Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona św.mikołajja

sam/sama na Sylwestra?tu wpisz imię,wiek,miasto i powód

Polecane posty

Gość stara_baba_
Pstrysia :)))) Genialne :)))

Gość stara_baba_
Pije kadarkę wytrawna, zakąszając ciastem, a czasem i sałatką ;)

Gość a ja z telewizorem i szampanem
Legnica ladna :) mąż moj z jawora :) ja chyba na sztuczne ognie w rynu pojadę ...Lecytyna a dawaj ades drania to mu podrzucę jakąś świnię

Gość wrocilam z psem
a ja z telewizorem i szampanem a ty z bliska?

z zielonej

A świnia to on jest ale mam nadzieję że ktoś zrobi kiedyś mu to co on zrobił mnie. Teraz minęło trochę czasu ale to był szok. I tak go nienawidzę na zawsze...

Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia? Duszek: - Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie... Panienka pomyślała przez chwile i mówi: - No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...... Duszek westchnął głęboko i powiedział: - kuźwa pokaż mi jeszcze raz tę mapę...

Gość wrocilam z psem
Dlaczego mężczyźni wolą blondynki? - Ponieważ lubią towarzystwo kobiet na swoim poziomie intelektualnym.

Gość wrocilam z psem
Ilu potrzeba mężczyzn by wkręcić żarówkę? - Pięciu. Jednego, by ją wkręcił, czterech pozostałych żeby słuchali jak się tym chwali.

Gość mamduzolat
no i co???, znowu koncert zyczeń - a miało byc tak pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi :-) jak tu wesolo :-) super a ja jak zwkle NIC nie pamietam z kawalow ....

Gość wrocilam z psem
Dlaczego Bóg dał mężczyznom większe mózgi niż psom? 1. Żeby nie obwąchiwali kobiecych nóg na przyjęciach. 2. Żeby nie zatrzymywali się by pobawić się z każdym mężczyzną napotkanym podczas spaceru wokół bloku.

No dobra co pijecie i ci jecie? Ja makowiec, polędwice sopocką kawkę i winko z winogron...dobre faza jest....:)))

Gość mamduzolat
dzis w jakims programie śniadaniowym Pani G.Wolszczak zdradziła przepis na duuuuuże pieniądze - podzielę się z Wami - miejcie je :) o 12 szampana zagryzamy śledziem dlatego ja od rana tę sałatkę śledziową ;)

Gość tez sie nudze
no nic, mi bateria siada a nie mam jak podoladowac, wiec tylko sie pozegnam i pozycze (ale musicie oddac) szczesliwego nowego roku;) i zeby to byl ostatni wieczor w ktorym czujecie sie (jesli tak jest) samotni. 🖐️ :)

Gość wrocilam z psem
moja faza to juz troche ponad norme a jutro na ochotniczy dyzurek jak mniezwolnią z pracy to ktos mnieprzygarnie?????????????????????

U mnie sledzik po kaszubsku(pierwszy raz zrobilam i jest pyszny!),bigosik,oraz sernik po wiedensku.jak pomysle ile to kalorii...

Gość wrocilam z psem
Dlaczego seks z mężczyzną jest jak opera mydlana? - Bo w momencie, kiedy zaczyna się dziać co interesującego, wszystko się kończy aż do następnego razu.

Gość mamduzolat
tez sie nudzę - życzę Ci zdrowiem zacznij, a obfitością zakończ Nowy Rok

Gość ja jestem z legnicy
:)))))))))

Gość mamduzolat
pstrysia - przygarnę Cię Kobietko w razie cuś

Gość wrocilam z psem
Wpada naj*bany Kowalski po kilku flaszkach do domu i strasznie chce mu się lać. Idzie więc do łazienki a, że jest naj*bany zatacza się i zrzuca z półki flakon perfum. Flakon roztrzaskuje sie a szkło leci na deske klozetową!!! Kowalski nie mając siły siada na desce nie zauważając szkła i kaleczy sobie dupsko...wstaje, podchodzi do dużego lustra, przegląda się, bierze plaster i zaczyna kleić rany na dupsku. Pokleił, pokleił i poszedł spać. Rano wstaje skacowany i podchodzi do niego żona i mówi:-to, że wszedłeś naj*bany do domu i narobiłeś hałasu to nic ;-to, że pobudziłeś dzieci i potłukłeś moje najlepsze perfumy to też nic ale po jakiego chooooja żeś lustro pokleił??

Gość mamduzolat
a nie!!!!, pomyłka - to wróciłam z psem chce przygarnięcia - Ciebie TEŻ przygarnę - serce do przygarnięcia wielkie mam - mieszkanie mniejsze, ale zawszeć miejsce w szufladzie się znajdzie :)

Gość wrocilam z psem
ja jestem z legnicy baba czy chlop przed 100 czy po bo jajestem w wieku ziemi

ide do sasiadki na wodke a potem szampana:) i nie bede sama juhuuu, ale wroce tutaj:) natalia białystok 23 bo mialam byc gdzie indziej...

Gość wrocilam z psem
mamduzolat jakmnie wypierdzieli kochany szefunciu to ci napisze i mnieprzygarniesz z dzieckiem psem i 2 kotami o myszce nie wspoimne ide na fajke