Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

tak bylo jest i bedzie-Pozwól że podam ci pewien przykład .Otóż kiedyś interesowałem się różnymi materiałami wybuchowymi,konstruowałem różne ładunki wybuchowe,zbierałem niewypały i dużo czytałem na ten temat.W wojsku dostałem się do saperów,co jeszcze powiększyło moją wiedzę i wzbogaciło mnie o nową wiedzę a jednocześnie pokazało jak dużo błędów popęłniłem i jak dużo ryzykowałem.Mimo to,to nigdy w internecie nie napisał bym co kowliek na ten temat,nie powiedział bym jak zrobić bombę,ani też nie wrzucił bym filmu z moich wybuchów.Dlatego właśnie że nie chciał bym mieć jakiegoś dzieciaka na sumieniu.Dzieciak zobaczy moje filmy,poczyta moją wiedzę,coś źle zrobi,popełni błąd i zostanie kaleką na całe życie albo straci życie.Dlatego nikomu się nie chwalę swoją wiedzą ani swoim doświadczeniem i sowimi filmami.Mimo że inni to robią,opisują jak zrobić bombę i pokazują swoje filmiki.Nawet nie zdają sobie sprawę że przez ich głupotę to mogą mieć kogoś na sumieniu.Tak samo jest z tobą,ty też zachęcasz kogoś żeby się bawił niewypałem i żeby tego niewypała się nie bał,żeby spróbował go rozbroić itp.A ja mówię żeby się odsunął od tego niewypała,że nie ma uprawnień,że się na tym nie zna i jest to ogromnie niebezpieczne.Taka jest miedzy nami różnica.Ja biorę odpowiedzialność moralną za to co piszę,a ty masz to gdzieś,że jakaś Polka zamrnuje sobie życie,bo poczytała twoje wywody.

Gość tak bylo jest i bedzie
Twardogłowy ...czytaj uwaznie..ja nikogo nie zachecam, pisze o swoim doswiadczeniu ..o ziawzku z arabem...ty tego nie mozesz napisac;)...nie wazne ile bym jeszcze napisala..to kazdy decyduje za siebie...a uwazam, ze jest niesprawiedliwoscia pisanie tylko o zlych stronach...ja mam inne doswiadczenie i chcialam sie nim podzielic..przeciez ta dyskusja , ktora tu sie toczy nie wplynie na zdesperowana polke ktora jedzie do tunezji czy egiptu na 2 tyg. wakacje i juz ma w planach zakochanie sie...ja moge takiej turystce tylko polecic, zeby sie zastanowila co robi!

Ale ja wcale nie twierdze że życie z Arabem to sama bajka, tak samo jak życie w każdym związku, ja nie jestem zaślepiona miłością i nie myślę że On zapomni o swojej kulturze bo ma mnie. Nie wiem też czy będę Jego żoną, pojęcia nie mam jak będzie, teraz mam normalnego faceta przy którym dobrze się czuje, z którym się dogaduje, który jest zabawny, inteligentny i z którym mi po prostu dobrze. LoL głupotą jest dawanie tu przykładu o bombie. Hello! I bardzo się cieszę, że jest tu kobieta, która jest w takim związku i może mi coś na ten temat powiedzieć i to obiektywnie, bo może i jak kiedyś też będę żoną Araba więc interesuje mnie to co Ona ma do powiedzenia i mam już dosyć mądrzenia się ludzi którzy nie mają pojęcia o czym mówią.

tak sobie tu gadamy, aż jesteś gotowa pomyśleć, jak to wszyscy chcą abyś nie była przypadkiem nieszczęśliwa w życiu z tym swoim arabem. Czy ty wyjdziesz za mąż za chińczyka, muzułmanina, ogra, czy Fidela Castro interesuje nas tak samo jak zeszłoroczny śnieg. Czy on po ślubie będzie, cie bił, maltretował, czy obrzeza, abyś nie miała ochoty na seks, też twoja sprawa, i jak to lubisz..... Ale jak wyjdziesz za niego za mąż, to bierz dupsko w trki , pakuj walizy i jedź z nim do teJ Tunezji, czy innej Arabii, bo my nie chcemy miec tego problemu, jaki mają tez w Holandii, czy Francji. Nie każdy chce żyć w jakimś szowinstycznym męskim świecie, w szariacie czy jakimś nieżyciowym systemie, który oni usiłują nam tu ze sobą przywieźć. Amen.

