Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

1. Nie powiedziałam że On jest ideałem. 2. Nie powiedziałam że jakiś Europejczyk może być gorszy, czy lepszy, nie myślę tymi kategoriami. 3. "Mimo że biały człowiek przestał być rasistą" - no to się uśmiałam. 4. Małe sprostowanie już przed studiami "wierzyłam w swoją mądrość" 5. Hm... a więc to wszystko przez zemstę? Interesujące. P S a Ty jakie studia skończyłeś? Ostatnio gdzieś czytałam jak duży wpływ mają studia na człowieka, jeśli Ty niczego nie skończyłeś... to właśnie zrozumiałam co chciał powiedzieć autor artykułu :D:D:D

Gość wertyp
kolejne polskie darmow prost.!!! tak hanbic nasz kraj. wstyd polka + arab/turek/kurd = dno siedzec w DE czy UK dopoki i tam was nie beda tlukli. alez to mui byc ponizajace byc z muslinem. hanba dla rodziny. ups wasze rodziny to teraz swinie.

Człowiek który chociaż trochę ma oleju w głowie i który ma jakiś system wartości; katolik; ktoś kto się uważa za normalną osobę, dobrze wychowana, wyedukowaną, itd. nigdy nie powie, że jest to poniżające. Jestem z normalnym facetem! Wykształconym, oczytanym, który lubi podróże, ma swoje hobby, lubi coś dla mnie ugotować, lubi wyjść z moimi znajomymi, ten facet nie wychował się na pustyni i nie gonił wielbłądów! Więc zastanówcie się zanim coś powiecie, bo takie słowa naprawdę są niesprawiedliwe i krzywdzące.

A mój też nie gonił wielbłądów, miał koniki i osiołka lol. A dziś jest normalnym Europejczykiem. O trochę innych zasadach i tradycjach. Tacy źli są ci Arabowie, Kurdowie i inni ciemnoskórzy Azjaci. A tak kończą Polki zabijane przez swoich katolickich chłopaków: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-bradford-west-yorkshire-12254654 I co? Przyganiał kocioł garnkowi. Jente, że też Ci się chce jeszcze tu dyskutować. Nic to nie zmieni, tylko bicie piany i niepotrzebne nerwy. Ja próbowałam dyskutować na forum polskich muzułmanek. Dowiedziałam się od nich, że jestem hipokrytką, że grzeszę sypiając z narzeczonym przed ślubem i że nie mam klasy. Dziwne, że nie widzą nic zdrożnego w tym, że Aisza, żona proroka Mahometa miała 9 lat, jak poszła z nim do łóżka. A jak 30 paro latka sypia ze swoim facetem, to już ..urwa, hehe. To nawet nie islamska mentalność, a typowa polaczkowatość. Ehhh....

Tu na kafeterii jest też taki wątek o tych polskich muzułmankach? :) Ja tu zaglądam tylko wtedy jak muszę pracować albo uczyć się - częściej to 2 :D wtedy nawet dyskusja tutaj jest ciekawsza :D Normalnie w życiu nie chciałoby mi się dyskutować z tymi ludźmi.

Nie wiem, czy jest na kafeterii. Rozmawiałam na ich blogu http://muzulmanki.blogspot.com. Chciałam zrozumieć tą religię. Teraz raczej wolę rozmawiać z moim chłopakiem na temat islamu, niż konwertytkami z Polski, bo one są bardziej nawiedzone niż cała banda talibów.

Gość a jaqk ma na imie?
moze ze mna ie zdradzil? tez spalam z arabem,byl cudowny...

Gość Alex Maroco
Moj byly arab mieszka w Dublinie. Gdybym mogla zabilabym drania i z duma odsiedziala za to dozywocie.Teraz zalicza kolejn polke z Naase.Wiem o tym bo w rmach zemsty dostaje 10000000 smsow opisujcych szczegoly ich zwiazu. Jestem Polka i wstyd mi za mnie i za nia. Nie macie pojecia dziewczyny w co sie pakujecie. A nawet jesli przezyjecie to gowno to i tak sie nie przyznacie-bo przeciez duma nie. AAAA tak w ogule to ciagle slyszalam od niego ze sobie znajdzie Litwinke bo sa sexsowniejsze od Polek . Bez komentarza.....

Gość Katia Katiaaa
Ja wlasnie zerwalam kontakt z Arabem... na poczatku slodkie slowka cudownie pieknie szybko oczywiscie mnie pokochal powtarzal kocham cie 10 razy dziennie kwiaty bajery... minelo 10 miesiecy i co ??? wyzwiska zazdrosc przepraszanie i tak w kolko a najgorsze ze stal sie zaborczy i grozil mi ze jestem za ladna i potnie mi twarz itd.... jestem zalamana i sie go nadal obawiam... masakra jednym slowem...

Gość 777717777
A ja kocham araba i jestem zadowolona :P Bardzo dobry z niego człowiek.

