Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mooniśka, nawet bym się dał przekonać, jacy to oni są cudowni szczególnie na portalach proislamskich. Ale ja słyszę, jak ta moja daleka kuzynka rozmawia o tym arabusie i urzędniczce w UK.....

Gość sznurperel
hahaha - co robi? to samo co ja robie gdy on nie ma ochoty sie kochac - przytula sie i dzie spac :D:D zszokowana???? a ten, co przedstawil ci warunki - no wlasnie, przedstawil, czego oczekuje od zony, nie zgadzasz sie to nie i juz. Uwazam, ze dziwny byl, ale chociaz uczciwy. Nie twierdze, ze kazdy jest taki jak moj - uwazam, ze nalezy byc ostroznym, uwaznie go obserwowac w kontakcie z kobietami, poznac jego rodzine, ich przekonania, jego kraj... duuuuzo rozmawiac i ustalic pewne rzeczy.... dopiero potem podjac decyzje. Ja jednak sadze, ze warto Uczciwosc, bezposredniosc, traktowanie innych ludzi, zwierzat - oto co cenie w moim mezu, on jest po prostu dobrym czlowiekiem.

Gość sznurperel
bmblondyn - czytalam to wszystko!! ja pytam, jaki dowod masz na to, ze obrzezanie kobiet praktykowane jest we wszystkich krajach muzulmanskich, ja pisales, a nie afrykanskich, i jaki to ma zwiazek z religia - zrodlo w tekstach religijnych!! Ja moge sobie szukac do woli, i tak nic nie znajde bo takiego czegos po prostu nie ma

Gość sznurperel
mooniska - moj mail firgr7@tlen.pl skype venturi_elaine

do sznurperel - nie jestem zszokowana, takiej odpowiedzi spodziewałam się :) tak, tamten chociaż był uczciwy, zaznaczył że nic nie będzie owijał w bawełnę. A na pytanie czy będziemy sie zabezpieczać: zastanowił się chwile i powiedział: nie wiem... :D no oczywiście że MI TO NIE PASOWAŁO !!!!! i już :)

to żeś mnie zastrzeliła, jaki dowód, Boże drogi, żaden, po prostu kiedyś widziałem księgarni na wytawie książkę o cudownym tytule i ładnej okładce, Kwiat Pustyni, kupiłem i przeczytałem, a tam takie jaja, że głowa boli , a że na chomiku znalazłem inne ksiażki Przełamać tabu, Okaleczona, więc przeczytałem. Teraz zamierzam przeczytać Szatańskie wersety.......

Gość marta.....
Myślę że taka gadka i tak nie ma sensu,mnie tylko dziwi że młode i wykształcone Polki dają się tak podejść na te końskie zaloty.Moja sąsiadka nawet nie może się przez neta wyżalić,mimo że ma dostęp do internetu,ale boi się że jej mąż coś znajdzie na tym jej komputerze,tym bardziej że czasem zanosi go do pracy,do swoich informatyków.Wiadomo po co,pewnie chce żeby wyłuskali z tego komputera wszelkie zapiski.Ja chciałem tylko ostrzec niektóre naiwne Polki.Dokładnie wiem jak wygląda sytuacja araba w Polsce z Polką.Więc skoro nawet tu tak to wygląda to aż starach pomyśleć jak sytuacja wyglądała by za granicą w ich kraju. Mooniśka-osobiście nie mam koleżanki,co by miała Polaka co by ją bił czy żeby był alkoholikiem,ale jako że miałam praktyki w więzieniu,to mogę ci tylko powiedzieć że siedziało tam mnóstwo damskich bokserów,tacy co bili swoje żony i znęcali się nad rodziną,więc jednak jakoś te prawo w Polsce działa w stosunku do takich ludzi.Moja przyjaciółka nie ma podstaw żeby podać swojego męża o znęcanie się,bić ją nie bije a znęcanie się psychiczne jest bardzo trudno udowodnić,a żaden Polski sąd nie skarze tego człowieka bo będzie się obawiał że media oskarżą władze o rasizm czy też o brak tolerancji do innej kultury czy religii.

Gość sznurperel
to jest dowod na to, ze obrzezanie kobiet jest praktykowane, ale NIE WE WSZYSTKICH KRAJACH MUZULMANSKICH BO NIE MA NIC WSPOLNEGO Z RELIGIA< ZWYCZAJ TEJ POCHODZI Z CZASOW PRZEDISLAMSKICH!!! Muzialam to wykrzyczec, bo jestes tepy albo udajesz ze nie rozumiesz o co mi chodzi jeszcze raz: PROSZE O DOWOD ZE JEST TO NAKAZANE ALBO CHOCIAZ ZALECANE ISLAMIE - najlepiej zrodlo z koranu albo sunny oraz ze jest to praktykowane WE WSZYSTKICH krajach muzulmanskich, jak sie wciaz upierasz

ja doskonale rozumiem, na piewszym i drugim roku miałem araba w grupie dzieńskiej. Muszę przyznać, że chłopak, był urodziwy nadzwyczaj, dziewczyny z grupy stwierdziły, że jest głupek niemożebny, to po poznańsku, ale dziewuchy z liceum sikały za nim , oj sikały.....

Gość sznurperel
no, to chwyciles sie nazwy... a ktory hadis konkretnie, prosze?

mówie ci, że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i nie interesuje mnie to aż tak badzo by cytować Koran, czy jakieś inne żródła. Polegam na tym co napisała Waries Dirie. Amen.

