Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka..

NIECH KAŻDA KOBIETKA NAPISZE JAK ODWALA SIĘ NA SYLWESTRA, WCHODŹCIE

Polecane posty

Gość mandarynka..

na np. idę na domówkę, więc bardzo się nie stroję. Ubieram czarną bluzkę bombkę, pasek w tali, ponieważ tak ładniej i mnie nie pogrubia ;d ma u góry czarne cekiny. spodnie zwykłe rurki, + buty największy problem nie wiem jakie. Włosy robię na papiloty. Mam długie, blond. Makijaż mocniejszy niż na co dzień ,ale bez przesady. ;) a Wy?

Gość mandarynka..
jak lubisz. :D

Gość Cornelliana
Krótką czarną sukienkę ozdobioną cekinami i falbankami . Brzmi głupio za to czadowo wygląda :)

Gość ide na impreze do remizi
czarne szpilki, czarne rajstopki, czarna krotka spodniczke i siwa bluzke ''kimono'' ;D

a ja zakłaadam seksi komplet bielizny, pończochy-kabaretki, jakąś ładną bluzeczke, spódniczke,albo czarne spodnie z satyny i sylwestra spędzam z moim ukochanym :) we dwoje przy romantycznej kolacji... Mmmmm.. już nie mogę się doczekać :) ze znajomymi impreza nie wypaliła,ale wcale z tego powodu nie płaczemy

Gość gienowefa
ja robie tapir nakladam spodnice i bluzke ;rzezrpczyta

Gość dziaaaa
a ja na domówke ubieram dluga (do polowy uda) koszulowa bluzke + pasek do tego dlugie leginsy. Chcialabym byc caly czas w szpilkach ale nie wiem czy wypada popylac caly wieczor po mieszkaniu w szpilach?:O

Gość niezadowolona mezatka
Ja sie nie ubieram w nic bo sylwestra spedze uprawiajac sex:))

Gość ach ten sylwestrowy bal
ja mam domowke przebieranego sylwestra z partnerem dopiero nas powiadmili znajomi ze jednak sie przebieramy. Ja mam sukienke fioletowo srebna z kokarda pod biustem koronkowe biale rajstopy, srebne szpilki z odkrytym palcem buzuteria i jutro sobie kupie jakies koronkowe rekawiczki czarne, szkoda ze nie mam rozczki to bym btla jakas fajna wrozka, moze w sklepie z zabawkami cos znajde:)

a ja idę do nieznajomych :) ze znajomymi.To taka imprezka we wsi kilka km od mojego miasta ma być 120 osób :D ubieram szarą bluzkę z wiązaniem na szyję czarne spodnie chyba baletki włosy w kucyk make-up : podkład, tusz do rzęs fioletowy błyszczyk i czarna konturówka na dolną powiekę

ide na domowke, ma byc impra w stylu lat 80tych wiec zaloze megaobciachowe legginsy + czarna krotka sukienke + czarne buty na obcasie. fryz tapir na maksa, makijaz a la pajac i rozowa guma balonowa

Gość Maurycyna
Ja tapir obowionskowo! Czerwona długa sukienka za tyłek, różowe rajstopy, niebieskie szpile no i płaszcz po kostki z lisa aaa i naszyjnik z napisem Kocham Cię Jak Jeża ;d

a ja mam dylemat, nie wiem czy mam założyć czarne satynowe rurki z cekinowym czarnym paskiem, fioletowy, błyszczący wyciety top na srebrnych ramiączkach do tego krawat czy sukienkę czarną z zakórzonoróżowymi błyszczącymi wzorami... i też nie wiem jakie buty :(

Gość fdgfdgf
ja sie odwalam za konika polnego Filipa :P autentycznie :)

ubieram się w strój do tańca brzucha, czyli czerwony stanik oraz pas wyszywane koralikami, cekinami itp. do tego biała lub czarna spódnica, buty jeszcze nie wiem... oczywiście idę na bal przebierańców, a że jestem tancerką to daleko stroju szukać nie musiałam bo wisi u mnie w szafie :D

Gość strach_na_wroble
podarta peleryna i dziurawy filcowy kapelusz to moje znaki rozpoznawcze :classic_cool:

Gość Czuczułka
Ja mam dylemat, idę na sylwestra przebieranego i mam się przebrać za gwiazdę Hoilłód/Hollywood no i nie wiem za kogo się przebrac tak żeby się można było skapnąć kim jestem, doradźcie!

Gość za Marylin Monroe

Piżama a la BJ, w misie w szalikach, śnieżynki i spadające gwiazdy oraz hasła "catch the falling star" :P Będę sobie tańczyć do kawałków Collinsa, a co :P

Gość mimozzza
\Lusesita...----chociaż kolczyki do tego włóz :p ach te ladacznice :D:D ;)