Jente-Czy uważasz że brat,którego siostra była z arabem to nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie?Tym bardziej że byłem u niej w odwiedzinach i wiem jak to wygląda.Tym bardziej że nigdy nie bił mojej siostry,miał wobec niej poważne zamiary i poważnie ją traktował,co nie oznacza że nie wykończył ją prawie psychicznie.On po prostu wykańczał ją psychicznie. Po za tym mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że już nigdy w życiu nie będziesz z żadnym Polakiem czy innym białym człowiekiem.Mam nadzieję że była byś na tyle uczciwą dziewczyną,że przyznała byś się Polakowi że sypiałaś z arabem i robiłaś mu dobrze.Jeśli w przyszłości chciała stworzyć normalny uczciwy związek z Polakiem to powinnaś być w porządku i mu to wyjawnić.Pewnie większość by cię rzuciła ,ale niestety takie życie i trzeba brać za niego konsekwencje. A przykład bomby jest bardzo dobry.To że ty ryzykujesz i grasz w rosyjską ruletkę,to nie znaczy że masz do tego namawiać innych i pokazywać swoje wynalazki,swoją wiedzę i swoje wybuchy,bo to może zachęcić innych do tego typu działań i zabaw.A ten drugi już może nie mieć tyle szczęścia i będziesz mieć na sumieniu jego życie albo jego kalectwo. Ale sama powiedziałaś że ty jedynie kierujesz się swoim egoizmem,więc pewnie masz gdzieś los innych Polek.Inni cię nie interesują,masz gdzieś rodaków i swój kraj.Tu ciebie liczy się tylko i wyłącznie twój egoizm,więc nie jesteś w stanie zrozumieć pewnych rzeczy.

przd 15 laty jak miałem pier- dolca na punkcie cudów w piramidzie, pojechałem z żoną na wycieczkę pod piramidy. Zachciało nam sie pochodzić po mieście, jak po rynku Łazarskim w Poznaniu. Żona moja jest blondynką, podobną troche do Urszuli Sipińskiej w tamtych czasach. Zagapiłem się na tym bazarze na to jak robił tam z blachy mosiężnej jakieś cacko, a żona oglądała samotnie ciuchy....po dłuższej chwili przybiegła z płaczem, bo macali ja po tyłku, cyckach, normalnie potraktowali ją jak biała prostytutkę, był płacz i kłótnia, i chuj by strzelił mój pomysł z tym wyjazdem.....

Przede wszystkim coraz więcej Arabów okazuje się żywym zaprzeczeniem stereotypów, na których Wy bazujecie. A to co przed chwilą przeczytałam, że powinnam się przyznać, że byłam z Arabem, to jakiś żart? Do czego mam się przyznać?? Związek jak każdy inny, w życiu nie mam zamiaru spotykać się z kimś komu miałoby to przeszkadzać. Niczego też bym nie ukrywała, bo nie mam czego się wstydzić. Najważniejsze, że mi jest dobrze, a jeśli Wy bolicie wierzyć, że życie z Arabem to sama tragedia, no to cóż, myślcie co chcecie, tylko jest mi wstyd, naprawdę jest mi wstyd, że Polacy potrafią być aż tak zacofani.

tak masz rację szczególnie to widać w stadninie koni arabów, w Janowie podlaskim hahahahahahahaha

