Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 999999999999999999999992323
najświeższa angora 3/2011, która jeszcze do jutra w kioskach to opisuje

Jente-Bo na 100 małżenstw z arabem to może jedno jest w miarę normalne.Zobacz jak żyją araby,gdyby nie ropa i turystyka to masowo by tam z głodu umierali,tak jak murzyni.Oczywiście za wszelką biedę w Arabii i Afryce to obwinia się białych,co jest kompletnym szczytem bezczelności.Gdyby biali im nie pomagali to ludzie masowo by tam z głodu umierali,niech tylko ropa się skończy i turystyka upadnie.Słyszałaś co się dzieje w Tunezji?

Przeczytam ten artykuł, ale tak jak mówię, co oni mogą nowego opisać? Nic, ciągle będzie o tym samym, jaki to zły los czeka kobiety które decydują się na życie z Arabem :]

Czy ja wiem czy obwiniają za to białych, niekoniecznie, z moich rozmów z Nimi częściej słyszę że to przez ich nieudolny rząd. Czy któraś z Was mówi coś z własnego doświadczenia, czy wszystko to wyczytałyście w gazetach i internecie?

Jente-Małżeństwo z arabem czy murzynem to jak rosyjska ruletka.Prędzej trafisz w totolotka 6,niż trafisz na porządnego araba.Ale Polki są za głupie żeby pewne sprawy pojąć.Skoro im wszyscy odradzają a one nadal masowo się pchają do arabów to nie ma sensu ostrzegać.Zresztą dzisiaj i tak nie ma żadnych wartości takich jak patriotyzm,honor czy korzenie,więc to nawet dobrze że taki naród bez wartości wyginie.Powiesz mi że Polak też bije i poniża.Owszem,Polak też bije i poniża kobietę,z tą różnicą że w Polsce jest uznane za przestępstwo i patologię,a u arabów jest to uznane za coś normalnego i pochwalającego.Tam nawet są publiczne chłosty kobiet i publiczne morderstwa honorowe,zobacz sama: http://www.liveleak.com/view?i=fd9_1292017827

Staram się tylko powiedzieć że to się zmienia, zresztą póki co jest mi dobrze, jakby zaczęło się coś dziać to normalne że się wycofuję. Eh...

Jente-Szkoda że myślisz jedynie swoim egoizmem.Właśnie o tym piszę,nie masz żadnych wartości,twój pewnie dla ciebie też nie będzie miał.Mimo że jestem rasistą to doskonale rozumiem postępowanie arabów i nie dziwię się im postępowaniom ,to samo z murzynami.Oni po prostu mają okazję dobrze żyć i mieć mnóstwo panienek,biały im to umożliwia w imię tolerancji i to wykorzystują ile wlezie.Pewnie gdybym żył w Afryce czy też był bym arabem to też bym robił wszystko żeby się dostać do Europy.Z całym szacunkiem do ciebie,ale ty chyba pewnych spraw nie rozumiesz i pewnie nie zrozumiesz.Po pierwsze to w dużej mierze nie umiesz zrozumieć facetów i ludzi.Więc pewnie będziesz w swoim życiu cierpieć.Świat nie jest taki dobry i piękny jak go przedstawia lewacka polityka,naiwni i łatwo wierni ludzie zazwyczaj podają ofiarami tych złych i cwanych ludzi.Ale tobie wmówiono że obcokrajowcy są dobrzy a Polacy i Rosjanie są źli,no i Niemcy oczywiście.A biedni murzynki i araby to tacy dobrzy ludzie.Ale i tak nie dasz się przekonać,więc będziesz musieć w życiu trochę sobie pocierpieć,mam nadzieję że masz silną psychikę i sobie poradzisz,mimo że już jesteś tak naprawdę stracona.

