Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adesiaaa

czy i czemu musze mowic facetowi ze jestem dziewica?

Polecane posty

Gość deko w pomarańczy
nie musisz nic mowic

Gość Bo...
KAzdy facet woli robić to z dziewicą , chce zeby to on był tym pierwszym w jej zyciu , ma z tego taką podnietę , ech tacy są faceci , jak mu powiesz ze juz to z jakimś zrobiłas to bedzie sie wypytywał kiedy gdzie jak? taka prawda mówie to jako facet ;)

Gość Bo...
rób jak chcesz nie mów mu najlepiej

Gość dorooslla
jak masz nascie lat to powiedz ale jak juz ok 25 lub wiecej to bron boze nie mow bo ucieknie i uzna cie za nienormalna

Gów no prawda, że tak się delikatnie wyrażę :) Informacja o tym ma służyć tobie a nie jemu. Tylko brak wyobraźni może gwarantować podniecenie z faktu uprawiania sexu z dziewicą.

Gość Bo...
Moze i masz rację , ale sorry ja nei jestem hetero ;) , ale jak gadali moi koledzy to zawsze było ," tylkoz dziewica z nimi jest najlepiej"

Gość nie mow najlepiej
ja jestem dosc "stara dziewica" mam 26 powiedzialam facetowi a on sie zdziwil juz nie jestesmy razem...:O nie zrozumial moze uznal mnie za nawiedzona katoliczke a tak nie jest

Gość dorooslla
bo..... a w jakim wieku ci koledzy sa?

Gość Bo...
18. i 17 lat przewaznie

bo jak bedziesz krwawila przy bzykaniu to mu nie powiesz \'\'o zapominialam ze jestem dziewica\'\' albo \'\'o okres\'\'. zreszta jak spyta czy ejstes to przeciez go nie oklamiesz;p

Gość dorooslla
no wlasnie to roznica

Gość nie mow najlepiej
to wtedy sam sie zorientuje jak bedzie krew ale moze jej tez nie byc poza tym jak sie wtedy zapyta czemu nie mowila to moze odp ze "nie pytales" ale to moje zdanie ja mam zle doswiadczenia dlatego tak sadze ale moze tobie sie uda

Gość Bo...
Moze młodsi wolą takie, nie wiem , ale jak napisała poprzedniczka i tak bedzie to widac przy pierwszym raźie

do ''bo...'' - tacy koledzy to porownanie maja niewielkie w wieku 17 i 18 lat to przypuszczalnie mieli tylko dziewice i daltego mowia ze tylko z dziewicami xD

Gość nie mow najlepiej
zalezy ile autorka ma lat moj sie nawet nie domyslal i co? nic z tego nie wyszlo zostawil mnie w pewnym wieku uznawane jest to za nienormalne niestety

Gość Bo...
Haha ^^ racja :D wiesz "doswiadczone też dobre xD , przynajmniej wiedzą jak sie bawić" , powtarzam to po nich ....

Najwięcej o kobietach wiedza właśnie nastolatki, jeśli oceniać po pewności siebie, przekonaniu o własnych racjach i ilości wypowiedzi :D

Gość ademisiaaa
on sie nie spodziewa mam juz swoje latka

Gość Bo...
A zresztą dochodzę do wniosku ze facetą nie zalezy na tym czy dziewica czy juz sexśiła sie z 10- cioma , tylko zeby mu dała to co on najbardziej lubi^^ , czyli dobry sex

a ja swojemu powiedziałam :) i co w tym takiego?? w sumie to zareagował normalnie i powiedział, że poczeka na mnie bo nie o to mu chodzi żeby mnie tylko przelecieć. Mam 21 lat, chłopak 22.

hymenofobia-kiedy panicznie boisz sie bolu i defloracji pochwy. ale hymenofilia?-co to znaczy?:P

powiedz, może będzie delikatniejszy. pierwszy stosunek to nie fajerwerki, przygotuj go na to.. no chyba że jesteś pewna, że będziesz się ładnie uśmiechać, nie będziesz miała żadnego bólu.

Nie medyczne określenie nastolatkowej manii zaliczania dziewic, poszukiwania dziewic, gloryfikowania dziewic pod durnymi hasłami takimi jak: nigdy już nie będzie taka ciasna, byłem pierwszy, zdobyczna... etc.

Z całym szacunkiem ale to nie prawda, że wszyscy faceci wola dziewicę. Chyba, że mówimy o grzecznych chłopcach, którzy całe życie spędzili pod skrzydełkami mamusi - wtedy przepraszam. Dziewicę trzeba wszystkiego nauczyć, trzeba być delikatnym ( więc gdy przychodzi ochota na ostrzejsze bzykanko - takowe odpada). Wbrew pozorom są mężczyźni którym też zależy na tym żeby Twój pierwszy raz był czymś co nie sprawi ci bólu, czymś przyjemnym, czymś wyjątkowym. Nie mówiąc o swoim dziewictwie sprawisz, że dla niego ten raz będzie przeciętnym sexem, a jeszcze gorzej dla Ciebie jeśli będzie miał akurat ochotę na coś ostrzejszego. Wtedy raczej czeka Cię ból a nie przyjemność. Poza tym z doświadczenia wiem, że większość dziewic boi się pierwszego razu. Twój partner (o ile nie będzie prawiczkiem)to wyczuje. Będziesz spięta, i zareagujesz nawet na najdelikatniejsze próby penetracji. W takich sprawach gra w otwarte karty wychodzi zdecydowanie na plus.

Gość ami1105
a moj facet sie ucieszył ze nie jestem dziewica, bo powiedział że nie lubi rozdziewiczac ( czy jest inny?) i w ogóle był pewny, że wczesniej to już robiłam tylko sie zdziwił, jak mu powiedziałam że przed nim sex uprawiałam tylko 2 razy... czyli tak czy siak byłam początkujaca ;p;p

"mysle, ze dziewice to wola prawiczki" myślę, że gadasz bzdury. I myślę, ze dziewice nie wiedzą co wolą. I myślę, że jak ktoś nie jest w temacie to niech się nie wypowiada :)