Jente-A co mają do tego Polacy?Co cię Polska interesuje?Przecież i tak masz ją gdzieś i chcesz żyć w Egipcie.Więc skoro masz gdzieś Polskę i Polaków to co cię interesuje opinia mieszkańców tego kraju? Ale cieszy mnie to że nie chcesz w życiu oszukiwać i powiesz następnemu twojemu partnerowi że robiłaś dobrze arabowi.Dobrze wiedzieć że przynajmniej jedna takie coś deklaruje,bo większość Polek nie przyznaje się i zaprzecza temu ,jakoby kiedykolwiek świadczyła usługi seksualne arabom czy murzyną.Ale skoro ty nie zamierzasz tego ukrywać to w porządku.Ale obawiam się że jak kolejny facet z ciebie z tego powodu zrezygnuje to w końcu perspektywa że będziesz sama cię przerazi i zaczniesz ten fakt z twojego życia ukrywać. Ale nie ważne,jako Polak to uważam że mam obowiązek ostrzeżenia mojej rodaczki,co też uczyniłem i mam sumienie czyste,nie będziesz mogła mieć później do nikogo pretensji że cię nikt nie ostrzegał. Otóż z góry wiedziałem że jesteś stracona,z tego powodu że masz zrobiony kompletne pranie mózgu przez lewacką propagandę o tolerancji.Oczywiście murzyni i araby doskonale to wykorzystują.Jesteś taka sama jak ofiary Simona Mol,one miały zrobioną przez środowiska lewackie tę same pranie mózgu o tolerancji co ty.Więc ja cię tylko ostrzegałem.Spełniłem swój obowiązek jako Polaka,niestety tylko tyle mogę zrobić.Trochę mi jest przykro że nic więcej nie mogę zrobić i muszę pogodzić się z tym ,jak kolejna Polka wchodzi do piekła.Wiem co przeżyła moja siostra,wiec to tym bardziej mnie boli.Ale tak samo jak nie umiałem ani ja ani rodzina przekonać do zmiany decyzji to pewnie tak samo ciebie też nikt nie przekona,ani rodacy ani twoja rodzina.Po prostu ten arab zrobi z twoim umysłem co będzie chciał, a ty się mu całkowicie podporządkujesz ,tak jak było z moją siostrą.To bardzo przypominało trochę sektę,on ją uwiódł i nią manipulował.Ona nawet nie była tego świadoma,a jak do tego doszła to już miała skrzywienie psychiczne.Tyle dobrze że było to w Londynie,bo gdyby to było w jego kraju to już pewno było by dla niej za późno na ucieczkę.Pamiętaj że ludzie cię ostrzegali a ty nie posłuchałaś.Tylko tyle mogłem ci powiedzieć.Powodzenia ci życzę ,o ile w piekle jest to możliwe.

Gość kasieńkaaaa.ta sama
nie rozumiem jak kobieta w ogóle może zaczą spotykac się z arabem,nie mówiąc już o tym że doprowadzi do tego ,że swiata poza nim nie widzi.czemu jesteście takie głupie? araba to można miec ,ale na zdjęciu jak się wraca z wczasów .jak można sypiac z tymi popaprancami?nie wspominając o innej religii,innej kulturze,to jest chore,to jest zawracanie kijem wisły.teraz jedna z drugą radzi się czy związac się z arabem ,choc i tak pewnie to zrobi a za rok przeczytamy temat o bicu.osobiście nie związałam bym sie za żadne skarby świata z arabem a nawet z niemcem ,szwedem,holendrem.dla mnie polak koniec i kropka.poza tym nie lubie u mężczyzn urody typu arabskiej ,najbardziej odpowiada mi poprostu szatyn....taki arab czarne to ,jak niedomyte wiecznie,a jak czarne to i owłosione wszędzie a z czasem nawet na plecach a jeśli owłosione przesadnie to i śmierdzące .wstyd mi za was polki ,że tak się szmacicie.nie wiem co wami kieruje,brzydkie jesteście,zakompleksione czy psychicznie chore?jeśli czytam ,że polka jest bita przez jakiegoś popaprańca i brudasa typu arab,to wierzcie mi wcale mi jej nie szkoda.ma co chciała,szukała "słomki do oka" i znalazła...pół biedy dostawac po mordzie od polaka,ale od takiego arabskiego śmiecia,jakie to musi byc upokarzające.od polaka odejdziesz i już a wyrwac sie z tamtąd zwłaszcza jak są dzieci nie jest takie proste.związanie się z arabem jest wbrew naturze.kiedyś w artykule na ten temat jakis mądry doktor napisał ,ze wiązek polka -arab to jak związek kota z kozom

