Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona św.mikołajja

sam/sama na Sylwestra?tu wpisz imię,wiek,miasto i powód

Polecane posty

Gość Paulina 18
Ciebie :)

Gość wrocilam z psem
jestem ciuke mlodsza od ziemi naprawde. boze co ja tu robie wnuki mi nianczyc a nie na kafe siedziec czy sa tu jakies stare dziady ???

Gość o ile masz lat
78 ?

Gość wrocilam z psem
50 mam uciekac????????????????? za stara dla was??????????????????? powiedzcie to pojde i sie pochlastam

Gość fionka 40
lak bylo zawszeodz. Lodz. Pokochalam kiedys mezczyzne, ktory dwa razy wyrwal mi serce i tyle go widzialam a ja GLUPIA kocham go nadal.

wróciłam z psem: dinozaury nie wyginęły :):) ja też przed kompem z butelką szampana, nie mam psa ale mam kotkę. :):):)

Gość fionka 40
Ja nawet kota nie mam.

Gość wrocilam z psem
pikok a ja mam 1 psa 2 koty i dziecko no i te moje 100 lat na karku

Gość wrocilam z psem
lecytynka tez nie mialas sie kiedy urodzic tylko dzisiaj 10000000 lat w szczesciu i zdrowiu zycze ja i i moj przychowek

Gość 26 lat sama bo
mam male dziecko i nie mial kto z nia zostac... dziadki mlode to sie bawia powiedzieli ze jak my bylismy mali to spedzali sylwestry w domu a maz u znajomych ulice dalej wraca o 23 na sile go wygonilam - niech chociaz troche pobaluje moze uda mi sie go namowic zeby nie urywal sie z imprezy duzo pieknych sylwestrow za mna jeszcze wiecej przede mna pozdrawiam

Gość hypnotticcaaaa
Kasia, 19, piotrków tryb, rozstałam się wczoraj z narzeczonym ...

ojej , ale problem :):)tylko 100 lat? ? to witaj w klubie - ja też z tych długowiecznych :):) Kocicę odziedziczyłam, i tak jakoś darowałm jej życie, żarcie podsuwam i jakoś to stworzenie żyje :):) Zdrowie dinozaurów. :):)

Do wróciłam z psem:))) Dziękuję Ci bardzo za zyczenia... Jeśli chodzi o o mnie to nie miałam nic do gadania kiedy wyjść na świat:)))

Gość mamduzolat
urszulal lublin,54, sama, stara, głupia, biedna i nikomu nie potrzebna :))

Gość wrocilam z psem
pikok zdrowko ja juz ktoregos drina w siebie wlewm i tak tu milo ja w rodzine sie uchlewam dobrze ze sa tu takie dziadki jak ja myslalamze tylko dzieci do 30 tu siedza i balam sie do wieku przyznac zdrowenko dino - zaurze

Dla poprawy humoru rzucam Wam kochani mój ulubiony kawał: Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu, a one same wychodzą na kolacje do knajpy, żeby przypomnieć sobie dawne czasy. Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi nagła potrzeba, może dlatego ze dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, jedna mówi do drugiej: - Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj napewno nikogo niebędzie. Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki,sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga odrazu sobie przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę od męża i szkoda by ją wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni,sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się podetrzeć. Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej: - Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! o koniec mojego małżeństwa! - Dlaczego? - Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek! Od razu wywaliłem ją z domu. Na to drugi: - Marek, to jeszcze nic, wiesz co wykombinowała moja! Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwoną kokardę z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY, ŁUKASZ, IGNAŚ, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SIŁOWNI

Gość wrocilam z psem
lecytynko ja wiem ze to wina rodzicow ze takiego dnia cie wydali na swiat , ale do cholerki powinnas sie w dnu urodzin plawic w szczesciu a ty tuta dobrze ze jestes bo jakby nie ty pikok to umarlabym z rozpaczy same malolaty wkompie urzeduja. dziadki na bok??/ nie dajmy sie i zdrowko

Gość wrocilam z psem
mamduzolat czesc babciu coraz nas wiecej pikok mam rywalke

Gość wrocilam z psem
mamduzolat a mozesz zmienic nika bo ja jestem w stanie wskazujacym na cos tam i musze go kopiowac zeby sie do ciebie odezwac? :)

Gość wrocilam z psem
zyjecie??? mowie do dinozaurow

Gość wrocilam z psem
lecytynka ja umarlam ze smiechu ja przeczytalam ten kawal nasi znajomi piko i mamduzolat napewno tez bo milcza

Gość wrocilam z psem
albo sie spikneli na boku

Gość maziarka
zyje, mam nadzieję że nie sama, matko jak ja nienawidę końca roku. Dobrze, że chociaż koty mam, chociaż teraz mnie olały o poszły spać.

mamduzolat : ło rany - Lublin- moje ukochane strony ? dziewczyno , pij z nami za stary i Nowy Rok . " Małolaty? tak wiele ich ich tutaj,mają swoje problemy ale ja akurat ich doskonale rozumiem. I Życzę wszystkim poniżej 40 odwiedzającym ten topik dużo samozaparcia w dążenieu do celu, puszczenia czasem na luz, życzę dużo uśmiechu - (wierzcie mi uśmiech otwiera wszystkie drzwi), życzę dużo wyrozumiałości i umiejętności kompromisów. Zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy. :):):):):):):) Jutro bedzie lepiej :):):)

Gość wrocilam z psem
moje koty tez zniknely ale pies jest i dziecko mije maloletnie biedne ma matke degeneratke

Gość wrocilam z psem
czy wszyscy umarli??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nauczycielka jasia miała na nazwisko KUROWSKA jasio na przerwie napisał na tablicy : cip, cip, cip, cip...... nauczycielka , wściekła: jasio! za karę masz to zlizać z tablicy własnym językiem!! jasio wraca do domu ze zwieszonym językiem, mama krzyczy już od progu : jasio chowaj ten język! -mamo , daj spokój.. wiesz ile dzisiaj cip wylizałem ?? a tu jeszcze jeden kawał To bawimy się ....i śmiejmy niech śmiech będzie z Wami....