Hehe. Po pierwsze, bez złośliwości. To jest miejsce żeby porównać swoje opinie, wymienić się doświadczeniami itd. Czym mam się kierować jak nie swoim "egoizmem"? Nie mam zamiaru go skreślać tylko dlatego że jest Arabem, nie będę też się rozwodziła nad tym dlaczego z nim jestem, bo to moja sprawa, nie powiem też że znam go w 100% bo nikogo tak nie poznam, Polaka, Araba, Hiszpana, Niemca itd. nawet samej siebie. Nie uważam też ze Rosjanin czy Niemiec jest kimś gorszym, ani lepszym, jest człowiek jak każdy inny, jak wszędzie i zawsze są ludzie normalni, dobrze, źli, nienormalni niezależnie od miejsca pochodzenia. Jeśli jestem stracona, bo mam normalne podejście do życia i nie skreślam innych tylko dlatego że co?? Pochodzą z innego kraju? No to cieszę się, mam nadzieję że będzie więcej takich straconych ludzi. P S czytałam, że polscy faceci mają jakiś kompleks na tym punkcie, boli was że wiele fajnych dziewczyn woli związki z Arabami :D Chyba coś w tym jest.

Jente-Zastanawiam się,czy nie masz żadnych minimalnych pobudek patriotycznych.Otóż twój egoizm powoduje że ten kraj wymiera i staje się "obcy".Polki mnie szokują tymi brakami jakichkoleiwk wartości patriotycznych.Otóż zastanawia mnie również inny przykład.Otóż Polacy którzy jadą do pracy za granicę,to po powrocie stają się rsiatami mimo że wcześniej nimi nie byli.Otóż stali się nimi dlatego że poznali arabów i murzynów,pracowali z nimi,rozmawiali i doskonale ich poznali,jak facet faceta.Natomiast z kobietami jest na odwrót,są nimi zafasynowani i się z nimi wiążą.Wynika to pewnie z tego faktu że oni inaczej zachowują się przy Polskich facetach a inaczej przy Polskich kobietach.Z Polakami są szczerzy i pokazują swoje prawdziwe "ja",a przy Polkach ukrywają swoją prawdziwą twarz i zakładają maski.Czy ciebie to nie dziwi,że tolerancyjni Polacy jadą na zachód a wracają jako rasiści? Nie myślałaś nigdy dlaczego właśnie tak jest?Nie zastanawiałaś się skąd bierze się sam rasizm?Nie dawno badania były w Polsce robione,wynikało z nich że ludzie na wsiach są bardziej tolerancyjni niż w dużych Polskich miastach.Co nie których socjologów bardzo zdziwiło.Ale wytłumaczenie tego jest proste,otóż na wsiach to większość ludzie zna murzynka i araba z filmów i z lewackiej propagandy.Nigdy nie miała z nimi styczności,nie wiedzą nic o takich ludziach i pewnie stąd ta tolerancja na wsiach.A w miastach to tych ludzi jest dość sporo.Wielu się na nich już poznało,choćby nie dawne wydarzenia w Warszawie,kiedy to Policja była zagrożona z powodu gangów murzyńskich,i Simonie Mol nie wspominając.Tak samo z Polakami wracjącymi z zagranicy,jechali jako bardzo tolerancyjni ludzie a wracają jako skrajni rasici,nie dziwi cię to?Myślisz że te Polki,które są krzywdzone albo które uciekły od arabów i murzynów to myślały inaczej niż ty?Były od ciebie głupsze?Ich facet od razu pokazał swoja prawdziwą twarz?Przemyśl pewny sprawy,ale wątpię żebyś przejrzała trzeźwo i logicznie bo miłość cię zaślepia,więc jesteś już raczej stracona.

A co do tego ma mój patriotyzm? W uczuciach mam się kierować patriotyzmem? Mam swoją tradycję, obyczaje, religie, a On ma swoje, On interesuje się moją kulturą a ja Jego, normalne. Jeśli chodzi o tą tolerancje na wsiach, to hmm nie do końca mogę się z tym zgodzić. Generalnie Polacy nie są bardzo tolerancyjni czy to chodzi o homoseksualistów, czy o Arabów, Murzynów, Chińczyków itd. itd. Nie róbcie ze mnie idiotki, kobiety która ma w nosie swój kraj i nie wiem kogo tam jeszcze tylko dlatego, że spotykam się z Arabem. No lol to jest chyba każdego osobista sprawa z kim chce być i jak chce żyć, dopóki nie krzywdzę innych swoim zachowaniem wszystko jest chyba w najlepszym porządku??? Teraz wychodzi na to, że nie tylko Arab jest zły i ale też i Jego żona, czy dziewczyna.