Twardogłowy, ale ty bzdury wypisujesz, to głowa boli. Znalazł się obrońca uciśnionych Polek! Drugi Janosik, czy inny Robin Hood! Nie pomyślałeś, że Jente ma wolną wolę daną od Boga, jest dorosłą kobietą i nie potrzebuje twojej "ochrony" ? Gdyby mój brat wtrącił się w mój związek, to dostałby taki opieprz i ode mnie i od ojca, że na długo by popamiętał. Na szczęście ma rozum. Nie wtrącał się w mój nieudany 10 letni związek z Polakiem, nie wtrąca się w mój nowy związek. Jente, sama wiesz, co dla Ciebie najlepsze. Nie warto doradzać się na forach. Głównie dla tego, że każdy człowiek jest inny, dlatego kierowanie się czyimiś doświadczeniami w sprawie uczuć, jest bez sensu. Najlepiej uczyć się na własnych doświadczeniach, często błędach. Poza tym zawsze znajdzie się jakiś niedowartościowany Robin Hood, który będzie chciał uwolnić uciśniętą Polkę z ramion jej ciapatego faceta. Sama zobaczysz, czy to jest to i czy warto się było angażować. Ja jestem w związku z Kurdem z irańskiego Kurdystanu. Dogadujemy się świetnie. Nieporozumienia są, związane z jego odmienną kulturą, naszymi różnymi religiami. Ja- chrześcijanka, zielonoświątkowiec, on muzułmanin, sunnita. Są sytuacje wkurzające, są śmieszne. Staramy się radzić z problemami i iść na kompromisy. W tym roku chcemy się pobrać. Nie mieszkamy ze sobą, ale spędzam u niego zazwyczaj przynajmniej 5 dni w tygodniu. 24 godziny na dobę, poznajemy się, uczymy własnych kultur, przyzwyczajeń itd. 90% jego jego znajomych i kuzynów tutaj (mieszkamy w UK) ma za żony Polki, Łotyszki, Litwinki. Żadna z nich nie jest uciśniona czy nieszczęśliwa. Mają dzieci, mężowie o nie dbają. Są to normalne małżeństwa. Ostatnie święta Bożego Narodzenia były najlepsze, jakie miałam od lat, z polsko- litewsko- kurdyjską Wigilią. Życzę Ci powodzenia i wytrwałości. Nie słuchaj żadnych doradców, słuchaj własnego serca, nie zapominając o jednak o rozumie.

Niestety mam złą wiadomość dla Ciebie jeśli zwiąże się z Nim na dłużej, pewnie kiedyś będę chciała wrócić do PL oczywiście z Nim. Co bym nie powiedziała Wy i tak wiece swoje. Coraz częściej czytam że Polka, która "zadaje się z Arabem" a to jest brzydka, a to głupia, a to zakompleksiona, hehe. No cóż zaprzeczam, jestem atrakcyjna, zabawna, bystra, wiele polskich chłopaków chciałoby się ze mną spotykać - i nie mówię tego po to żeby się chwalić. "Czarny = owłosiony = brudny = śmierdzący" - po 1 osoba, która może tak wypowiadać się o innych jest dla mnie nikim, po co te złośliwości i nie uprzejmości? Żenada w ogóle o tym pisać, ale powiem że polski facet bierze prysznic ile czasu? 5 min? Właśnie... Mojemu chłopakowi dbanie o siebie zajmuje więcej czasu. Jest stare przysłowie, w tym przypadku bardzo pasujące, żeby dogadać się z idiotą trzeba zejść na jego poziom. Ja nie mam zamiaru tego robić. Poza tym powinniście podawać jakieś logiczne argumenty, a nie wyssane z palca opowieści.

