardzo rozumie twoj post...jest w nim pelno sprzecznosc..z jednej strony polak bokser i pijak..a z drugie strony przykladny maz z ktorym wiedzie sie "normalne zycie"...to samo z arabami...z jednej strony tyran a drugiej a z drugiej dobry i uczciwy...to co w koncu chcesz nam przekazac?...bo ja juz sama nie wiem?!!! zakladam, ze ty juz wiesz, ze my nie mialysmy takiego szczescia jak twoja siostra i nie trafilysmy na tych uczciwych i dobrych, i pozostaje nam, zycie z tyranem i zazdroszczenie normalnego zycia z polakiem;)

jeśli kobieta jest masochistką i lubi być poniżana i bita, to ma sesje sado-maso za friko, nie musi stracić pieniędzy na sesje w studio...mame plusy, i wszyscy zadowleni, arabus, że ma za darmochę niewolnicę, a ona , że ma cudowne orgazmy .......

Mój chłopak jest Egipcjaninem. Zgadzam się Twardogłowy już sam nie wie co mówi, a może My akurat mamy to szczęście, że trafiłyśmy na tych lepszych? Ludzie! Przecież nigdy nic nie wiadomo, wszędzie są ci dobrzy i ci źli, czy to do Was naprawdę nie dociera? Macie przykład, że po 9 latach związku można być szczęśliwą żoną i matką, ale nie to do Was nie dociera, bo przeciez Wy wiecie lepiej, że kazdy z nich jest taki sam. Hm masochista mówisz? Heh.

no, no masz rację..... oni się rodzą w tej swojej kulturze, i od najmłodszych lat widząjak, ojciec, traktuje matkę, dziewczynki to widzą i dla nich jest to normalka..... w Polsce dwóch chłopaków idą w objęciach, wiadomo, geje, u nich to normalne, trzymają się za ręce i prowadzają się....to efekt wychowania, od siedmiu lat dziewczynka i chłopacy tracą kontakt między sobą i wyrastają rzesze homoseksualistów i lesbijek, bo tak jest i będzie....inaczej wygląda kultura islamska przedstawiana przez nich a inaczej realnie.

bmblondyn ..tez juz przewidzial nasza przyszlosc...on jest bardziej radykalny, bo nie trafil na dobrych i uczciwych arabow;)

znalazłem na HCfor, Brutalne oblicze świata, linki do, arabskie reminiscencje i przeczytałem uważnie. Jak naprawdę wygląda świat arabski, realnie, a nie filmowe bzdety z holiwood

ktoś powyżej napisał, żebyś skorzystała z porady psychiatry, zrób to , może jeszcze nie wszystko stracone, bidulko.

no widzisz..a ja znam zycie z arabem z autopsji...a nie z TV Jente z jakiego regionu on pochodzi? moj maz tez jest egipcjaninem

bmblondyn naczytales sie i nic z tego...swiat o ktorym ty czytales jest opisywany przez mezczyzn, nie arabow...a skoro ty jestes taki anty-arabski to powinienes spojrzec na ten swiat oczyma arabski albo zony araba..aby byc choc odrobine obiektywnym...

Gość kochasz araba
a kochasz klopoty?

Jente-Widzę że nic nie zrozumiałaś.Otóż chciałem ci podać auntentyczny przykład Polki z swojego życia.Jej mąż to Polak,bił ją i pił oraz czasem ćpał.Miała dwójkę dzieci.Mimo to nie chciała odejść od męża,a miała taką możliwość.Proponowałem jej mieszkanie i utrzymanie za nim nie stanie na swoim .Takie są Polki,nawet w Polsce jak ktoś im proponuje pomoc to odmawaiają,więc co dopiero w Egipcie czy w innym arabskim kraju z arabem.Skoro nawet Polka w Polsce nie chce pomocy i godzi się żyć z tyranem,mimo że ma szansę uciec od niego to tym bardziej będzie żyć z arabem w jego kraju na jego zasadach.Ty będziesz taka sama,też dasz się mu omamić i zrobi z tobą co będzie chciał.Ale i tak mi nie uwierzysz bo jesteś przecież mądrzejsza,niż tam jakiś Polaczek zwany Twardogłowym.Przecież nie jesteś idiotką żeby słuchać jakiegoś głupiego Polaczka.Jesteś przecież tolerancyjną,nowoczesną i wykształconą Polką i wiesz wszystko i tylko idiotą słuchał by jakiegoś polaczka,przecież oni są zacofani i średniowieczni.Tak że napisałem że jesteś już spisana na straty.Żal mi tylko twoich rodziców,wyobrażam sobie ich cierpienia,jak będą musieli żyć w świadomości że ich córka cholernie cierpi w życiu.W życiu nie chciał bym być w sytuacji twoich rodziców.