Jente-Znam ludzi żonatych,którzy byli na zachodzie.Jechali jako tolerancyjni ludzie.Więc raczej im było obojętne czy Polki na nich lecą czy też nie.Oni mieli piękną żonę w domu i jechali tam do pracy a nie na sex czy romanse.Więc kwestia powodzenia nie ma tu nic wspólnego.Ale tak jak piszę,jesteś zaślepiona lewacką propagandą o tolerancji.W imię tej tolerancji,żeby udowodnić sama sobie to odrzucisz Polaka a zwiążesz się z czarnym albo arabem,oczywiście zrobisz to podświadomie.Tak samo jak zrobiły to Polki z Simonem Mol.Większość z nich była dziewicami a wskoczyli mu do łóżka na pierwszym czy drugim spotkaniu,kiedy to normalna para nawet się nie całuje,a one wskoczyły mu do łóżka żeby mieć z nim swój pierwszy raz.Zrobły to ,bo ich podświadomość mówiła im że muszą udowodnić sobie że nie są rasistkami i nie mają uprzedzeń do czarnych.To tak jak syn alkoholika będzie dumny z tego że upija się piwem a nie wódką.Musi na siłę podświadomie udowodnić że jest inny niż jego "zły" ojciec.Przecież nie jest taki sam,jego ojciec pił wódkę a on tylko mało alkoholowy napój pije.Pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy z swojej podświadomości.Mój kolega co był na wózku inwalidzkim to miał więcej seksu niż nie jeden zawodowy podrywacz .On je brał na litość,i w ramach litości ,to one chodziły z nim do łóżka.Mimo że ich bezczelnie wykorzystywał,nie mal wszystkie studentki zaliczył w akademiku:D No lae takie lewackie czasy nastały na miłość,wrażliwość i tolernację,szkoda że wy kobiety musicie na tej tolerancji najbardziej cierpieć.

Jente-A myślisz że twój potomek z nim będzie Polakiem?Bo ja raczej myślę że nie,ani nawet twój wnuk ani prawnuk nigdy nie będzie Polakiem.Ty chcesz z Polski zrobić czarny albo arabski ląd.Jakoś twoi przodkowie byli w stanie oddać życie za właśnie ten patriotyzm i ten kraj.Więc właśnie dlatego piszę że nie masz żadnych wartości patriotycznych a ty jeszcze zaprzeczasz.Kierujesz się jedynie swoim egoizmem i nic więcej.Przyszłość cię nie interesuje,interesuje cię tylko to żeby ciebie było ci dobrze,niestety nie wiem czemu,ale takie właśnie postępowania lubią się mścić na ludziach.Ale jesteś wolna i zrobisz co zechcesz,Żegnam i miłej soboty ci życzę

Sugerujesz że jestem z Nim żeby udowodnić sobie jaka to tolerancyjna jestem? Heh, nie to nie ten powód. Nie mam siły już o tym pisać, bo Wy wszyscy potraficie tylko wrzucić każdego do 1 worka. Na szczęście ja tak nie robię i mam wybór co wrzucić do takiego worka a co nie. Pozwólcie więc że będę żyła swoim życiem z człowiekiem z którym jest mi dobrze, jak długo? Nie wiem. Ważne, że robię to co jest w zgodzie ze mną.

Gość kopoaaaa
Proponuje przeczytac ksiązke 'Fatwa'. o angielce, ktora wyszla za egipcjanina, nie z zabitej dechami wiochy, ale z Kairu. Rozpisywać sie nie bede, bo glupota polskich dziuni nie ma granic. zegnam

Nie myślę o dzieciach póki co, ale gdybym miała z Nim dziecko, to oczywiście nie pozwoliłam żeby wychowywało się bez polskich wartości, nie ma mowy, dziecko będzie widziało że matka kocha swój kraj a ojciec swój. Na pewno nie wyprę się tego że jestem Polką, a swoje dziecko wychowam tak jak będę potrafiła najlepiej.

Gość tak bylo jest i bedzie
Twardogłowy ..chcesz powiedziec, ze wiazac sie z arabem czy murzynem chcemy pokazac ze jestesmy takie super tolerancyjne?...dla mnie tolerancja oznacza cos innego. samotny polak za granica to pies spuszczony z lancucha..zalicza wszystko co sie rusza bez wzgledu na kolor skory lub wyznania... ja jestem z arabem juz 9 lat i nie zaluje tego...jasne, ze nie zawsze jest jak w bajce ..tez sie klocimy...ale malzenstwo to sztuka kompromisu, bez wzgledu na pochodzenie..