Gość -9-[pi[kjn
iskra_boża kolejana kretynka dołączyła ,witamy,witamy!!! dupodajki i pałojady

Iska-boza dzięki za w końcu jakieś mądre słowa. Każdy człowiek, wie co dla niego najlepsze, każdy niech decyduje za siebie, każdy niech dba o siebie i będzie dobrze. Z tym forum jest taki problem, że w większości wypowiadają się tu ludzie, którzy z kulturą arabską mieli do czynienia tylko w telewizorze, albo gazecie. Oni najlepiej znają temat. Ale ja nie mam zamiaru się tym przejmować, robię to co wydaję mi się dla mnie najlepsze, mam swój rozum i nie dam się wpakować w jakieś bagno. A Tobie życzę wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego naj naj najlepszego. Zaglądaj tu czasem, pochwalisz się jak jest po ślubie ;)

Ah jak fajnie :D Już są 3 kretynki! ;) Zapraszamy, zapraszamy! ;) Ah forum ożyło! :D

Gość kasieńkaaa.ta sama
no wiem ,że twojemu chopakowi dbanie o higienę zajmuje wiecej czasu ,nie dziwie się.chocby nie wiem ile się mył i tak pozostanie śmierdzącym arabusem a jesteś głupia jak but z lewej nogi i ciemna jak tabaka w rogu.rodzice są pewnie dumni z takiego zięcia,w końcu na wakacje będą mieli gdzie pojechac

Hehehe o brawo, tego jeszcze nikt nie wziął pod uwagę - że mamy darmowe wakacje :D Wiesz takie obraźliwe komentarze nie najlepiej o Tobie świadczą, aż chce mi się napisać "tobie" ale ja to nie ten sam poziom co Ty ;)

Gość kasieńkaaa.ta sama
korzystaj z netu póki możesz ,bo pózniej ten luksus może nie byc ci dany

Nie noooo, może jak łanie poproszę swojego chłopaka to się zgodzi i da mi posiedzieć przy laptopie chociaż z 15 min :D

Gość kasieńkaaa.ta sama
jak ładnie poprosisz to jeśc dostaniesz:D żebyś miała siłę sprzątak i targac jego czarnego ulunga

Gość kasieńkaaa.ta sama
ŻORY

Jente-Do Polski lepiej z nim nie przejeżdżaj.Ostatnio byłem świadkiem jak grupka ludzi,nagle obtoczyła araba i dotkliwie go pobiła.Oczywiście byli w kominiarkach.Są ludzie co zawsze mają kominiarki i noże czy kastety.Więc dla Policji są praktycznie nie do wykrycia ,dla monitoringu też.Tego araba nieprzytomnego zabrało pogotowie,akcja była w Katowicach.Więc często jest tak że Arabowie w Polsce nigdzie nie wychodzą,bo się boją,to samo z czarnymi.Więc nawet na wakacje na twoim miejscu bym z nim do Polski przejeżdżał.Dzięki kominarkom to ludzie czują się bezkarni.Więc taka rada moja,dla ciebie. Piszę ci to żebyś potem nie była zszokowana że ktoś z twojego faceta zrobił kalekę. I to tyle z mojej strony do ciebie.Poczytaj jak jest trudno wyciągnąć osobę z sekt.Właśnie w ten sam sposób arabowie manipulują takie osoby jak ty.A potem jak Polaków wsadziłaś do jednego worka to wiem już o tobie wszystko.Oczywiście według ciebie Polak to brudas,myśli tylko o seksie,mało zarabia,jest mało inteligentny.kradnie i pije,za to Araby są tacy męscy,szamranncy,inteligentni i och ach.. Tylko szkoda że nie umiesz myśleć normalnym myśleniem.Skoro Araby się tacy och i ach to czemu arabskie państwa są w wiekszości brudnymi slamsami?Gdyby nie Turystyka to Egipt z głodu zdycha.Gdyby nie ropa to połowa arabów by z głodu zdechła.Zobacz co się dzieje w Tunezji. Zobacz jak wygląda Polska a jak wyglądają Arabskie kraje.Cywilizacyjnie nie da się tego nawet porównać.Ale dla ciebie Polacy są beee a araby są super pracowici,inteligentni i ach och..... Po prostu już ci zrobił pranie mózgu,tak samo było z moją siostrą,ona dokładnie myślała tak samo jak ty.Czuję się jak bym z nią pisał z przed parunastu lat.Więc wiem że wszelkie pisanie z tobą nie ma sensu bo ty i tak jesteś zaślepiona.