słuchaj widzę, że ty jesteś tylko zakochana i nic ciebie nie przekona , twoje prawo, a wypada przeczytać by coś wiedzieć. Mam na swoim chomiku film Kobieta w islamie, więc także wiem, jak wygląda życie kobiety w islamie.... NIe przeczę, że nie może być małżeństwa międzykulturowego, może być i są , ale jest o wiele bardziej trudne i szanse na przetwanie ma o wiele mniejsze niż w tej samej kulturze.... a z drugiej strony, Twoje życie, Twoje łzy, a ja sobie tylko pogadałem......

Twardogłowy znowu nie zrozumialam co chcesz nam przekazac?..albo jaki zwiazek ma to z arabem...a jesli masz jakis problem ze zrozumieniem polek to najlepiej spytaj swoja mame, albo siostre.. dlaczego polki tak postepuj!..i przestan gadac o ty wspolczuciu...nikt tego od ciebie nie oczekuje.. nie rozumie ludzie, ktorzy na sile wmawiaja mi, ze moje malzenstwo jest nie udane..

tak bylo jest i bedzie-A jeśli z twojego pisania,jakaś Polka da się podejść arabowi,a tym samym zmarnuje sobie życie,to będziesz mieć wyrzuty sumienia czy nie?Czy uważasz że twój przykład jest obiektywny?Uważasz że większość Polek,która związała się z arabami to wiodą szczęśliwe życie,takie jak twoje?Czemu nie chcesz brać moralnej odpowiedzialności sumienia ,za to co piszesz na publicznym forum?Jak twoim pisaniem zmarnujesz jakieś Polce życie to będziesz mieć wyrzuty sumienia?

Z Kairu. No to ja już nie wiem czy gorzej być z Polakiem czy z Arabem ;) Nie jestem idiotką żeby wrzucać wszystkich do jednego worka. Doskonale wiem, że jest wiele okropnych historii, ale to nie znaczy że to spotyka każdą żonę Araba. Twardogłowy a jak Ty rozszerzasz takie zacofane poglądy to jest dobrze? Na tym forum najważniejsze są doświadczenia kobiet, które są związane z Arabem a nie poglądy oparte tylko na tym co ktoś przeczytał lub obejrzał w TV.

jezeli jakas polka wezmie lekkomyslnie slub to mi jej nie zal...zwiazek malzenski to nie bajka..sa wzloty i upadki..i pisze to z wlasnego doswiadczenia...zwlaszcza jesli w zwiazku pojawia sie dzieci...bez wzgledu na to z czy jej mezem bedzie polak czy obywatel jakiegos innego kraju. zawierajac malzenstwo z arabem trzeba dowiedziec sie troche wiecej o religij, obyczajach i kulturze kraju z jakiego on pochodzi i samemu zdecydowac czy taki zwiazek ma sens...ja nie zawarlam zwiazalam sie z egipcjanienm po goracym urlopie w sharm el sheikh...

Jente-Mówiłem ci że moja siostra się z nimi związała.Na szczęście miała w życiu cholerne szczęście i trafiła na uczciwego araba w Londynie,co nie zmienia faktu że przeżyła koszmar w swoim życiu,musiała chodzić do psychoterapeuty żeby przyjść do siebie.Znałem tego człowieka osobiście i bym powiedział że naprawdę fajny gość,po za pewnymi szczegółami.Otóż dużo bym ci mógł o nich po opowiadać .Co ciekawe,to gościu ten wrócił do swojego rodzinnego kraju,mimo że miał żonę Polkę i legalnie przebywał w Londynie.Stwierdził że Europa i Europejskie kobiety są zepsute i cała Europa też.Później związała się z pół ciapatym a pół białym,mimo że całe życie żył w Anglii to jednak charakter hinduski u niego przeważał.Ale nie ważne,zerwałem wszelkie kontakty z siostrą,dla mnie to zwykła szmata i tyle.Pewnie gdybym był arabem to w imię honoru musiał bym ją zabić,ale na szczęście nie jestem.Ciekaw jestem co twoi rodzice na tą radosną wieść. PS.Masz mocną psychikę?