Gość ehhahhhohhhh
Powiem wam tak, że na początku, to z każdego araba dobry człowiek... Mam nadzieje że są chociaż normalni muzłumanie na tym świecie. Nie, sorry są... Bayram mojej kuzynki mąż, jest turkiem i jest spoko, ale ja niestety źle trafiłam -_- Masakra takie komplementy co mi prawił to żaden filozof by takich nie wymyślił, wczoraj napisał mi, że mnie kocha (po polsku) , a dzisiaj dowiedziałam sie, że ma dziewczyne, a zaczęło się niewinnie, chyba zaczęliśmy pisać z 4 miesiące temu, 2 miesiące na poważnie. Żałuje tego, a teraz jedynym moim celem jest sprawić mu ból, taki jaki on mi sprawił, bo żaden arab nie zdaje sobie sprawy z wielkości słowa "KOCHAM CIĘ". ; (

Gość do ehhahhhohhhh
Zemscij sie HAHa Ja tak zrobilam . Umowilam sie z nim na spotkanie, w miejscu gdzie musial daleko isc na piechote, w dzien gdy byla bardzo brzydka pogoda i oczywiscie sie nie pojawilam. Tyle wyzwisk i grozb przez telefon w zyciu nie uslyszalam haha gdy sie zorientowal ze mnie tam nie ma. Oczywiscie wczesniej slszalam jak mnie BARDZO KOCHA i jaka jestem wyjatkowa a potym wszyskim sam mi wykrzyczal ze jestem kolejna naiwna POLKA ktora mu d...py daje za darmo za slowo KOCHAM , bo na zone to on moze miec arabke ktora bedzie na kazde jego zawolanie lub amerykanke ktora mu da obywatelstwo i bogate zycie. A najlepiej to obie naraz-amerykanke naciagnac na kase i wrocic do swojego kraju jako bogaty PAN I WLADCA i poslubic kobiete ze swojego kraju-Wiekszosc jego kolegow wlasnie tak zyje

Gość ehhahhhohhhh
Nooo... i tak zrobię ;D Zemszczę się aż mu gały wylecą ;D Wczoraj się do mnie odezwał (fagas) -__-

Gość ehhahhhohhhh
No i co ja jeszcze powiem hmm... Szybko się zrażam do ludzi. Wyznaje religię "Spierdalać ramazany" (Paszoł won z arabami) I normalnie powiem wam że bardziej pokochałam naszych polskich guy'ów ;D Nie ma co sobie pierdolić życia dla jakiegoś "Ruchacza z Zacipek Dolnych" Lepiej bez kitu w totka grać i próbować trafić 6 niż jechać do Egiptu i próbować natrafić na "Fajowskiego Arabusa" ;) Obejrzyjcie sobie film. "Kairo Time" (W Kairze). Fajny, polecam ;)) Ciekawe wątki. A jak ktos pragnie przygód, chce chłopa obcokrajowca, to niech poleci do USA tam sa nawet fajne dupeczki,a przy okazji spełnicie sobie AmerykanCki Sen Ja byłam u cioci i nie narzekam. ;D Życie jest piękne, a polki które na arabach sie przejechały to mają szczęście że tak powiem, bo te które się jeszcze nie przejechały, to i tak się przejadą... jesli tego chcą. Ja tam juz nie przeżywam co było to było, żyje się dalej a od arabusów trzymam się z daleka.

Gość m.s
Mmm ja jestem z chłopakiem z Algierii , jest po prostu cudowny, i to nie prawda ze śmierdzi itd.. a to że jest arabem to nie jego wina, każdy się mógł urodzić nim wiec nie piszcie głupot , a to że jesteśmy polakami to co mamy się czuć lepsi ? pffff

Gość sayeds
Ja jestem Egipcjaninem, muzułmaninem i nie rozumiem dlaczego większość osób źle ocenia Arabów

Gość Uroczy Szymuś
Może po tym jak tam sobie organizują swoje społeczności w swoich państwach.

Gość 1234567890987654321 to
arabus może sobie Ciebie zdradzać, bić, polewać kwasem jak mu podpadniesz... Jego rodzina może Ciebie bić, poniżać, podpalać, polewać kwasem, zmuszać do prostytucji... Powodzenia

bo muzułmanie wierzą w księżyc i sa pełne nienawiści Według dosłownego przekładu sury 3: 106, 107 w Dniu Sądu jedynie ludzie z białymi twarzami będą zbawieni. Ludzie z czarnymi twarzami będą potępieni. Jest to rasizm w najgorszej swojej formie! http://apologetyka.com/swiatopoglad/islam/ksiazki/inwazja/koran nawet Heinrich Himmler mówił o islamie ze jest podobny do nazizmu

Gość gość
Chodził za mną 5 miesięcy odpychałam go, w końcu przytuliłam ..... Wyjechał i nie odzywa się, choć byłam tu w Polsce najważniejsza....Nic z tego nie rozumiem -(

Gość gość1983
czytam to forum i nigdy w życiu nie wyszła bym za muzułmanina.....często piszę z takimi facetami oni tylko chcą wizę by wyrwać się z biedy bo w każdym innym kraju będą prowadzić lepsze życie!!!! Na początku piszą jaka to piękna jesteś, że zakochali się w tobie a po trzech dniach proponują wspólne życie ale żeby się spotkać to potrzebują zaproszenie potrzebne do wizy......oczywiście nie wszyscy są tacy sami znam małżeństwa polka - muzułmanin i żyją normalnie ale nie kontaktują się z rodziną ze strachu ponieważ nie przestrzegają koranu i tych wszystkich świąt. ZOBACZ FILMIKI NA YOUTUBE CO MUZUŁMANIE MÓWIĄ O SWOJEJ WIERZE....ŻE NIE POTRZEBA BRONI ABY Z ISLAMIZOWAĆ CAŁĄ EUROPĘ......ożenią się z taką polką dziecko zrobi i już jest ich więcej......ale każdy jest inny podobno ale żaden muzułmanin nigdy nie wyprze się swojej wiary relligji sekty.....

Gość gość
w tej ich świętej księdze islamu nie ma nic o litości

Gość Młoda zakochana w Arabie
Jente - Jesteś tu jeszcze ? .Jestem bardzo młoda ale zakochałam się w Arabie i nie moge się odkochać możemy porozmawiać sam na sam ?