Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asap

Piękny dzień a jednak smutny....

Polecane posty

Gość asap

Piszę do was bo tak naprawdę nie mam komu się pochwalić, dzisiaj dowiedziałem się że moja dziewczyna jest w ciąży, niestety podjęła decyzję że nie jesteśmy gotowi na dziecko w danym momencie i nastąpi zabieg usunięcia.....zajeb....źle się z tym czuję, bo nie codzień się człowiek dowiaduję że mógłby być ojcem, nie potrafię ogarnąć myśli, z każdą godziną jest mi coraz gorzej. Tak naprawdę nie wiem po co to wam piszę, jest mi strasznie ciężko nie myślałem że aż tak będę to przeżywał...Najgorsze jest to że ja chciałem stawić czoła życiu a ktoś kogo kocham nie miał na to ochoty, poddał się i wybrał najprostszy sposób na rozwiązanie problemu.....Taki piękny dzień a zarazem taki smutny :(

Porozmawiaj z dziewczyną , powiedz że nie zgadzasz się z aborcją.. bo przeciez to w końcu takze Twoje dziecko..i chyba masz coś do pwoeidzienia w tej sprawie.. powiedz ze ja kcohasz i kochasz to malenstwo ktore w niej zyje..ze jeszcze bedize zalowala tego co chce zrobic ..

Gość trzymam kciuki
Jeśli uważasz, że moglibyście sobie poradzić z dzieckiem i stworzyć rodzinę, to musisz zapewnić o tym dziewczynę. Pokaż, że wszystko przemyślałeś, przygotuj rzeczowe argumenty. Nie wystarczy tylko stwierdzenie: "będzie dobrze". Porozmawiaj z nią co trzeba by było zmienić w Waszym życiu i udowodnij, że masz plan - możliwy do zrealizowania. Powodzenia!

Gość LicziXYZ
Jeżeli Ci na prawdę zależy na niej i na tym maleństwu nie pozwól aby usunęła ciąże. Porozmawiaj z nią, przygotuj dobre rozsądne argumenty. Może się obawia że zostanie sama. Po ile wy macie lat????

Gość asap
mamy po 15 lat :( ehh jestem taki smutny - ja chce byc tatom

Gość jojoojjjj
kup jakieś buciki - ubranka - niech zobaczy co chce zabić.. a jak jej na to pozwolisz to jesteś dzieciak a nie facet!! i gwarantuje że rozejdziecie się za moment bo niebędziecie umileli sobie dać z tym rady...