Gość sznurperel
to sobie polegaj, prosze bardzo. Wspolczuje Ci znajomosci swiata. Amen i zegnam

Gość sznurperel
i na ostatek - cytat z "Przelamac tabu" Waris Dirie: "W Mali osiemdziesiat procent kobiet jest okaleczonych - mowi Bafing. Sa tam duchowni, ktorzy glosza, ze wedlug islamu kobiete, ktora nie jest obrzezana, uwaza sie za nieczysta. To nieprawda. Tego nigdzie nie ma w Koranie. To klamstwo." Oto cytat z jedynego zrodla, ktore cie interesuje, moze to cie przekona ze obrzezanie kobiet nie ma nic wspolnego z religia, a jest jedynie afrykanska tradycja przedislamska????

Gość maciej z macejowa
sznurperel-A ja mam inne pytanie.Otóż jak żyje się temu twojemu arabowi w Polsce?Bo z tego co zauważyłem to Turcy czy czarni w moim mieście to regularnie dostają po mordzie.Dziwię się im że żyją w Polsce.Otóż ostatnio byłem świadkiem jak jakiemuś Turkowi czy coś w tym rodzaju to obili mordę na rynku w środku dnia.Podleciało kilku gości w kominarkach i mu obili mordę.Facet już się chyba do tego przyzwyczaił,podobno oni nigdzie w Polsce nie wychodzą bo się boją.A Polacy ich już tak nie znawidzili że biją ich pod okiem kamer,mają jedynie kominarki i są anonimowi.Policja ich też olewa i nie zamierza ich chronić,podobno nawet Policja ich nie lubi.Więc zastanawiam się jak to możliwe że ci ludzie żyją w Polsce.To tak jak żydzi co mieszkali w Niemczech od 1935 rok.Ich te kebaby są regularnie obrzucane kamieniami,w szybach mają już te żaluzje antywłamaniowe itp,więc jak to możliwe że ci ludzie jeszcze do polski przyjeżdżają?Słyszałem że jak dorwią białą kobietę z arabem czy murzynem to też jej krzywdę zrobią ,ale inną niż facetowi(domyśl się jaką).Więc kolorowi chyba nie są normalni że chcą żyć w Polsce.Ja bym w życiu nie pojechał do kraju,gdzie by ludzie mi regularnie w biały dzień po mordzie natłukli,gdzie bym musiał żyć jak w getcie i gdzie bym się pojawił tam bym był nie lubiany.Więc jak ten twój arab w Polsce wytrzymuje?A ty nie boisz się o jego i swoje bezpieczeństwo?O bezpieczeństwo swoich dzieci itp?Przecież twoje dzieci też będą regularnie po mordzie obrywać i pewnie będą mieć zniszczoną psychikę.

Wiecie co... Wasze gadanie jest nudne... Nawet nie czytałam wszystkiego więc nie do końca jestem w temacie, ale coś było napisane że kobieta jest tylko od rodzenia dzieci nie nie ma żadnej przyjemności z seksu :D lol że lol. Przede wszystkim w ich religii najważniejsza jest kobieta i to ona ma mieć przyjemność z seksu... A teraz kończę bo lecę na kilka tygodni powiedzieć w Egipcie ;) Pozdrawiam...

Gość tylko dobrze przysiądź
na porządnym kołku :D

Gość no to cmoknij w jajca Prezesa
i nie wracaj, dosyc już mamy własnych przygłupów w PiS.

Jente-Pewnie wrócisz z czarnym bachorem i kilkoma egzotycznymi chorobami wenerycznymi :D:D:D Że dzisiaj to większość Polek nie ma za grosz szacunku do siebie.Przeważnie to właśnie studentki się puszczają z byle kim.Żal mi twoich rodziców,rozumiem ich ból .Też bym przeżywał fakt że moja córka jest jedynie uciechą seksualną dla arabów.No ale skoro cię nie nauczyli się szanować i wpoili ci do głowę chorą tolerancję to niech teraz się nie dziwią że ich córka w imię tolerancji,to służy arabą jako zlew na ich spermę.Najgorsze jest to że takie osoby wracają do Polski i zarażają chorobami innych Polaków,którzy widzą w nich swoje żony.

idiotka autorka, wyrucha cie pewniezostawi bo wszystkie jebany muslimy wola dziewice a ty telna jestes naiwna jak my wsyzstkie

Gość DouverBax
Będziesz latać ze szmatą na głowie a jego rodzina będzie cię lała za wszystko. Żałosne naiwne kobiety i to z cywilizowanej europy...

Gość ORCHIDEA.MI
NIE LUBIĘ OBCOKRAJOWCÓW,A ZWŁASZCXZA BRUDNYCH POPAPRAŃCÓW,NIE LUBIĘ PEDAŁÓW,LESBIJEK A NAWET ŻYDÓW I WCALE SIĘ Z TYM NIE KRYJE.W ŻYCIU TRZEBA BYC WYMAGAJĄCYM -NIE BRAC ODPADÓW

Gość seks bez orgazmu to pewno
a po ślubie najstarsza kobieta w rodzinie, najczęściej babka, dokona wycięcia łechtaczki. Bo jak tak może być, by ona przez całe życie cierpiała, a ta biała kurva była szczęśliwa.

Bagno podaj tę stronę jeszcze raz bo jakoś się nie otwiera, właśnie piszę prace na temat obrazu islamu i muzułmanów w polskich mediach, oraz jak duży wpływ mają te nierzetelne artykuły na szerząca się nietolerancje wśród Polaków. Więc takie teksty jako przykład dziennikarskiej nierzetelności bardzoo mi się przydadzą.