ty chcesz wiedzieć doświadczenia kobiet będących w związkach z arabami?????? Coś jest chyba z tobą nie tegeś, nawet w tym głupawym programie Drzyzgi, Rozmowy w toku, kobiety tam wystepujące opowiadają o swoim piekle. a ty nawet tego nie wiesz???? Co opowiadał muzułmanin mieszkający w Polsce. Wychodzi do miasta idzie i patrzy sie tylko na ziemię by nie widzieć, mijanych kobiet, a po powrocie do domu, musi natychmiast odbyć stosunek zżoną by się odstresować, i nie ważne, czy ona ma ochotę, musi rozkładać nogi i już i potem mają dzieciarów, co rok "prorok".... Czytałem też , sprawa sądowa, rozwodowa, Polka rozwodzi się z arabem, równolegle sprawa o ciężkie uszkodzenie ciała Polki. Pojechała do kraju męża , Libii, a tam brat i ojciec jej męża , obezwładnili ją i wycięli łechtaczkę, bo była nieczysta......

jak wspomnialam ja nie musze czytac o malzenstwie z arabem...wiem jak to wyglada...i teraz twoje przeczytane opowiadania kontra moje zycie malenskie!..ty czytasz o samych zagrozeniach jakie niesie zycie z arabem, ja pisze o doswiadczeniu jakie mam w zwiazku z malzenstwem z arabem...wynika z tego, ze kazda kobieta musi sama podjac decyzje co do malzenstwa....tak samo jak wsrod polakow, tak i wsrod arabow zdarzaja sie swiry, ktore nie maja szacunku w stosunku do kobiet. a to nie wiem czy komentowac: Wychodzi do miasta idzie i patrzy sie tylko na ziemię by nie widzieć, mijanych kobiet, a po powrocie do domu, musi natychmiast odbyć stosunek zżoną by się odstresować, i nie ważne, czy ona ma ochotę, musi rozkładać nogi i już i potem mają dzieciarów, co rok "prorok".... pewnie uslyszales to wlasnie w rozmowach w toku?;) jeszcze raz powtorze...ja jestem szczesliwa..i juz wielkokrotnie bylam w kraju mojego meza, z nim jaki i sama z dziecmi i zyje!

Jente-Po za tym czy myślisz że każda żona araba ma dostęp do komputera i internetu,żeby mogła opisać swoje życie z arabem?Dla większości z nich,internet to złoooo i mężowie im odcinają dostęp do internetu,telefonu czy nawet telewizji. Ale nie ma co ich ostrzegać,zaślepieni i tak nie uwidzą zagrożenia. Powiem ci tylko że młoda jesteś i tym samym głupia.Niestety te cały studia,spowodują w przyszłości duże spustoszenie w twojej psychice.A tym bardziej będzie cię to boleć że przypomnisz sobie te nasze ostrzeżenia.Szkoda że daję ci rzeczy do przemyślenia,a ty je ignorujesz.Między innymi to że czemu Polacy jadą na zachód tolerancyjni a wracają rasiści.Otóż kolega opowiadał mi jak araby i murzyni nagrywali na komórki stosunki seksualne,głównie z Polkami i później wszystkimi się chwalili swoimi nagraniami i pokazywali je,a nie którzy wrzucali je do netu.Te Polki na tych filmikach wyznawały im miłość itp,a oni robili sobie z nich pośmiewiska i nagrywali ich jak robi im laskę itp,a potem się tym wszystkim kolegą chwalili jakie to z nich uwodziciele białych kobiet.Dla mnie maskara...

ja bym sie zastanowil na twoim miejscu czy wiesz na co sie piszesz....nie wiem czy znasz ta kulture...moze tak ci sie tylko wydaje.....szczerze nie polecam