Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona św.mikołajja

sam/sama na Sylwestra?tu wpisz imię,wiek,miasto i powód

Polecane posty

Gość wrocilam z psem
sama ze soba juz gadam jak zwykle sama biedna brzydka opuszczona

Gość a4tset
Ida, Ełk, 19, bo stwierdziłam ze w spokoju dzisiaj napisze prace które mam do napisania a zabawię się jutro;)

Gość wrocilam z psem
chociaz ty lecytynko tu jestes a reszta zaniemogla ratunku kocham zycie nienawidze siebie

Gość stara_baba_
Witajcie, dinozaury :) 43 lata, Kraków. Dwoje starszych dzieci na imprezach, młodszy syn w domu z kolegami, mąz ( były) skreslony z listy zainteresowań :)

Ale czemu nienawidzę siebie? przecież zawsze może być lepiej:)) Mamy dużo lat ale to nie powód żeby sie smucić :))) Jeśli kochasz życie to jet git:))) A panowie co gdzie sie podziali? Poszli na działkę po pomidory?:)))

Gość stara_baba_
Wróciam...zazdroszczę tego psa, mogłabym przynajmniej z nim na spacer iść. Kot wyprowadza się sam, krab jest groźny, rybki mało towarzyskie, a koszatniczki zajęte soba ;)

Gość wrocilam z psem
ja nie narzekam jest dobrze a nienawidze siebie z dwóch powodów jestem brzydka i głupia tak było zawsze jhest i będzie ale ogolnie to juz jest ok bo sie przyzwyczailam da sie zyc ale musze wszystko olewac i miec swiat w nosie wtedy jest bardzo ok

do jasnej chollery, a skąd wy macie małoletnie dzieci? A może to ja za wcześnie zaszłam? :):):):)Moje już stare :(:(

Gość ina22
aga 22,tarnów,faceta brak

Głupi człowiek nie mówi ze jest głupi bo nie zdaje sobie z tego sprawy... A z tą brzydotą to napewno przesadzasz jak wszystkie kobiety

Gość wrocilam z psem
stara babo wez jakiegos pieska, tak jak ja to zrobilam . tak go kocham prawie jak dziecko wlasne no i nie pyskuje a dziecko szczeka jal amstaf

Gość stara_baba_
Pikok :) Moje stare. Córka 17, średni 15, młody 13. A ja stara, gruba, brzydka i z charaktrrem ;P

wróciłam z psem jak możesz siebie tak oceniać? - skąd u ciebie tak niska ocena? _ to niedozwolone . To inni nie poznali się na Tobie, i tak masz myśleć

Gość jejjj jejku
jejjejjkue 23 lata krakow bo nikt mnie nigdzie nie chcial...

Johnny miał ochotę na seks z koleżanką pracy, wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym... Johnny był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział: - Dam ci 100 dolarów, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu. Ale dziewczyna powiedziała NIE. Johnny odpowiedział: - Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść. Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem.Zadzwoniła do niego i powiedziała mu o co chodzi. Jej chłopak odpowiedział: - Zażądaj od niego 200 dolarów. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni, a potem zadzwoń i powiedz jak było. Dziewczyna się zgodziła. Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon. W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało. - Ten burak użył monet! - odpowiedziała jego dziewczyna. Wita Ewa 37 lat,K.edzierzyn-Kożle

Gość stara_baba_
Wróciłam... Pies będzie w marcu- border collie. A dzieciaki...nie, nie jak amstafy :) Jak Smoki :) Kochane zreszta na śmierć ;P

Gość SILENCIA32
sama inaczej .w tym roku odeszło kolejne moje dziecko w 4 miesiącu to juz trzecie .................

stara babo : nie wpędzaj mnie w kompleksy : moje : 27 i 25 .Ło rany jak ja stara :):):):) Ale co tam , czuję się nadal młodo, mam dużo kontaktów z młodymi i nie czuję tego wieku. . Wszystkim Wam tego życzę.

Gość stara_baba_
SILENCIA Rozumiem i przytulam.

Gość wrocilam z psem
pikoku misie zachcialo dziecka jak mialam 36 lat i jak mialam 37 to sie urodzilo a takie stare tez mam to najmlodsze jakies najblizsze tylko ze zaluje bo strasznie sie boje ze umre i nie zdaze wychowac i ono biedne zostanie samo jak pies . a chlopow to dwoch mialkam (slubnych) z nie mam zadnego jeden umarl 100 lat temu a drudi juz ma 4 zone ja bylam ta 3 klopoty to moja specjalnosc

Silencja : pamiętaj : nic nie dzieje się przypadkiem. Wiem, nie pocieszę Cię, więc pozwól się przytulć. :(

Gość stara_baba_
Wróciłam....ksiązke napisz :) albo scenariusz.

Gość stara_baba_
To prawda, że nic nie dzieje się przypadkiem, i nic bez przyczyny. Ale czasem tak bardzo trudno znaleźć jakiś sens

wróciłam z psem Jesteś niesamowita :):):) W której stronie naszego kraju są takie babki?

Gość a ja z telewizorem i szampanem
mozna ?

Gość tez sie nudze
30 trojmiasto, mam kieszenie pelne bilonu (zaowalowana propozycja;) ) :D 🖐️

Gość wrocilam z psem
silencjo będzie dobrze musi byc lepiej moje dzieci to syn- 29 corka 28 corka 13 z drugim mezem

znaleźć sens ? >>....... Po co? Niech życie się toczy ..... nie szukajmy sensu bo się zagubimy ...........

Do też się nudzę:))) Bilonu nie przyjmujemy:))) Tego pana z telewizorem prosimy:))) Szampana polej Słonko:)))