kasieńkaaa.ta sama-Cieszy mnie że jesteś z Śląska bo ja też jestem z Śląska.Nawet nie dawno byłem w Żorach .Macie tam piękny rynek.

No właśnie to mi się podoba w muzułmanach- myją się po stosunku. Bo ciało się zmienia, bo wszystko się zmienia, bo tak im każe Bóg. A Polacy? No nie zawsze. I kto tu kogo nazywa śmierdziuchem? Poza tym od kiedy to Arabowie są czarni? Cieszę się, że dołączyłam do grona kretynek! Darmowe wakacje spędzę w przyszłym roku, jako że na 4 tygodnie pojadę do Kurdystanu. W ramach podróży poślubnej.

Arabskie kraje wyglądają jak wyglądają bo rząd nic nie robi, tylko dba o swoje interesy, ale polityka to inna kwestia. Nie wrzucam nikogo do 1 worka, absolutnie nikogo, odpieram tylko bezmyślne argumenty, Polacy też potrafią być i dobrzy i źli i tak jest z każdym, niezależnie od narodowości. Nikt mi nie zrobił prania mózgu, to mój własny wybór.

Gość do jente:
dziewczyno otrząśnij się.ludzie tu na forum dobrze piszą.twardogłowy napisał szczerze i inni może trochę brutalniej ,ale również prawdę.Każdy dobrze ci radzi.Uczepiłaś się tego araba jak pijany płotu.Kłopotów szukasz a kłopoty w życiu sama cię znajdą.Jak możesz byc tak zaślepiona??? patrzysz tylko na sex,ale w życiu nie tylko to się liczy.Nadejdzie szara rzeczywistośc i wielkie rozczarowanie.On cię wykorzystuje a ty zaślepiona nie przyjmujesz żadnych argumentów.Zmarnujesz sobie życie i nie tylko sobie,ale i rodzinie.Araby wykorzystują naiwne Polki.Zamieszają im w głowie bo są urodzonymi kłamcami a wy łykacie ten bajer jak młody pelikan.Na waszych plecach chcą awansowac społecznie ,wybic się ,ale po powrocie do swojego kraju zrzucają maskę a wtedy za pózno na płacz.Jente ,do ciebie nie docierają żadne argumenty,ale kiedyś wspomisz ten topik ze łzami w oczach.Teraz jest pięknie łanie bo gra toczy się na twoim polu i na twoich zasadach.Wyjedz do niego ,wez ślub i wtedy zobaczysz tą jego wielką miłośc

Oni tak chyba tych wakacji zazdroszczą, bo pewnie o tym też mogą sobie poczytać tylko w internecie ;)

Ja to mam nieodparte odczucie, że to jedna i ta sama osoba pisze pod różnymi nickami hehehe. Mózg się lasuje. To prawdziwe i smutne, że Polska jest 100 lat za Murzynami ;)