No brawo 1 osoba która mogła coś obiektywnie powiedzieć. Wiadomo, że to nie jest proste, w każdym związku są jakieś zgrzyty, potrzeba porozumienia i kompromisu, z Arabem czasem potrzebne jest 2x więcej zrozumienia, ale warto w to inwestować.

a jeszcze odniose sie do tego patrioryzmu..mam dwoje dzieci, ktore bardzo dobrze mowia po polsku ..w niemczech spotkalam wiele polskich par , ktorych nie mowia , albo mowia bardzo slabo po polsku...to jest prawdziwy patriotyzm;)

Poznałem jedną taka co była z arabem... Historia jak te z gazet... Pięknie po prostu rajsko a potem próba odzyskania godności, wolności, wolności religijnej dla dzieci, walka o nie, ucieczka, psychoterapia dla dzieci i te ślady które dostrzegłem jak udało im się cudem uciec stamtad a o które już nawet nie pytałem... Widziałem ją latem-Po kilku latach a zostały pręgi na rękach i plecach, ten strach w oczach dzieci gdy coś sie przypomni... Mam nadzieje że ty trafisz na innego ale po powrocie czy niby chwilowym wyjeździe do swoich stron każdy zaczyna sie zachowywać jak przystało na .........

wiele polek wiaze sie z arabem nie wiedzac nawet jakim dialektem mowi ich habibi..nie potrafia odroznic malzenstwa orfi od malzenstwa w USC..wiele zlych rzeczy dzieje sie jeszcze przed slubem i widac ewidentnie, ze osoby do siebie nie pasuja...ale jak to niektore kobiety mysla...a po slubie zmieni sie, dla mnie!!!

Tak bylo jest i bedzie to co nie polecasz zwiazku z Arabem? Jak poradziliscie sobie z religia? W jakiej religii wychowujecie dzieci?

jesli to bylo do mnie pytanie...to nie chodzilo mi o odstraszenie kogos..tylko o to zeby dowiedziec sie czegos o swoim przyszlym mezu, jego kulturze i religii..jesli ktos nie wyobraza sobie zycia bez wieprzowiny;)..to chyba pownien zrezygnowa ze takiego zwiazku..jesli arab jest bardzo religijny to przyszla zona moze miec trudnosc w przekonaniu meza co do niektorych kwesti religijnych.. ja nie jestem bardzo religijna..ale dzieci wychowuja sie w dwoch religiach, przekazuje im wszytskoj ja tylko umie;)...jeszcze przed slubem rozmawialismy na temat chrztu dzieci, takie bylo moje zyczene i dzieci zostaly ochrzczone.. (co dla ksiedza z mojej parafi stanowilo ogromny problem, wiekszy niz dla mojego meza)..

ja jestem szczesliwa w zwiazku z arabem...i gdybym miala mozliwosc jeszcze raz wybrac..wybralabym taka sama droge...jaka teraz ide.

Zgadzam się z Tobą, że poznanie ich kultury jest konieczne, wiem że jest wiele naiwnych dziewczyn które nic nie wiedzą na temat ich odmiennosci, a sa przekonane ze milosc wszystko zmieni, naprawde wierz mi, że staram sie myslec obiektywnie, moj chlopak doskonale wie ze nie dam sobie wejsc na glowe, no i na szczescie nie przeszkadza mu to ze jem wieprzowine :D Jestes swietnym przykladem, ze kompromis jest jednak mozliwy :) oby tak dalej.

A masz w tej sytuacji lepsze rozwiązanie? Wierzymy w jednego Boga tylko na innych zasadach. Ja nie mogłabym zrezygnować z możliwości wychowania dzieci w swojej wierze, tak samo żaden muzułmanin z tego nie zrezygnuje, stąd ten "kompromis".

Gość koniecznie to ty przebadaj się
psychiatry, bo tylko to ci pozostało, szalona kobieto...

Dziękuję ale nie sądzę żebym potrzebowała specjalisty w tej chwili :D

Nie podawaj śmiesznych przykładów. To tak samo Jego dzieci, nie mogę mu niczego narzucić, tak samo On chciałby wychowywać dzieci w swojej religii, na pewno by tego chciał, ale wie że to niemożliwe, w takim związku kwestia religii jest dużym problemem. Jeśli ktoś się na coś takiego decyduje, to musi brać pod uwagę również tę kwestię.